ZuKeRs Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 patrze teraz że moja ma 7,5 cala i napewno bezpiecznie będzie 17mm u mnie i tej oponie z A6 twoja chyba ma 7 cali, opona wymiarowa dlatego też 17 będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 te 17 mają 7,5 cala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 dawaj antonio w drugą środe stycznia przyjeżdżamy do ola i będziemy przymierzać - pożyczymy z jego paździocha dystanse 17 i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 tutaj macie moje 235/45/17 ET45 z dystansami 25mm,pierwsza na pusto,3 następne ze sporym ładunkiem,jak widać,koło chowa sie bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 fajna gleba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 po co jakieś gwinty,15 skrzynek specjala na tył i jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 ekstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 więc teraz wiadomo skąd korki na trakcie - tomeks z browarem jedzie i dziury omija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 i butelek nie chce potłuc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 zanim ja z gdyni dojadę,to butelki sa już puste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 oo, a kolega Mydło ma jeszcze b5 ? Bo w środe wyprzedzałem takie na trakcie, zielone chyba, z podkładką pod rej. Mydło i z prawej strony na klapie miał napis Mydło Nigdy nie miałem zielonego B5, a była to raczej granatowa perła, ale to już dawno przeszłość :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szupryk Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 To bardziej taki morski, butelkowy był. Ciemno było, może się pomyliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Co myślicie nt tej firmy http://www.iga-glass.pl/ można tam oddać mk4 na wymianę szyby??? Szybę mam swoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 nie działa link AKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 wybiera się ktoś do BT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Pumex noworoczna promocja - koła za 1k także niech syn rozbija świnkę Jutro ma być typ po Lupo więc i koła mogą jechać nach śledziownia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Pumex noworoczna promocja - koła za 1k także niech syn rozbija świnkę Jutro ma być typ po Lupo więc i koła mogą jechać nach śledziownia koła na których jeździła Ola,kuszące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 http://allegro.pl/tunel-srodkowy-audi-a4-8e0-04-08r-czarny-i2004572308.html 2 din - ledwo co widać, ale igła i cena :gwizdanie: ja swój 2 din wychaczyłem za 80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 http://allegro.pl/tunel-srodkowy-audi-a4-8e0-04-08r-czarny-i2004572308.html 2 din - ledwo co widać, ale igła i cena :gwizdanie: ja swój 2 din wychaczyłem za 80 to cFaniaczku znajdz mi lotke s-line na tylną klape,w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 to jak z tą Bukowiną?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi