antonio Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 No tak ale łożysko huczy a nie wyje, to przypomina odkurzacz - jakiś mały silniczek na wysokich obrotach. przejedź się kawałek z rana nie hamując (oczywiście aby się zatrzymać użyj hamulca ręcznego) i zobacz czy grzeją się klocki i tarcza jak nie hamujesz
GILI Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 robiło ci tak na letnich? obstawiam opony, bo łożysko wyje i huczy, nie przypomina to dźwięku odkurzacza.
antonio Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 robiło ci tak na letnich? obstawiam opony, bo łożysko wyje i huczy, nie przypomina to dźwięku odkurzacza. też tak może być :oklaski:
Tomeks Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 No tak ale łożysko huczy a nie wyje, to przypomina odkurzacz - jakiś mały silniczek na wysokich obrotach. wszystko jest dobrze,masz 1,9
antonio Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Maciek, Maćku.. ja myślę, że poprostu już wymyślasz :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 przejechałem się dzisiaj na szadułki poszukać bluz i są takie możliwości: 1.jutro ma babka dzwonić i powiedzieć,czy będą mieli tyle bluz,ale najmniejszy rozmiar to M,więc dla lasek trzeba by poszukać coś podobnego,koszt 69zł 2.rezygnujemy z bluz i bierzemy kamizele,w bigstarze znalazłem takie dla nas i takie dla lasek
ispee Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 kurde co to? otwieracie armaniego z naszywkami a4klub?
Ambro Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Tomeks jest teraz stylistą naszego klubu i decyduje w czym mamy chodzić
Tomeks Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 właśnie dzwoniła babka,mają te czarne bluzy M 6szt L 9szt XL 9szt XXL 8szt
Maciek80 Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 robiło ci tak na letnich? obstawiam opony, bo łożysko wyje i huczy, nie przypomina to dźwięku odkurzacza. To chyba najbardziej prawdopodobna wersja, bo to przypomina dźwięk dynama rowerowego albo terenowych opon na asfalcie. Ale nie do końca... żeby nie było że problem rozwiązany
mirefire Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 witam Panie i Panowie chciałbym się przywitać Antonia już poznałem na PW chciałbym trochę podłubać w mojej B7 i szukam wsparcia>na razie na tapecie będę miał tempomat :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 witam Panie i Panowie chciałbym się przywitać tradycyjnie,nowy wita się na spocie zgrzewką piwka dwa sześciopaki tyskiego wystarczą z powodzeniem ,w końcu to tylko symboliczne przywitanie
Łepski Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 właśnie dzwoniła babka,mają te czarne bluzy M 6szt L 9szt XL 9szt XXL 8szt A nie mielismy kupowac jakichs bez nadrukow :?:
Tomeks Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 właśnie dzwoniła babka,mają te czarne bluzy M 6szt L 9szt XL 9szt XXL 8szt A nie mielismy kupowac jakichs bez nadrukow :?: niema nadruków,jest tylko metalowy znaczek na cycu,w twoim przypadku,na żebrach
mirefire Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 witam Panie i Panowie chciałbym się przywitać tradycyjnie,nowy wita się na spocie zgrzewką piwka dwa sześciopaki tyskiego wystarczą z powodzeniem ,w końcu to tylko symboliczne przywitanie Powinienem dać jakoś radę :gwizdanie: pyzatym zjawie się na początku marca na razie jestem na feriach z dzieciakami mam jeszcze jedno pytanko > mój brat ma B5 2.5 V6 i strasznie mu szwankuje wszyscy mu doradzają zrobienie logów a nie za bardzo wie gdzie się zgłosić >może znacie kogoś kompetentnego....
Tomeks Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 chciałem napisać -antonio,ale na końcu dodałeś -kogoś kompetentnego
Rekomendowane odpowiedzi