Leoneq Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ja też mam ładną dupke.... Także sedanów coraz wiecej....
Maciek80 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Leoneq racja, jeszcze Mydlo ma przeciez tez sedana ale Wasze to nie B5-tki Wiec i tak bylem osamotniony A tak na marginesie to nie rozumiem tej mody na avanty
Gość zdeniu Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 ok. po 20. robi sie luźniej ....zostaje przeważnie Ludzie Którzy Poszli do Kina. Lepsza godzina byłaby 19 zaparkować ,stanąć w kółeczku i pogadać ;D uuuu no to szkoda mnie więc nie będzie , za późno w takim razie udanego spotu
mydlo Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 ale Wasze to nie B5-tki Hyhy chcesz to moge B5 przyjechać...stoi w garażu
Leoneq Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 19-stego mam sesje , ekstra.....zaliczenie ćwiczeń od 17:00 do 20:00...no chyba ze spot będzie o 20 to postaram sie przyjechać wmiare szybko bo pewnie prędzej puści skoro to zaliczenia
Michał_N Opublikowano 8 Stycznia 2008 Opublikowano 8 Stycznia 2008 jak mi sie plany nie zmienią to również zawitam 19-stego tylko z tą godzina trzeba pomyśleć bo o 17 faktycznie może być parking zapchany.
Leoneq Opublikowano 10 Stycznia 2008 Opublikowano 10 Stycznia 2008 no to 19:30 i bedzie git Mi by pasowalo , ew z lekkim spóźnieniem
Gość Goodspit Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Oj a dla mnie nie pasuje Szkoda ;( Imprezkę mamy i nie będę miał jak się wyrwać bo godziny się pokrywają, no lipa na maxa
Czowa Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Co prawda o tej porze zawsze piwsko popijam ale wpadnę.
Daras Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Co prawda o tej porze zawsze piwsko popijam ale wpadnę. lepiej mow kiedy Ty nie popijasz to bedzie szybciej ale dobra... gadam a sam lepszy nie jestem
Gość Goodspit Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 zaczęła mi się świecić właśnie kontrolka Air Bag, przesuwanie fotela musiało gdzieś kostkę wzruszyć. Jak na złość mój interfejs znajduje się daleko stąd Ale powiem wam że klub VW to jedna wielka lipa, oni wszyscy od siebie na wzajem kasę biorą za skasowanie głupiego błędu od 50 do 100 zł Za tyle to sobie można samemu interfejs kupić, normalnie porażka a nie klub. Ale wracając do tematu żeby nie było że akurat tutaj zamieszczam post, może wskażecie do kogo można się uderzyć w sprawie skasowania błędu?
mydlo Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 zalecieć na spota Krótko, zwięźle i na temat
pre_pl Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2008 no ja jeszcze kabla z powrotem nie otrzymałem... wątpię, że zdąży przyjść do następnej soboty... W mordę jeża (jak bez ręki ) Najwyżej niech mateogda weźmie...
Gość Goodspit Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 zalecieć na spota No tak Najprostsza rzecz tylko że akurat mam parapetówkę w swoim własnym mieszkaniu więc tak lipa trochę wyskoczyć na spota, choć żona powiedziała że widzi że mam ogromny dylemat co dla mnie ważniejsze
pre_pl Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2008 nooo, czekamy już od września... trochę dajesz ciała Goodspit Ale poczekamy To se pofochowaliśmy na zdeniowym temacie o spotach, no nie mateo ?
mateogda Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Należało się mu, może przestanie się nas czepiać :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi