Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Punkty karne - ile macie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się wydaje, że kolega Koleś albo sobie jaja robi, albo to jakaś podpucha, aby zrobić mały szum :wink4:

Opublikowano

Żadnych jaj se nie robie a z ortografią to zawsze miałem cienko byłem dyślektykiem z tego akurat / gdzie niby wspominałem że policja mi może naskoczyć bo o ile mi wiadomo nie pisałem takich rzeczy :disgust:

Opublikowano

chyba nikt nie jest w stanie zrobić tyle błędów w jednym wątku nawet dyslektyk :mysli:

Opublikowano

Mi się wydaje, że kolega Koleś albo sobie jaja robi, albo to jakaś podpucha, aby zrobić mały szum :wink4:

też tak myślę

Opublikowano

Żadnych jaj se nie robie a z ortografią to zawsze miałem cienko byłem dyślektykiem

.. dysleksja ..dysleksją ..ale jak nie wiesz jak coś sie pisze to przynajmniej sprawdzaj w Google..

:szukaj:

Opublikowano

ok ok będe spprawwwwdzdzałł :kox:

Opublikowano

to chyba wszystko dla wzbudzenia zainteresowania, może chce być sławny Koleś na forum i powoli udaje mu się to....

Opublikowano

co ty pier**lisz jedynej co ja teraz chce to samochód i nic innego :> :a4fan::quattro:

Opublikowano

co ty psusz jedynej co ja teraz chce to samochód i nic innego :> :a4fan::quattro:

naprawdę nie da sie Ciebie czytać :sick3::thumbdown:

Opublikowano

ciekawe co będzie ze mną jak se fure kupie to bedzie jazda bo jak narazie jerzdze nie swoimi to gaz do dechy zawsze i ile fabryka dała, a to są słabe bo takie do 100 koni a ja chce 180 kuct to bedzie jazda. :a4fan:

dobrego lekarza bym Ci proponował a nie auto.

rośnie kolejny mistrz prostej...

właśnie w wiadomościach mówili trzech młodych jechało beemką, kierowca 19lat stracił panowanie nad autem i uderzył w drzewo, on na miejscu, pasażer też na miejscu tylko jeden w bardzo ciężkim stanie w szpitalu walczy o życie...

Opublikowano

Buta z podłogi nie wyjmuje? To ja bym radził nie 2.8 193 KM, tylko AFF 75KM, może trochę pożyjesz...

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

koleś może pójdz na gokarty. Ostatnio byłem w poznańskim kinepolis - świetna zabawa z tylno-napędówką :kox:

po za tym jak chcesz szaleć to ile Ty masz km w nogach? ja po mimo wieku mam juz ponad 60000km i nie raz sie naciołem- ale to chyba każdy musi przerzyć... jak sie nie wywrócisz to sie nie nauczysz jak to mówią :evil:

żeby nie było dzwona żadnego nie miałem, ale sytuacje podbramkową tak :wallbash:

Opublikowano

Jak po powiadają "człowiek uczy się na błędach" :wink4:

Opublikowano

bez przesady bedzie sie szaleć ale w miare możliwości wiadomo że to tylko Polska i dziur dużo podbije cie i po autku a ja tam fan tuningu to o furke będe dbał. A z policją jeszcze nie miałem do czynienia a często jerzdzę bez dokómentów czy bez prawka jak na pruby sie wyjerzdza.(a teraz wychaczyłem furke a4 b5 avant 193koniki ale najpierw trzeba ją obejrzeć przed zakupem)pozdro :decayed:

Ortografia !!!

PS.1. Mam nadzieje, ze nie jest to agrotuning, bo do OOOO on zupelnie nie pasuje;

PS.2. Jak przejedziesz dlugosc rownika to dopiero zaczniesz zastanawiac sie na czym wlasciwie polega kierowanie pojazdami;

PS.3. Nie sugeruj sie jakoscia drog w Polsce, a swoimi umiejetnosciami, doswiadczeniem i mozliwosciami skutecznego prowadzenia pojazdow;

PS.4. Na poczatek raczej kup auto do 60KM :good:

Opublikowano

Oj dajcie chłopakowi spokój. Pewnie chłopak jeździ autami w Need For Speed i tak się podjarał rolą kierowcy a my myślimy, że w rzeczywistości tak jeździ :polew:

Opublikowano

temat widze że skupił się na jednym kolesiu ....szkoda gadać ....chwalic się mandatami tez szkoda ale jak i co można pisać....tak jak pisałem wcześniej różnie bywa....!!!

Opublikowano

Kupi to ACK (a tam się leje PB98) to wróci na ziemie po 3dniach, jak przyjdzie do tankowania

Opublikowano

ja mam 0 punktow cale szczesnie, ale ostatnie mialem sytuacje podbramkowa... jechalem lasem bylo juz ciemno i przedemna golf 5 jechal 50/h patrze i zeby go wyprzedzac i widze ze cos nadjezdza ale mowie sobie jakies skuter jedno swiatlo i w dodatku daleko... biore sie za wyprzedzanie jestem w polowie golfa a tutaj dostrzegam oprocz jednego swiatla caly przod auta i po hamulcach... cale szczesnie nic sie nei stalo... ale tak to bywa.... a wczoraj 3km ode mnie rozwalila sie kobieta mloda na zakrecie... nowa droga ale jest tak zle wywazona.......... szkoda gadac...

Opublikowano

6p i wszytskie od j h ze strazy :kwasny::wallbash: Punktow gnojom zabrakl ozeby sie do policji dostac i graja cfaniaczkow wypisujac mandaty za zle zaparkowany samochod jaranie szlogow i puszczanie psow bez kagancow :polew: :polew: :polew: Co za żal :polew::sick3: h w nich wbijam

Opublikowano

nie no nie ma co dyskutować z kolesiem bo widać że jeszcze nikt mu nosa nie utarł!

ja osobiście mam ZERO punkcików :tongue4: fakt, były czasy że miałem 19 pkt ale kasa do zapłaty robi swoje, wiec panuje nad sobą :naughty:

zdarza się sporadycznie pocisnąć, ale mam obawy że kiedyś rozpadnie mi się autko :polew: heheh

no i wkońcu kupiłem sobie CB :> najlepszy wynalazek na tym świecie :naughty::polew:

ps. kolego koleś, gwarantuję Że z czasem się nauczysz i zmądrzejesz jak nie będziesz miał nawet na paliwko żeby przycisnąć jak to mówisz! ! !

pozdrawiam