Bieniek Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Zmienic b6 na b5 i do tego na wadliwy 2.5... Trafny wybor mario-rambo.
Kacza Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 To samo mu mowilem . . . chlopak chce szalec to niech szaleje i kupuje 2.5 . . .
bartek213 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 sorka chłopaki że wczoraj nie wpadłem ale składałem swojego crossa do końca Nie opuszczę tylko chcę zmienic na B5 2.5 TDI w skórach :> kolego to naprawde nie jest dobry pomysł poszalec to tym napewno nie poszalejesz bo jak żle trafisz to bedziesz wiecej u mechanika siedział niz jeżdził pozatym bardzo cieżko znaleśc ładna b5 2.5tdi
Alona Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Nie opuszczę tylko chcę zmienic na B5 2.5 TDI w skórach :> I prawidłowo! Kupujesz mojego? Własnie od roba wrociłam i juz jest megajedzie.pl I megakopci.pl rowniez :kox: [br]Dopisany: 16 Październik 2009, 12:42_________________________________________________ sorka chłopaki że wczoraj nie wpadłem ale składałem swojego crossa do końca Nie opuszczę tylko chcę zmienic na B5 2.5 TDI w skórach :> kolego to naprawde nie jest dobry pomysł poszalec to tym napewno nie poszalejesz bo jak żle trafisz to bedziesz wiecej u mechanika siedział niz jeżdził pozatym bardzo cieżko znaleśc ładna b5 2.5tdi Nie gadaj glupot. Ja swojego mam prawie 2 lata i jedynie wymienilam przeplywke i gruszke od turbiny :kox:
antonio Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Nie gadaj glupot. Ja swojego mam prawie 2 lata i jedynie wymienilam przeplywke i gruszke od turbiny :kox: a o tym silniku co przekładaliśmy na spocie i o tym, że Fiat 126p objechał Cię z kreski na światłach w GD to nie łaska się przyznać [br]Dopisany: 16 Październik 2009, 12:54_________________________________________________aaa i jeszcze jedno - mówiłaś, że zawsze jak jedziesz do Olsztyna to jedziesz poboczem bo TIRy się wq że blokujesz ruch
Ambro Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Nie opuszczę tylko chcę zmienic na B5 2.5 TDI w skórach :> Ja rozumiem że B5 to mega lans, wypas i w ogóle długo można byłoby pisać... :decayed: ale wymieniać na starszy to raczej głupota z tym silnikiem to już w ogóle. Poczekaj do lata do będziesz mógł kupić mojego
antonio Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 ale wymieniać na starszy to raczej głupota czasami jeżeli trzeba dzielić się autem to lepiej mieć starszy a swój
Ambro Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 takiej opcji nie rozważałem ale 2.5TDI w b5 to i tak nie najlepszy pomysł bo lepsze auto które się z kimś dzieli niż takie które stoi u mechanika oczywiście trochę przesadzam, aż tak się nie psuje ale zaliczany jest ten silnik do dość wadliwych.
antonio Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 no jeżeli chodzi o 2.5 w B5 to rzeczywisćie może być zonk! B5 bedzie stało na warsztacie a Mario będzie latał pożyczoną furą ale to czy BĘDZIE się psuło czy NIE zależy od tego jak dbał o niego poprzedni właściciel
bartek213 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 tylko niestety w 100procentach nie jestes w stanie zweryfikowac tego kto jak dbał nie lepiej AJM ładnego lekki program i masz to samo a spalanie dużo mniejsze i w eksploatacji tańszy
antonio Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 :wallbash: :wallbash: a co Ci??
Maciek80 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Cristoforo a co Ty też furę sprzedajesz? Ale chyba A4 Klub nie opuścisz?
Kacza Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 :wallbash: :wallbash: a co Ci?? Alonka po prostu nie lubi jak sie zle mowi o 2.5 tdi a szczegolnie o jej aucie ;] ...tak to juz wlasnie jest ;P :decayed:
Ambro Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Ona sama najlepiej wie jakie ten silnik strzela fochy
mydlo Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 I megakopci.pl rowniez Batory ??? :polew:
Alona Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 :wallbash: :wallbash: a co Ci?? Alonka po prostu nie lubi jak sie zle mowi o 2.5 tdi a szczegolnie o jej aucie ;] ...tak to juz wlasnie jest ;P :decayed: taaaa, ciekawe kto był tak zajarany jak mógł pojeździć moim 2,5 tdi, które przecież rzekomo nie jedzie :cool1: :cool1: jest naprawiona turbina i wszystko za***iście, doslownie latam !!!!!!!!!! :naughty: :naughty: chociaż zgodzę się, że awx tudzież arl mają większą potęgę, ale mam 2,5 i trudno nie zmienię już tego!!!!!! przestańcie się czepiać!!!!!!!!! :wallbash: :wallbash: Ona sama najlepiej wie jakie ten silnik strzela fochy Ambro nie wymądrzaj się bo nic nie wiesz, fochy to strzela sam mój samochód (bo jest stary i ma 250 tysi najechane), a jeżeli chodzi o silnik, to wymieniłam jedynie gruszke i przepływke, no nie licząc pokrywy zaworów, która poszła ze starości... więc chyba źle nie jest??? No i proste, że przy tym przebiegu, poprzendi wlaściciel wymieniał wałki. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Zostawcie już te 2,5 tdi w spokoju, ja nie zmienię zdania na temat tego, że jest za***isty jak się o niego dba, koniec kroooooooopkaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! :hi: :hi: Ambro jak chcesz to dam Ci się przejechać i jak powiesz, ze sie fajnie nie jedzie, to dostaniesz w łeb I megakopci.pl rowniez Batory ??? :polew: taaaaa, bo przez 3 miechy praktrycznie bez turbiny jezdzilam hehe i tak zakopcil dzis jak logowaliśmy, że koles za mną chyba musiał nawigację włączyć żeby wiedzieć gdzie jedzie :polew: :polew:
Ambro Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 ..... Ambro jak chcesz to dam Ci się przejechać i jak powiesz, ze sie fajnie nie jedzie, to dostaniesz w łeb To kiedy mogę trochę pokatować ?
Tomeks Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 To kiedy mogę trochę pokatować ? nie świruj ,non stop katujesz
Ambro Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 To kiedy mogę trochę pokatować ? nie świruj ,non stop katujesz głodnemu chleb na myśli :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi