tomas3miasto Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 A jakiej pojemności masz zbiornik na spryski i ile zostało Ci tego letniego w zbiorniku ? Musiał byś polatać autem tak żeby letni się rozpuścił i albo całego wypsikać normalnie spryskiwaczem albo zapodać koncentrat (z ASO lub inny) zostala mi z polowa zbiorniczka a nie wiecie gdzie jest jakis garaz gdzie jest + temperaturka? postawilbym autko na pare godzin i juz bo jezdzac to chyba z 200km musialbybm walnac zeby sie odmrozil ;] Jedź do galerii tam jest z 16 stopni może się rozmrozi potem dolej czegoś dobrego
antonio Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 A jakiej pojemności masz zbiornik na spryski i ile zostało Ci tego letniego w zbiorniku ? Musiał byś polatać autem tak żeby letni się rozpuścił i albo całego wypsikać normalnie spryskiwaczem albo zapodać koncentrat (z ASO lub inny) o kuźwa kto się odezwał :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 antonio,jak zobaczyłeś że jest tyle śniegu to się rozpłakałeś,nie
r_Perejro Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Witam. Jak dla mnie najlepsza byłaby Sobota. Pozdrawiam all
Bieniek Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Najlepsza na co?? Jesli chodzi o spoty,to jak widzisz ankieta jest dawno zamknieta...
mydlo Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 No proszę ekscelencja z okolic Tczewa nasz wątek odwiedziła :naughty:
Tomeks Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 nie bądź dla siebie taki krytyczny jesteś dziwny,ale żeby od razu frajer ...chociaż,może jednak masz rację
Patrykbor Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 ale wy się lubicie Alvaro sie obudził
Tomeks Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 ale wy się lubicie bo on taki pocieszny jest Alvaro sie obudził no,eu nie działało,to napisał coś tutaj :gwizdanie:
antonio Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 ale wy się lubicie on myśli, że jest śmieszny Alvaro sie obudził też się zdziwiłem
Patrykbor Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 ale wy się lubicie bo on taki pocieszny jest ale wy się lubicie on myśli, że jest śmieszny i mu wychodzi
Maciek80 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Cristoforo a Ty nie miałeś chipsa? Hmm w takim razie to czemu myślałem że masz? Pewnie mi naściemniałeś na którymś spocie
Tomeks Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 ale wy się lubicie bo on taki pocieszny jest ale wy się lubicie on myśli, że jest śmieszny i mu wychodzi i się chłopak wylogował mówię ci Patryk,ten chłopak jest taki wrażliwy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi