Maciek80 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Foty oczywiscie wyszly beznadziejnie, jak to zwykle bywa kiedy swiatla brak:) Ale wklejam linki do dwoch zeby dowod byl ze trojmiasto tez potrafi sie zebrac w wiekszej ilosci http://img511.imageshack.us/my.php?image=dsc00941uc8.jpg http://img248.imageshack.us/my.php?image=dsc00950wh5.jpg
mydlo Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 A ja to mam wszystko Ja też, także dawaj siostre na spota i kuzynki też Alv
Coza Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ode mnie tez dzieki za spotkanko, fajnie bylo Was poznac. Ponizej dwa zdjecia , ale jakos kiepsko wyszlo.
lukaszr Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Szkoda, że te foty takiej kiepskiej jakości. Jestem zły, bo zapomniałem, że miałem aparat i mogłem pstryknąć kilka sztuk
adadur Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 adadur, lukaszr bardzo dziękujemy że przyjechaliście Również wielkie dzięki za spotkanko - spocik dobił niemal do 3 godzin!!! Następnym razem może jednak pod dachem ... rozmawialiśmy później o pewnym miejscu. P.S. W Gdyni padało, a jak wjechałem do Gdańska to suchutkopotwierdzam hyhyh też jechałem jeszcze do Gdańska... Do Sopotu padało... A ja kurdę miałem wrażenie że jadąc do G-ka to gdzieś w Sopocie mocniej popadywało. No ale trochę później jechałem alv, znowu gadaliśmy o licht pakiecie i porównywaliśmy I ku...a dalej nic z tego nie kumam hahaha Foty oczywiscie wyszly beznadziejnie, jak to zwykle bywa kiedy swiatla brak:) Trzeba było podpytac powiedzieł bym jak to trzeba zrobić. Było tak ku...sko zimno że mi sie nie chciało fotek pstrykać. Mydło jak tam nowa laska w aucie? ... angielki zimne są, niemki to potrafią rozgrzać ... no ale jak nie szło się porozumieć ...
pre_pl Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2007 Mydło jak tam nowa laska w aucie? ... angielki zimne są, niemki to potrafią rozgrzać ... no ale jak nie szło się porozumieć ... mówiłem, żeby zostawić gorącą Włoszkę
mydlo Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Mydło jak tam nowa laska w aucie? ... angielki zimne są, niemki to potrafią rozgrzać ... no ale jak nie szło się porozumieć ... mówiłem, żeby zostawić gorącą Włoszkę Dobra włoszka nie jest zła. Ja mam włoszke która mówi po angielsku Przemas ja poprosze także 2 smycze
lukaszr Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Dobra włoszka nie jest zła. Ja mam włoszke która mówi po angielsku Przemas ja poprosze także 2 smycze Dobrze, że działa. A sprawdzałeś czy zadziałało to co zmieniłem - pokazywanie navi na FISie ???
mydlo Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Dobrze, że działa. A sprawdzałeś czy zadziałało to co zmieniłem - pokazywanie navi na FISie ??? Działa działa. Jeszcze raz wielke dzięki Łukasz. Następnym razem jak się na 3-m spociku pokażesz to masz ode mnie browar
lukaszr Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Działa działa. Jeszcze raz wielke dzięki Łukasz. Następnym razem jak się na 3-m spociku pokażesz to masz ode mnie browar To super, a co do browara to bez przesady
mydlo Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 To super, a co do browara to bez przesady Ok, rozumiem 6-paka dostaniesz
pre_pl Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2007 To super, a co do browara to bez przesady Ok, rozumiem 6-paka dostaniesz buzi mu daj , te rzeczy robimy dla siebie za darmochę
lukaszr Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 buzi mu daj Jeszcze czego tfuuuuuuuu Przemas Ty to masz pomysły. Nie chce ani browara ani buzi te rzeczy robimy dla siebie za darmochę Dokładnie tak jak piszesz. Pieniądze (lub co innego) to mogę brać od kogoś z ulicy, a nie od forumowiczów.
Flyer Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 ...a pozniej mi narzeka na gadu, ze znowu calego spota latal z laptopem Nie mowie tu o trojmiejskim tylko ogolnie.
lukaszr Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 ...a pozniej mi narzeka na gadu, ze znowu calego spota latal z laptopem Nie mowie tu o trojmiejskim tylko ogolnie. Wiesz, pojawiłem się 1 raz na Trójmiejskim to trzeba było pokazać, że jest się miłym
alvaro Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 lukaszr Wiesz, pojawiłem się 1 raz na Trójmiejskim to trzeba było pokazać, że jest się miłym Bo wszystkie Łukasze to fajne chłopaki
lukaszr Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Bo wszystkie Łukasze to fajne chłopaki Nie chciałem tego pisać wprost, ale trudno się nie zgodzić
pre_pl Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2007 no dobra, widzę że nikt więcej się nie zgłasza na smycze. Jakby co, to potem u mnie będę 2 na sprzedaż, każda za 99zł (promocja, bo normalna cena to 129zł)
Maciek80 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 pre_pl a jak Ci kase przekazac? na zlocie? na konto?
pre_pl Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2007 pre_pl a jak Ci kase przekazac? na zlocie? na konto? jeszcze nie potem się dogadamy... napiszę osobno do każdego z Was PW
Rekomendowane odpowiedzi