edraven Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Po paru latach skrytej bytności na forum wreszcie zostałem pełnoprawnym członkiem forum Od razu jak to niektórzy mi mówią pojechałem grubo i wpadło mi w ręce moje marzenie czyli B8. Trochę mi zeszły żeby się zebrać do napisania tego posta bo już 3 miesiące wożę szanowne 4 litery B8, ale lepiej późno niż wcale;) Kilka szczegółów Audi A4 B8 2.0 CAGA 143 KM + mapa na 176KM i 410Nm Przebieg 210kkm Kolor LX7W srebrny metalic Ciekawsze szczegóły wyposażenia MMI 3G High (HDD + joystick) Grzane stołki z regulacją lędźwi Multifunkcja z obsługą telefonu i SDS Start Stop Szyby tył zrobione na lusterko Koła 16" 7,5J Opony Dunlop MAXX 225x16 ( felga pójdzie na zimę) a na lato wskoczy 18" W planach: PDC przód i tył QQ1 Stołki skóra z alcantarą oraz isofixem Aktualizacja Map do 2014r. Grzane lustra zrobione Podświetlenie wnętrza ledem zrobione Przemalowanie zacisków na żółty ( z czerwonego) zrobione Uruchomienie ukrytych opcji, test wskazówek, lap timer, pochylenie lustra, doświetlanie zakrętów z halogena zrobione Polerka lakieru z korektą Koła 18" 8,5J ET29 8t0601025E od A5 zrobione premiera wiosna 2015 Xenon ????????? Może uda się kiedyś Podświetlane klamki Ramki A4 klub srebrne więcej fotosów z zewnątrz i z wnętrza niebawem Edytowane 5 Września 2014 przez edraven
griga-st Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Mi się już bez fotek podoba Nie czarny
edraven Opublikowano 5 Września 2014 Autor Opublikowano 5 Września 2014 Mi się już bez fotek podoba Nie czarny Mam podobny stosunek do czarnego Ale przy zakupie nie odpuściłbym dobrego auta tylko dlatego że czarny;)
skrab Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Fajna furmanka ,masz Ledy w drl-ach? Fajnie świecą
edraven Opublikowano 5 Września 2014 Autor Opublikowano 5 Września 2014 biję się z myślami czy inwestować w ogóle w ledy w DRL jeśli miałbym robić bixa, z drugiej strony od żółtych można by ściągnąć za grosze leda P13W i będzie gitara;) piszesz się na to ??
skrab Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 ale ty na trzecim zdjęciu masz ledowe oświetlenie w DRLach bo tak jasno świecą
edraven Opublikowano 5 Września 2014 Autor Opublikowano 5 Września 2014 jak się robi fotki cegłówką to tak wygląda;) to są zwykłe żarówki.
edraven Opublikowano 5 Września 2014 Autor Opublikowano 5 Września 2014 http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=p13w+led&catId=0&initiative_id=SB_20140905132257 jest tego masa do wyboru, ale cieżko dowiedzieć się które nadają się pod CANa a które nie. Wysyłka do PL w cenie.
andynl Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Jest co modzić czuje kolejnego modomaniaka Gratki i bezawaryjności
edraven Opublikowano 6 Września 2014 Autor Opublikowano 6 Września 2014 Jest co modzic, ale mce mam słabe i od tego chyba trzeba zaczac. Niestety taki urok słabszych wersji wyposażenia;(na początek skupię się na wnętrzu bo na tym mi zależy najbardziej bo wychodzęz założenia ze więcej widzę Auto z środka niż z zewnątrz;)
skrab Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Dawaj Krzysiek foty wewnątrz auta bo nic nie pokazałeś
vister Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 bardzo fajne autko a mam pytanko jak autko sprawuje się po programie bo sam się do tego przymierzam.
edraven Opublikowano 7 Września 2014 Autor Opublikowano 7 Września 2014 Program zdecydowanie na plus, na trasie spalanie też na plus, miasto bez zmiany. CAGA ma niestety muła z dołu w serii i makabrycznie mnie to drażniło. Każde moje auto miało mapę i ciężko się przyzwyczaić do słabego dołu. Foty wnętrza będą w tym tygodniu, jak odkurzę i wypucuję go;)
skrab Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 A co tam picowac pokazuj U mnie też bedzie chip tak samo jak i w e91 i b7,Nie bawe jak sie znudzi 143km na zime aha, masz mape ??
edraven Opublikowano 7 Września 2014 Autor Opublikowano 7 Września 2014 Jeśli pytasz o navi to jest aktualizacja do 2009, wiec dno. Mam pliki do aktualizacji, ale potrzebuję karte 32GB kupić i bede leciał z koksem. Chyba że pytasz o mapę silnika, zrobiłem program na 176KM, niestety nie obyło się bez otwierania ECU, ale to już wiedziałem wcześniej. Udało się całkiem OK.
skrab Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Pytałem o silnik, ale co wykresu Ci nie dali?
edraven Opublikowano 8 Września 2014 Autor Opublikowano 8 Września 2014 Pytałem o silnik, ale co wykresu Ci nie dali? Mam wykres, robilismy z hamownią. Mój kuzyn pisze softy, a ja zajmuję się programowaniem takich sterowników
Rekomendowane odpowiedzi