boro80 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Witam, Właśnie zbieram się do wymiany rozrządu - stąd moje pytanie jak w temacie. Jaki rozrząd polecacie i co jeszcze warto by przy okazji wymienić? Posiadam silnik AVF. Pozdrawiam, MB
nitroo Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 INA + pompa wody Hepu, albo od kolegi H4mm3R kupisz ori
barteq00 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Celowałbym w ori od kolegi z forum. Cenowo bardzo podobnie ale przynajmniej pewny temat..
POWER-KRIS Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Oby pompa nie była Skf bo to juz Chiński złom. Sorry ale tak mi ostatnimi latami podpadl Skf ze patrzeć na niego nie mogę.
bouzuki Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 Ja kupuję ori do trzech aut u od kolegi H4mm3R i nie oglądam się na inne firmy.A poza tym cena u niego jest wg mnie b. dobra.
redziasom Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 witam, wymieniłem rozrząd na: - rolki INA - pasek CONTINENTAL - pompa METELLI i jeszcze pasek wielorowkowy (klinowy), też CONTINETAL koszt 547 zł.
Rekomendowane odpowiedzi