Alona Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Bogaci żyją inaczej No wlasnie, bogaci jezdza 2,5 tdi hahahaha
Szupryk Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 W sumie racja - za pieniądze wsadzone w wieczne naprawy i potyczki z 2.5 możnaby sobie kupić nie jedno dobre auto
GILI Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Można gdzieś na forum znaleźć listę części potrzebnych do przekładki na 1.9??
Łepski Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Silnik i jego mocowanie, skrzynia, rozrusznik i polosie moga byc tez inne, wiazka, komp, wszystko do zmiany z automatu na manual :gwizdanie:
Ambro Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Chyba Cię jebie w czerep :polew: przecież on chodzi w skórzanych rękawiczkach nawet latem,to czego się spodziewałeś Ty cały rok latasz w gumowych i chate sprzątasz jak żona Cie gania to co się rzucasz ?
Tomeks Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Chyba Cię jebie w czerep :polew: przecież on chodzi w skórzanych rękawiczkach nawet latem,to czego się spodziewałeś Ty cały rok latasz w gumowych i chate sprzątasz jak żona Cie gania to co się rzucasz ? nie mam żony
Ambro Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Ambro, Ty żyjesz? :> Chyba Cię jebie w czerep :polew: przecież on chodzi w skórzanych rękawiczkach nawet latem,to czego się spodziewałeś Ty cały rok latasz w gumowych i chate sprzątasz jak żona Cie gania to co się rzucasz ? nie mam żony a męża ?
Tomeks Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Ambro, Ty żyjesz? :> Chyba Cię jebie w czerep :polew: przecież on chodzi w skórzanych rękawiczkach nawet latem,to czego się spodziewałeś Ty cały rok latasz w gumowych i chate sprzątasz jak żona Cie gania to co się rzucasz ? nie mam żony a męża ? a ty znowu?,ambro,masz fajne rękawiczki,depilujesz sobie brwi i malujesz powieki,ale ja nie z tej bajki,daj se już spokój
Ambro Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Ambro, Ty żyjesz? :> Chyba Cię jebie w czerep :polew: przecież on chodzi w skórzanych rękawiczkach nawet latem,to czego się spodziewałeś Ty cały rok latasz w gumowych i chate sprzątasz jak żona Cie gania to co się rzucasz ? nie mam żony a męża ? a ty znowu?,ambro,masz fajne rękawiczki,depilujesz sobie brwi i malujesz powieki,ale ja nie z tej bajki,daj se już spokój Nie mścij się na forum za to, że dałem Ci kosza ;( koniec
Tomeks Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Ambro, Ty żyjesz? :> Chyba Cię jebie w czerep :polew: przecież on chodzi w skórzanych rękawiczkach nawet latem,to czego się spodziewałeś Ty cały rok latasz w gumowych i chate sprzątasz jak żona Cie gania to co się rzucasz ? nie mam żony a męża ? a ty znowu?,ambro,masz fajne rękawiczki,depilujesz sobie brwi i malujesz powieki,ale ja nie z tej bajki,daj se już spokój Nie mścij się na forum za to, że dałem Ci kosza ;( koniec spokojnie,dziewczyny zawsze u mnie maja taryfe ulgową
Szupryk Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Ma ktoś Xboxa 360 ? Kupiłem dwa dni temu i nakurwiam non stop w Forze 4 - mega gra Chętnie kupie, lub wymienie się grami
antonio Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Parówy nie jedzie ktoś na dniach w stronę Czerska?
Tomeks Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 no ku***,oglądam właśnie tvnturbo,program wydeje ci się że umiesz jeździc,patrze,a tam Krystian z tuneupu popierdziela GTRem
alvaro Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 I co umie jeździć czy tylko mu się wydawało ??
Tomeks Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 2 miejsce zajął,wiec coś tam umie pod koniec sierpnia wstawiłem ravke do warsztatu na naprawę po gradobiciu z AC,gościu mówił,że od gradobicia minął rok,ubezpieczalnia zamknęła sprawę i z tego powodu naprawa może potrwać długo,nie tyle naprawa,co sprawy papierkowe itd...,no to uzbroiłem się w cierpliwość i czekałem,no ale juz prawie 3 miesiące mijają,dzisiaj zadzwoniłem zapytać o auto,a gościu że od dawna jset zrobione,po miesiącu juz było ,jutro jadę odebrać
Rekomendowane odpowiedzi