antonio Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 ja nie dam rady bo środa/czwartek dłużej pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 ja bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Olo widziany kolo Makro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 też będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 A na którą teraz jest? Na 20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 chlopaki, jak mi sie wyswietla service na fisie, to moze mi to pokazywac zużycie klocków?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 NIe,to oznacza,ze trezba olej wymienic i przypomina.Moge Ci wykasowac dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Service oznacza że powinnaś zrobić przegląd a OIL oznaczałoby przegląd olejowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 oke, to mi wykasujesz dzisiaj wczesniej mi sie to nie wyswietlalo, ale chyba zawsze mi to resetowali, ale nie ostatnio ja bede po 20, bo musze aske ta od BMW odebrac z dworca se yaaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Kurde Lodówa zagapiłem się na Twoja furę i zapomniałem że przez miasto miałem jechać Dlatego zawracałem na tamtym skrzyżowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodówa Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 podziękował ku***a ,znowu nie zapłaciłem rachunku i odcięli mi net ,teraz muszę na balkonie siedzieć,bo tylko tutaj ściągam net od jakiegoś gościa,co nie zabezpieczył routera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 ... teraz muszę na balkonie siedzieć ... Ciesz się, że przynajmniej pogoda dopisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 tak se właśnie śmigam po sieci leżąc na balkonie,z zimnym piwkiem pod ręką i coś zauważyłem otóż mam doniczki made in germany,ale jestem kozak ...wy pewnie macie made in china :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Ja wogóle nie mam doniczek, więc mnie temat nie dotyczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 ja tam promuje to co polskie ,nawet skode mam made in poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 ja tam promuje to co polskie ,nawet skode mam made in poland a dla mnie robią szkopy ...samochody,doniczki itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 pozdro dla Łepskiego za V na hutniczej i jeszcze jednej osoby w srebrnym b5 z bialymi lampami z tylu co mnie wpuscil do skretu na warszawska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi