Indi Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Lato 2016 :RS6 18'' 225/40 Może ktoś posiada jakieś sprężyny obniżające na przód do sprzedania w dobrej kasie?? poza tym zaczynają nawalać klapki ciepło zimno na climie i trzeba silniczki wymienić oraz urwał się plastik od cięgna który otwierał klapę tył ,ale już ogarnięte
Garet Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 pasowałeś dokladke sline do zwyklego zderzaka?
Garet Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Wiem ze na forum jest instrukcja jak to zrobic a widze ze jestes z okolicy. Nie chcial bys sie tego podjac u mnie ?
Jaro666 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ja mam jakies fedry na przód dwa kpl mozesz sobie wybrac
mariuszbielsko Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 fajnie ci sie prezetuje ten avancik co to za lampy masz
Indi Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Wiem ze na forum jest instrukcja jak to zrobic a widze ze jestes z okolicy. Nie chcial bys sie tego podjac u mnie ? nie ma problemu tylko z czasem u mnie bardzo ciężko...... remont , praca , dziecko... Ja mam jakies fedry na przód dwa kpl mozesz sobie wybrac pv fajnie ci sie prezetuje ten avancik co to za lampy masz depo smoked
mariuszbielsko Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 prezetuja sie ladnie co do moich xenonow pogonilem dzis ale popytam oto co chciales
Indi Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) Z nowości to wpadł pakiet oświetlenia dekorów wg kolegi z forum zmiana która nie każdemu musi się podobać.... dla mnie jest ok ... poza tym że nie potrafię zdjęć wrzucić to wpadną heble na przód 320mm sprzątanie obiecane heble czekają na montaż i reszta z porządków i regeneracja esp i wizytownika oraz naprawa przyczyny nie otwierania bagażnika plastik został zastąpiony rureczką Edytowane 28 Maja 2016 przez Indi
RicS3 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Na zdjęciu tak widać czy rzeczywiście wizytownik i esp po regeneracji jest ciemniejszy od reszty?
Indi Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Opublikowano 11 Lipca 2016 a no musiałbym jakiś aktual zrobić teraz urlop miałem więc tyle co z nad morza wróciliśmy są heble są ledy są hidy ... pomału do przodu
mariuszbielsko Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 a no musiałbym jakiś aktual zrobić teraz urlop miałem więc tyle co z nad morza wróciliśmy są heble są ledy są hidy ... pomału do przodu dobrze dobrze ze cos sie dzieje jakies fotki jak ledy sie prezetuja i hebelki
Indi Opublikowano 10 Września 2016 Autor Opublikowano 10 Września 2016 Powitać!! dawno nic nie było tak więc urlopowo się zrobiło a że żona zadecydowała że weźmiemy rowerek i wózek dla córci to box był konieczny tak więc zdjęcie jak to wyglądało razem: doszły heble 320 na razie przód sam jest : oraz ledy do jazdy dziennej w miejsce haloszków (same żarówki led): i takie z zadku i po myciu z trasy: do zrobienia/ogarnięcia hidy nowe przetwornice bo szlag trafił 3 pod rząd... ledy do wnętrza i zbierać na lakiernika na 2-gi rok wpadły nowe przetwornice tym razem 55W na żarnikach 4300K , z racji tego że nie chciałem psuć kolejnych dekli umieściłem przetwornice z tym całym badziajstwem pod i wewnątrz lampy , efekt taki że nic nie widać po otwarciu maski i nie powinien się czepić "nikt"
FroS-t Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Fajna sztuka, kolor hebli mega ciekawy i fajnie się prezentuje
marcinch001 Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Od czego te przednie heble bo jakaś dziwna blaszka nie pasująca mi do 320 ?
kufel26 Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Jak świeci Ci ten zestaw HID w nocy? Masz jakieś fotki? Niebiescy się nie czepiają? Też myśle nad HIDem max 4300K by za bardzo się nie rzucać w oczy
Rekomendowane odpowiedzi