mydlo Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 No dziewczyny ja nie dam rady bo kończe robote o 19 także troche kibel. No chyba że późniejsza godzina wchodzi w gre to bardzo chętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Witam, chętnie się pokaże dziś na spocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Ja też niewiem czy zdąże ale spróbuje :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 bedziesz mateo dasz radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 dzięki wszystkim za obecność :th: ach te B7... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 no nie aaa. no i nie zapominaj o tych mniejszych "ałdicach" zauważ, że tak jak pisałem wcześniej, wyemigrowałem z Pakistanu :gwizdanie: ACHA !! Ważny komunikat : Nie będziemy tolerować spóźnialskich !! Tomek, to nie do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 WOW bez kitu pre "oczadział" a w zasadzie to hyhy już TY Przemas wiesz o co chodzi no nie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 ja tam nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 ALV+ =CLK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 ALV+ =CLK hihihihi :> heehehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 jak nie,przyjechalem ostatni ale na usprawiedliwienie-szukalem herbatki dla alvaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 jak nie,przyjechalem ostatni ale na usprawiedliwienie-szukalem herbatki dla alvaro ale była taka oferma przed tobą jeszcze I do niej "piję" Łon już wie [br]Dopisany: 29 Maj 2008, 00:06 _________________________________________________aa, z tym spóźnieniem to o mnie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 O mnie chodzi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 O mnie chodzi??? gdzie ! dzisiaj rano mi się przypomniało, że faktycznie jeszcze Ty przed Tomkiem przyjechałes. Ale od początku mówiłeś, że na 18 to nie dasz rady. O MNIE CHODZIŁO To ja ta oferma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 O MNIE CHODZIŁO To ja ta oferma Może auto za słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 O MNIE CHODZIŁO To ja ta oferma Może auto za słabe tego nie rozważałem, generalnie "dobrze idzie" Ale najwyraźniej będzie trzeba zmienić "malucha" na mocniejsze cuś [br]Dopisany: 29 Maj 2008, 15:23 _________________________________________________no i ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Panowie, gdzie mógłbym zmienić język ori zestawu glosnomówiącego (bluetooth)? Nie chce mi się uczyć języka niemieckiego... wolę bardziej przyjazny angielski Nie mam jeszcze swojego Vag'a więc stąd pytanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Panowie, gdzie mógłbym zmienić język ori zestawu glosnomówiącego (bluetooth)? Nie chce mi się uczyć języka niemieckiego... wolę bardziej przyjazny angielski Nie mam jeszcze swojego Vag'a więc stąd pytanko. generalnie na każdym naszym spotkaniu... jak ktoś przywiezie kabel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 to kiedy następny spot? i wcale nie chodzi mi o kogoś z vag'iem żeby zmienić ten nieszczęsny język Sporo forumowiczów jest z Trójmiasta jednak jakoś cicho w tym wątku (szczególnie patrząc na inne regiony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 oj cicho cicho Po prostu nie ględzimy tyle w dziale spotowym Do mnie niedługo dotrze nowy kabelek, więc będzie można podziałać - a co chcesz zmienić ? Jezyk na FISie tylko ? No i spotkać się można będzie, ja już mam twardy dowód do odebrania :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi