Nosb Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 jak sie uda to podjade do was jutro moze
antonio Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 jak sie uda to podjade do was jutro moze
wypsiu Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 jak sie uda to podjade do was jutro moze ...ja bym na twoim miejscu nie jechał będą Łacha drzeć z ciebie na dzień dobry.... ...byłem tam to wiem .... ...Bieniek to na pewno zrobi z ciebie ofiarę spotu... :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 A co bieniu stawiasz? Generalnie siedze w jastrzebiej gorze Planuje sie z moja małą wybrac do sopotu jutro i wieczorem o spot zawadzic ewentualnie
Bieniek Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Mamy taka mala tradycje, ze kazdy nowy przywozi po malym piwku :kox: :kox: Wpadaj smialo zapraszamy
Nosb Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 ja jestem stary wyjadacz w trasie a nie nowy
Maciek80 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 ja pier@#$%... jakiś tłuk wysypał mi gruz na drodze... Kamole wielkości piłki futbolowej, w dodatku ostre. Prawie pół godziny odrzucałem je na pobocze żeby przejechać. Po chwili wracam już z buta a ten następną przyczepkę gruzu wysypuje a jego syn te kamole z pobocza znowu na drodze układa. Pytam co robia a oni, że dziury zasypują (to polna dróżka) :polew: Bez jaj, tak je zasypali, że te kamole wystają dobre 10-20 cm ponad drogę
Łepski Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Na 95% bede Wpadaj crist Krzsio juz pol roku temu wyruszyl, moze wkoncu dojedzie
Bieniek Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Wymienial ktos z Was oslone silnika i skrzyni??Co polecacie poza aso?
Bieniek Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 No narazie to nie mam w ogole.A pogoda do bani,wiec jezdzic nie da sie....
Maciek80 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 No narazie to nie mam w ogole.A pogoda do bani,wiec jezdzic nie da sie.... A czemu? Ja swoim poprzednim paździochem 2 lata bez osłony jeździłem :>
Łepski Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Te z ASO maja jeden plus, sa lepiej dopasowane
Bieniek Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Nie szkodzi jak ta woda i syf bedzie leciala na alternator,paski itp?? Jeden plus bedzie:wypluka caly silnik z plynu do wspomagania,bo zapierdzielony jest,az grubo.
Łepski Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Nie szkodzi jak ta woda i syf bedzie leciala na alternator,paski itp?? Jeden plus bedzie:wypluka caly silnik z plynu do wspomagania,bo zapierdzielony jest,az grubo. A podobno mial kapiel u Krakusow
Rekomendowane odpowiedzi