Dibo Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 U Ciebie tak. Maluj tą obwódkę grilla i będzie Ja mam tak u siebie zrobione (kolor granatowy) A kolega ma srebrne autko i nie ma w nim czarnych dodatków (felgi, lampy), stąd się zastanawia jak będzie to wyglądało.
Reggi Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 A kolega ma srebrne autko i nie ma w nim czarnych dodatków (felgi, lampy), stąd się zastanawia jak będzie to wyglądało. Nie ma także chromów na szybach ..wiec bardziej pasować bedzie w czerni niż w chromie Po mojemu ..nie musi mieć silnie uwydatnionych czarnych dodatków aby pasowało
domjenick Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 szary grill odpada,szara ramka tez-pozostaje pomalowac na czarno - a jesli chodzi o czarne dodatki to mam czarne opony
Reggi Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 szary grill odpada,szara ramka tez-pozostaje pomalowac na czarno a jesli chodzi o czarne dodatki to mam czarne opony :tongue4 ..możesz delikatnie ściemnić szybki na czarno ..albo ciemne lampy ledowe na tył .do srebra czerń ..chrom to jakoś tak sie zlewa
domjenick Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 aaa ,i jescze mam czarne obwodki dookola szyb bocznych,zamiast chromu :gwizdanie: lampy tylne nas razie zostawie,a pomyslalem,zeby do przodu wstawic pasek ledow,cos jak a8
basen Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 jakby co to mam na zbyciu czarna ramke oryginalna do b6
malik Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=103669 prosz
Michas Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 tak wygląda czarny grill na jasnym aucie czarne auto, czarny grill , srebrny znaczek audi widziałem gdzieś w necie czarny grill i czarny znaczek audi na czarnym aucie i też nieźle wyglądało
Młody Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Ja mam czarny grill - ale to orginał jest a karatka jest lakierowana na czarno i wygląda tak
domjenick Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 ostre...podoba mi sie,zaszczepiony jestem ,teraz musze wygospodarowac troche czasu i jade z ta ramka na czarno
rafalekx Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Na srebrnym efekt może być lepszy :gwizdanie: :gwizdanie: U mnie na sreberku to wygląda tak Robione domowym sposobem Zobaczymy jak będzie po zimie
domjenick Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 fajnie,ale wydaje mi sie,ze najlepszy efekt jest widoczny na ciemnych kolorach auta
rafalekx Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 fajnie,ale wydaje mi sie,ze najlepszy efekt jest widoczny na ciemnych kolorach auta No fakt na ciemnym rewelacja wg mnie Ale na sreberkach też nie jest źle. Ale z daleka aż tak bardzo tego nie widać Ale ja osobiście zacząłem na to zwracać uwagę i powiem Wam, że w Szwajcarii widziałem sporo autek z takim modem Czyli jest to na czasie i modne nie tylko u Nas
Dibo Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 A więc wrzucam fotke z modem na ciemnym kolorze (mój granacik): Wrzucam na prosbę gzybka który chciał widzieć jak to wygląda na granacie Jak dla mnie to na ciemnym kolorze taki mod wygląda Nadaje charakteru niunii
miguel. Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 nooo..super to wyglada! teraz pewnie bedzie grupowe malowanie ramek :>
Dibo Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Hehe... Czemu nie, tymbardziej że widzicie, że efekt jest świetny
Michas Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 chromowane dodatki powoli odchodzą do lamusa ...teraz w modzie czarny mat , nawet testowane ostatnio w Krakowie lamborghini było w kolorze matowym, czarny mat
Muskel1 Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 A więc wrzucam fotke z modem na ciemnym kolorze (mój granacik): Wrzucam na prosbę gzybka który chciał widzieć jak to wygląda na granacie Jak dla mnie to na ciemnym kolorze taki mod wygląda Nadaje charakteru niunii Jak widac na zdjeciu pare odpryskow sie juz pojawilo
rafalekx Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Jak widac na zdjeciu pare odpryskow sie juz pojawilo Dibo jak to malowałeś i po jakim czasie pojawiły się odpryski?
Reggi Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 chromowane dodatki powoli odchodzą do lamusa .. .. nie mów hop.. niektóre kolory wyglądają bardziej korzystniej z chromami .. niektore z czernią nawet testowane ostatnio w Krakowie lamborghini było w kolorze matowym, czarny mat ..widać kto czyta " Top Gear "
Rekomendowane odpowiedzi