mydlo Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 No dziewczyny ja nie dam rady bo kończe robote o 19 także troche kibel. No chyba że późniejsza godzina wchodzi w gre to bardzo chętnie.
Kocky Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Witam, chętnie się pokaże dziś na spocie...
mateogda Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Ja też niewiem czy zdąże ale spróbuje :>
alvaro Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 dzięki wszystkim za obecność :th: ach te B7...
pre_pl Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Opublikowano 28 Maja 2008 no nie aaa. no i nie zapominaj o tych mniejszych "ałdicach" zauważ, że tak jak pisałem wcześniej, wyemigrowałem z Pakistanu :gwizdanie: ACHA !! Ważny komunikat : Nie będziemy tolerować spóźnialskich !! Tomek, to nie do Ciebie
alvaro Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 WOW bez kitu pre "oczadział" a w zasadzie to hyhy już TY Przemas wiesz o co chodzi no nie ??
Tomeks Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 jak nie,przyjechalem ostatni ale na usprawiedliwienie-szukalem herbatki dla alvaro
pre_pl Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Opublikowano 29 Maja 2008 jak nie,przyjechalem ostatni ale na usprawiedliwienie-szukalem herbatki dla alvaro ale była taka oferma przed tobą jeszcze I do niej "piję" Łon już wie [br]Dopisany: 29 Maj 2008, 00:06 _________________________________________________aa, z tym spóźnieniem to o mnie chodzi
pre_pl Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Opublikowano 29 Maja 2008 O mnie chodzi??? gdzie ! dzisiaj rano mi się przypomniało, że faktycznie jeszcze Ty przed Tomkiem przyjechałes. Ale od początku mówiłeś, że na 18 to nie dasz rady. O MNIE CHODZIŁO To ja ta oferma
mateogda Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 O MNIE CHODZIŁO To ja ta oferma Może auto za słabe
pre_pl Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2008 O MNIE CHODZIŁO To ja ta oferma Może auto za słabe tego nie rozważałem, generalnie "dobrze idzie" Ale najwyraźniej będzie trzeba zmienić "malucha" na mocniejsze cuś [br]Dopisany: 29 Maj 2008, 15:23 _________________________________________________no i ?
Kocky Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Panowie, gdzie mógłbym zmienić język ori zestawu glosnomówiącego (bluetooth)? Nie chce mi się uczyć języka niemieckiego... wolę bardziej przyjazny angielski Nie mam jeszcze swojego Vag'a więc stąd pytanko.
pre_pl Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2008 Panowie, gdzie mógłbym zmienić język ori zestawu glosnomówiącego (bluetooth)? Nie chce mi się uczyć języka niemieckiego... wolę bardziej przyjazny angielski Nie mam jeszcze swojego Vag'a więc stąd pytanko. generalnie na każdym naszym spotkaniu... jak ktoś przywiezie kabel
Kocky Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 to kiedy następny spot? i wcale nie chodzi mi o kogoś z vag'iem żeby zmienić ten nieszczęsny język Sporo forumowiczów jest z Trójmiasta jednak jakoś cicho w tym wątku (szczególnie patrząc na inne regiony)
pre_pl Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2008 oj cicho cicho Po prostu nie ględzimy tyle w dziale spotowym Do mnie niedługo dotrze nowy kabelek, więc będzie można podziałać - a co chcesz zmienić ? Jezyk na FISie tylko ? No i spotkać się można będzie, ja już mam twardy dowód do odebrania :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi