Ambro Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 a ma może graty potrzebne do montażu Navi Plusa do B5 z konsolą 1din?
alvaro Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Taaa to pakujcie to menu z netu ale później uczcie się chińskiego żeby navi obsługiwać...
Alona Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 chłopaki, po czym poznać, że mam zapowietrzony silnik?? :wallbash: Tydzien temu jak na spocie byłam na rezerwie, jak wracałam chyba mi się zapowietrzył... bo następnego dni strasznie długo kręcił zanim odpaliłam, pojechałam zatankować, i tak normalnie mi odpalałał ponad tydzień, a wczoraj (po 1,5 tyg.) znowu to samo... długie kręcenie f*ck, mam nadzieję, że z pompą wszystko ok... bo chyba sie załamie jak kolejne 2koła bede musiała wyjąc z portfela.... TATY haha
Ambro Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Zapowietrzony silnik ...a może bak paliwa ?
mydlo Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Zapowietrzony silnik ...a może bak paliwa ? Prędzej pompa
Alona Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 jo jo, chyba pompa mi siada.... tylko dziwne, że jak mam pełen bak, to normalnie rano odpala... niezle od jednej jazdy na rezerwie ta gowniana pompa siada.... jakaś paranoja... :wallbash: :wallbash:
alvaro Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Alona może lejesz paliwo na stacjach przy centrach handlowych a tam ludzie często pchają do pistoletów rękawiczki te jednorazowe i zapierdzieliła się pompa w zbiorniku... :gwizdanie:
Łepski Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Alona może lejesz paliwo na stacjach przy centrach handlowych a tam ludzie często pchają do pistoletów rękawiczki te jednorazowe i zapierdzieliła się pompa w zbiorniku... :gwizdanie: Tez tak robisz :?: Myslalem ze jestem jedyny
alvaro Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Ja tam nie tankuję na takich shitach AAA i nie mierz Łepski innych swoją miarą hehe (żart oczywiście)
Łepski Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Ja tam nie tankuję na takich shitach AAA i nie mierz Łepski innych swoją miarą hehe (żart oczywiście) Nie mam wlasnej miarki, TNT mi dalo
Łepski Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Moze by Alaro pozmienial w pierwszym poscie skoro sie tu ostatnio blaka
GILI Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/pomorskie/pomorskie_koszulki_klubowe-t132646.0.html;new#new
Tomeks Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/pomorskie/grupowe_bzykanko_bodega-t132646.0.html;new#new wink4 odradzam przeczytajcie dobrze link :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi