maciej d Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 i widomo wkoncu cos bo jnuz sie gubie ;/ w klubie jestem od niedawna i wypqadalo by jakis spocik zaliczyc ;]
mateogda Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 i widomo wkoncu cos bo jnuz sie gubie ;/ w klubie jestem od niedawna i wypqadalo by jakis spocik zaliczyc ;] Czytaj temat !
Gość Goodspit Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Być może pilne sprawy mnie powstrzymają w trójmieście w ten weekend więc może w końcu i ja dojadę. A może ktoś będzie miał ze sobą VAGa? Może by coś wyjaśnił w sprawie mojego rozładowującego się akumulatora...
pre_pl Opublikowano 4 Października 2007 Autor Opublikowano 4 Października 2007 ja postaram się być, ale nie obiecuję... niestety mam "inne zajęcia służbowe"... yhm Ale może zdążę (także przybyłbym z laptopem).
Maciek80 Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Ja tez sie pisze na spocik:) No chyba ze zatrzyma mnie jakies nieplanowane zdarzenie:)
pre_pl Opublikowano 5 Października 2007 Autor Opublikowano 5 Października 2007 łuuuf, auto zarejestrowane... VAT25 odebrany (po 2 dniach) i od razu blachy załatwione (całość : 4 dni). No tak, to mi się podoba Jeszcze dzisiaj ubezpieczenie i żona może fruwać PS. A jakie fajne dziewczyny teraz są w UM fiu, fiu
alvaro Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 pre_pl A jakie fajne dziewczyny teraz są w UM slina fiu, fiu żona podziela Twoje zdanie ??? :polew:
mydlo Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 PS. A jakie fajne dziewczyny teraz są w UM fiu, fiu A no są. Też miałem przyjemność jak rejestrowałem swoją
mateogda Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 No to jesteśmy po ! , chociaż nieobecność niektórych troche nas zmartwiła no i co dziewczyny , będzie ktoś gdzieś w sobotę i niechodzi tylko o spota ale także o aktywność na forum. Czy już nas nie lubisz Zdeniu? Dziękujemy !!!
Gość Goodspit Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 No to zamieszczam kilka fotek ze spociku Jedno auto zdążyło uciec przed zdjęciami ale reszta jest
Maciek80 Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 Ehh szkoda ze nie moglem dluzej zostac ale coz... mialem byc sam ale wzialem kumpele bo chciala zobaczyc jak jest na takich spotach i mam nauczke:) zaczela marudzic ze jej zimno i chce wracac heh:) nastepnym razem bede sam i odpokutuje ucieczke opuszczajac spota jako ostatni
adadur Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 wzialem kumpele ... Trzeba była ją w jakimś centum handlowym zostawić i odebrać za 1,5 godzinki ... najlepiej z kieszonkowym
Maciek80 Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Haha no prawde mowiac plan byl podobny:) ale ze pogoda byla kiepska to stwierdzilem ze nie bede takim chamem i podrzuce ja gdzie chce bo jechalem w tamtym kierunku akurat:)
Gość zdeniu Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 i niechodzi tylko o spota ale także o aktywność na forum. Czy już nas nie lubisz Zdeniu? Dziękujemy !!! wybaczcie że mnie nie było lecz niestety nie jestem reżyserem życia które często płata figle (tak a propo to też nie raz byłem a miejscowi nie potrafili dojechać a parę kilometrów mam aby dojechać) co do aktywności owszem spadła, jak już wspomniałem samo życie są po prostu ważniejsze rzeczy co nie znaczy że rezygnuję całkiem z forum myślę że każdy to rozumie a Ci co nie rozumieją to już ich problem
mateogda Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 myślę że każdy to rozumie luzik
mydlo Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Spoko Zdeniu szykuj przed zimą jeszcze jakąś miejscówke w Słupsku bo plany są
pre_pl Opublikowano 10 Października 2007 Autor Opublikowano 10 Października 2007 teoretycznie rozkminiłem dokładanie tempomatu do A4B6, wkrótce będę wrzucał do siebie Bo okazuje się, że właśnie u mnie jest to "prawie bezkosztowo" (nie zawsze tak jest) alvaro, Ty też chciałeś coś takiego robić, jesli masz autoscan Twojego auta to wyślij mi. Jest tam bardzo ważna informacja, która może pozwolić na zaoszczędzenie 700 zł Być może wkrótce też w u kolegi będziemy dokładać MFSW (multifunkcyjna kierownica), zbieraj szasza kasiorę, zbieraj hyhyhy, Warszawa się zbroi w multimedia (wiem, że wkrótce się pojawią 2 auta z telewizją w środku ), to my se trochę inne rzeczy powrzucamy
Flyer Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Do czego bedziecie wkladac ta kiere multi? B6? No i najwaznieszje - co to za kierownica? Z B7?
pre_pl Opublikowano 10 Października 2007 Autor Opublikowano 10 Października 2007 do B6, na pewno z B7 nie, bo według mnie jest to zbyt duża modyfikacja (dalej to modyfikacja ?), która nie zapewnia bezpieczeństwa (inaczej sterowane są poduchy).
Flyer Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Juz myslalem, ze chcecie zrobic cos nad czym czasem mysle ale komplikacji jest zbyt duzo i ryzyko z poducha tez...
Rekomendowane odpowiedzi