Lodówa Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 No to w końcu Kacza kupił czy nie ? :> kupił, bo pokazywał mi na stacji.... [br]Dopisany: 01 Październik 2011, 21:47_________________________________________________ lambosy moje.. trochę pokrzywione.. ale co tam dzieje się dzisiaj coś ciekawego w 3city ? pokrzywione to tam ch.uj, ale ja je malowałem Hammeritem :gwizdanie:
Rdzewek_RdK Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 ale ja je malowałem Hammeritem :gwizdanie: :polew: A Ty swoją b5 sprzedałeś czy dalej gdzieś w krzakach stoi ?
Alona Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 UWAGA!! UWAGA!! :> Wczoraj auto rozkraczyło mi się na środku autostrady.... Misja dla wszystkich, szukamy dla mnie B6 2004 rok najlepiej 1,9 tdi 130 PS :decayed: Mam już dość, boję się już jeździć tym gratem...
GILI Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Znajomy ma na sprzedaż srebrnego sedana AWXa w skórach z potwierdzonym przebiegiem 88tyś.
Bieniek Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 UWAGA!! UWAGA!! :> Wczoraj auto rozkraczyło mi się na środku autostrady.... Misja dla wszystkich, szukamy dla mnie B6 2004 rok najlepiej 1,9 tdi 130 PS :decayed: Mam już dość, boję się już jeździć tym gratem... Sprzedam Ci moje a4
GILI Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Jaki rocznik i za ile?? 2004 za 32tyś.
Alona Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 UWAGA!! UWAGA!! :> Wczoraj auto rozkraczyło mi się na środku autostrady.... Misja dla wszystkich, szukamy dla mnie B6 2004 rok najlepiej 1,9 tdi 130 PS :decayed: Mam już dość, boję się już jeździć tym gratem... Sprzedam Ci moje a4 zrobimy zamiane, ale Ty mi dopłacisz :polew: :polew:
GILI Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 wypasu strasznego niema,skóry,ksenon i 17cali. Modzony też nie jest bo koleś po 50tce,ale najważniejsze,że igła.
Alona Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 wypasu strasznego niema,skóry,ksenon i 17cali. Modzony też nie jest bo koleś po 50tce,ale najważniejsze,że igła. wazne, ze skóry i ksenon są :gwizdanie: :gwizdanie: Zoltar czipsika by wymodził i mogłabym jeździć :kox: Bo moim to normalnie już się zaczynam bać, ciekawe co wyjdzie z wczoraj, już się nie moge doczekać werdyktu :naughty:
krzysieqakces Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Alona, chyba czas zmienić twój podpis pod postami :polew: "To nie 2.5 jest beznadziejnym silnikiem (...)" :gwizdanie:
Booster Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 UWAGA!! UWAGA!! :> Wczoraj auto rozkraczyło mi się na środku autostrady.... Misja dla wszystkich, szukamy dla mnie B6 2004 rok najlepiej 1,9 tdi 130 PS :decayed: Mam już dość, boję się już jeździć tym gratem... Po co ci kolejny ropniak, poszukaj zdrowego 1.8T w Q
Tomeks Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 UWAGA!! UWAGA!! :> Wczoraj auto rozkraczyło mi się na środku autostrady.... Misja dla wszystkich, szukamy dla mnie B6 2004 rok najlepiej 1,9 tdi 130 PS :decayed: Mam już dość, boję się już jeździć tym gratem... Po co ci kolejny ropniak, poszukaj zdrowego 1.8T w Q to że Alona lubi chłopców,nie znaczy że jest gejem :gwizdanie:
antonio Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 .... z potwierdzonym przebiegiem 88tyś. :doh1: :doh1: :polew: :nabijasie: :polew:
wypsiu Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 .... z potwierdzonym przebiegiem 88tyś. :doh1: :doh1: :polew: :nabijasie: :polew: No co ty antonio ma tylko 2000 km mniej od mojej ...
GILI Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 .... z potwierdzonym przebiegiem 88tyś. :doh1: :doh1: :polew: :nabijasie: :polew: i tak nic nie przebije dzwona z koparką niebitym audi bez strzału poduchy
GILI Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Zapraszam na oględziny z panną Aloną
antonio Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 do serwisu jeździł po wpis co trzecią wymianę oleju jest od nowości u znajomego? skąd masz pewność tego przebiegu?[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 19:52_________________________________________________ .... z potwierdzonym przebiegiem 88tyś. :doh1: :doh1: :polew: :nabijasie: :polew: i tak nic nie przebije dzwona z koparką niebitym audi bez strzału poduchy tzn? chodzi Ci o zderzenie mojego starego A6?
GILI Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Jest drugim właścicielem,sam go przywiózł ze Szwajcarii. Nie wiem,czy ma taki przebieg,ale wygląda naprawdę na niezużyty skóry jak nowe,nie cieknie żaden zawór,silnik suchy jak pieprz i ciągnie super. Jedno co mnie zastanawia,to już ślady obtarć na włączniku świateł i klimatroniku.
Rekomendowane odpowiedzi