antonio Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Alona ten kolorek jest git http://otomoto.pl/audi-a4-1-9-tdi-oryginalny-s-line-C20526591.html[br]Dopisany: 07 Październik 2011, 11:51_________________________________________________dzwoniłem, koleś w miare OK rozmawiał - nie pajacował. Da VIN, ma ks.serw. sam go sprowadził.
krzysieqakces Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 no kolorek jest świetny, mi by w niej brakowało do szczęścia tylko navi i kiery z multi, no i jakiś wirus by się przydał i gitara
antonio Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 kiera i RNSE to pikuś, program zresztą też
krzysieqakces Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Do Olsztyna tez nie jest jakoś specjalnie daleko, więc nie wiem na co jeszcze czekasz Alona
Bieniek Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 kiera i RNSE to pikuś, program zresztą też Czy ja wiem,czy takie pikus. Kiera z b7~ 1300zl Rns-e kompletny z klimatronikiem i koszem~2000zl program~zalezy od Alony ile potrafi :decayed:
antonio Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 chodziło mi o trudność w wyrezaniu a nie o koszty wracając do audi - uważam, że warta zainteresowania
Łepski Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 program~zalezy od Alony ile potrafi :decayed: :polew:
Szupryk Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Najgorsze co można zrobić to kupić auto w Starogardzie Gd Ten niebieski avant fajnie się prezentuje
antonio Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Najgorsze co można zrobić to kupić auto w Starogardzie Gd Ten niebieski avant fajnie się prezentuje to my wiemy
Szupryk Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Wole napisać, bo tam można się ładnie naciąć. St Gd to taka kopalnia szrotów, aut składanych z 10 itd. Kiedyś z kolegą pojechaliśmy szukać dostawczego LT lub Sprintera. W St Gd jest taki komis z samymi dostawczakami. I co ? 15 aut z 20, powtarzam 15 miało full szpachli na sobie i nie oryginalny lakier.
antonio Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Kiedyś z kolegą pojechaliśmy szukać dostawczego LT lub Sprintera. W St Gd jest taki komis z samymi dostawczakami. I co ? 15 aut z 20, powtarzam 15 miało full szpachli na sobie i nie oryginalny lakier. tez w tym komisie kiedys byłem, auta graty po lakierce a ceny
bartek213 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Kiedyś z kolegą pojechaliśmy szukać dostawczego LT lub Sprintera. W St Gd jest taki komis z samymi dostawczakami. I co ? 15 aut z 20, powtarzam 15 miało full szpachli na sobie i nie oryginalny lakier. tez w tym komisie kiedys byłem, auta graty po lakierce a ceny a co wy tak na stg narzekacie przecież tak sam porządny handlarz hehe na poważnie to uważać trzeba ale nie wszyscy sa tacy sami zdążają sie normalni i uczciwi
kkam Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 potwierdzam, ze w starogardzie można się naciąć, znam kilku handlarzy i robią niezłe przekręty
antonio Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 eee chopy, jadąc na Słupsk przez Redę, Weja itd gdzie uważać na fotoradary i patrole?
Bieniek Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 eee chopy, jadąc na Słupsk przez Redę, Weja itd gdzie uważać na fotoradary i patrole? OD wejherowa do samego sluspka lotna z video. Pozniej Strzebielino stacjonarny,ale rzadko zaladowany.Za leborkiem w kazdej wiosce moga stac.A juz napewno darzyno.
antonio Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 lipa :/ ile czasu się jedzie z GA do Słupska?
Bieniek Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Zalezy kiedy.od godziny do 2.
antonio Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 na 16 w słupsku jutro muszę być
krzysieqakces Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Ja trasę Koszalin - Gdańsk robię w 2 godziny jakieś, znaczy od tablicy do tablicy. Ogólnie jadę szybko (tam gdzie można oczywiście).
Rekomendowane odpowiedzi