Ambro Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Wiecie może gdzie w 3mieście mógłbym kupić takie kostki Na hallera jest sklep,gdzie to powinno byc. Olo kiedys dokladny adres podawal.Kolo biedronki. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 niech ktoś kupi,to ja pożyczę ...a jak nie,to pożyczę od Ola,ale znając go,to będzie jakiś cuś napędzany siłą mięśni :gwizdanie: wlasnie sobie przypomnialem ze juz komus pozyczylem :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 wlasnie sobie przypomnialem ze juz komus pozyczylem :gwizdanie: :gwizdanie: przepraszam,nie wiem co mi odbiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 czy mamy zniżki na części gdzieś w ASO?? i ile?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 czy mamy zniżki na części gdzieś w ASO?? i ile?? z tego co pamietam to u gajosa na a4-klub.pl jest chyba 10%... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 czy mamy zniżki na części gdzieś w ASO?? i ile?? z tego co pamietam to u gajosa na a4-klub.pl jest chyba 10%... powołam się na klub a ciekawe czy wystawi mi fakturę na firmę z rabatem 10% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 a nie 15% ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 a nie 15% ? poczekamy aż głos zabierze aktor z wenezuelskiego serialu bo kiedyś coś wspominał o rabatach alv gdzie jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 jest 15%,bankowo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 a podjechałby ktoś do Gajosa i zostawił zaliczkę na włącznik bo nie mam jak się wybrać a nie chce Gnida przyjąć zamówienia bez zaliczki kasiorę oddam na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 dryndnij do alva,niech zamówi telefonicznie,on nie musi zaliczkować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 dryndnij do alva, niech zamówi telefonicznie,on nie musi zaliczkować dzwoniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 dryndnij do alva, niech zamówi telefonicznie,on nie musi zaliczkować dzwoniłem tylko pamiętaj,prędzej czy później alvik skasuje cię za przysługę,zgrabnie to zakamufluje,ale zapłacisz ...nie Łukaszku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Tomeks ...nie Łukaszku gwizdanie naughty tongue4 wink4 a chcesz więcej płytek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Tomeks ...nie Łukaszku gwizdanie naughty tongue4 wink4 a chcesz więcej płytek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 kto przywozi popiół na spota :?: bo dzisiaj środa popielcowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 kto przywozi popiół na spota :?: bo dzisiaj środa popielcowa się nie martw ...osobiście skipuje ci peta na czole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 kto przywozi popiół na spota :?: bo dzisiaj środa popielcowa się nie martw ...osobiście skipuje ci peta na czole wyrażaj się synku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Podziekowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi