wypsiu Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 ...pakuj się do tego swojego parcha i przyjeżdżaj bo jak nie to nie będziesz już Tomeksem...k**wa...
Tomeks Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 ...pakuj się do tego swojego parcha i przyjeżdżaj bo jak nie to nie będziesz już Tomeksem...ku***a... juz ci mówiłem czarnuchu,że jak jutro wrócisz z pola bawełny,to pan już będzie
wypsiu Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 ...pakuj się do tego swojego parcha i przyjeżdżaj bo jak nie to nie będziesz już Tomeksem...ku***a... juz ci mówiłem czarnuchu,że jak jutro wrócisz z pola bawełny,to pan już będzie ...jutro to będziesz mógł zrobić gałę Bubabuli...
mydlo Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Tomeks mowil ze lubi robic galki na sportowo
joker-lukasz Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 witam chłopaki może polecicie jakąś szkołę językową w trójmieście (najlepiej gdańsk/sopot) dokładniej interesuje mnie język norweski.. szkół jest trochę ale nie wiem jak z renomą.. jakby ktoś miał jakieś podpowiedzi to będę wdzięczny pozdro
antonio Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 siemka co jutro działamy i gdzie??
Piero Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Pany, może ktoś z Was albo ze znajomych szuka pracy. Jeśli tak, to: AZ Auto Serwis poszukuje do pracy 2 osób: mechanika i pomocnika. Mechanik - szukamy osoby która ma jakieś doświadczenie i potrafi sama od początku do końca wykonać podstawowe naprawy. Olo jest od rozwiązywania zagadek i poważniejszych rzeczy, potrzebujemy kogoś kto sam wymieni klocki czy olej i nie będzie się zastanawiał godzinę jak się za to zabrać Pomocnik - drobne prace organizacyjne, sprzątanie, zakupy, wiadomo o co chodzi, dobrze gdyby pracował kiedyś w wulkanizacji i potrafił chociaż zmienić koło... Jeżeli ktoś byłby zainteresowany lub miał znajomego, który szuka pracy, dzwońcie do mnie. Tel. kontaktowy: 661-601-595
Tomeks Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Resztek się dowiedział,że w nie tylko w Holandii są dozwolne związki homo i pucuje sie w Belgii na lamoucere
wypsiu Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Resztek teraz leży na plecach masz jakieś stare wiadomości kolego Tomeks...
antonio Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Resztek teraz leży na plecach masz jakieś stare wiadomości kolego Tomeks... :laghing2:
antonio Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 mi dzisiaj bardziej pasuje tak na 20-stą więc chyba Matarnia [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 09:26_________________________________________________binio też przyjedź
gudi Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Siema! Jeśli będzie dzisiaj spot na Matarni to czy będzie ktoś kto mógłby pomóc zrobić logi?
antonio Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Siema! Jeśli będzie dzisiaj spot na Matarni to czy będzie ktoś kto mógłby pomóc zrobić logi? a co Ci się dzieje?
gudi Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 mam wrażenie, że zaczął głośno chodzić i kopcić
antonio Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 wszystkie gumowe węże posprawdzaj
antonio Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ok posprawdzam, dzięki no ale na spot też przyjedź
gudi Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Matarnia dzisiaj czy znowu grill "za betonowym płotem" ?
Rekomendowane odpowiedzi