Cristoforo Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Robert nie hamował mi dziś autka tylko Michał a oryginał mam na papierze skan wyszedł do góry nogami więc zrobiłem PrtSc i zapodałem do Paint co ciekawe zero dymku :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Michał :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Gratki Robert :good: czego dokładnie gratulujesz że poradził sobie z hamowaniem :gwizdanie: to jakbyś strzelił mu w pysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Michał :?: ta nowy wpozio Ziomek znam go już jakis czas "uczy sie" ale ma zamiłowanie do grupy VAG i "nie tylko" i jest kumaty no dobra bez reklamy zbieram k ase i graty na hybrydke od Roberta i mowinno być śmiało 160KM [br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 20:01_________________________________________________ Gratki Robert :good: gratuluje, że audi nie przebiła muru czego dokładnie gratulujesz że poradził sobie z hamowaniem :gwizdanie: to jakbyś strzelił mu w pysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 a sprzęgło?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 czepiacie sie każdego słowa gratki za pomoc w doborze turbawki, za wiedze itd.[br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 20:04_________________________________________________sprzegło bedzie seria puki sie nie wysra a pozniej wmocnione u Radzikowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 zbieram k ase i graty na hybrydke od Roberta i mowinno być śmiało 160KM mój kuzyn parę miesięcy temu robił passata z tym silnikiem u Roberta, silnik konkretnie dojebany + hybryda i wyszło 165PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 ja chce mieć zapas na turbinie jakieś 10-15KM wiec nie bede przeginał z AJM i mu wystarczy te 160KM[br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 20:09_________________________________________________ciesze sie, że trzyma serie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laudi Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 koledzy, powiedzcie mi czy będziecie w środe na matarni, bo ja sie tak wybieram i dojechac nie moge ale w ta środe mam zamiar sie zjawic. Mam nadzieje ze moge liczyc na ciepłe przyjęcie i jakies wprowadzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zjawkowy1210 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 napewno ktoś będzie zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 koledzy, powiedzcie mi czy będziecie w środe na matarni, bo ja sie tak wybieram i dojechac nie moge ale w ta środe mam zamiar sie zjawic. Mam nadzieje ze moge liczyc na ciepłe przyjęcie i jakies wprowadzenie Zapraszami i przypominam o startowym :decayed:(kilka piwek) :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Koledzy polecicie jakiegoś dobrego lakiernika z okolic trójmiasta ? Z góry wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas3miasto Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Witam ciekawe czy mojego audika czasami nie znaleźli dzisiaj w tej dużej akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 nic nie wiem jaka akcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas3miasto Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 nic nie wiem jaka akcja http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Policja-rozbila-szajke-zlodziei-samochodow-n36120.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 szansa jest trzymamy kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 nic nie wiem jaka akcja http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Policja-rozbila-szajke-zlodziei-samochodow-n36120.html oby znaleźli!!!!!!!!!!!! :) tzrymamy mocno kciukiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kw308` Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas3miasto Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 niestety trochę już czasu minęło na razie się nie odezwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi