sebidi Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Nie tylko za wysoko ale krzywo promienie lamp się schodzą czyli Świecą tak / \ Jak sobie ustawisz poprawnie to i światło przed autem będzie lepsze Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Listopada 2014 przez sebidi
Radol Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Opublikowano 18 Listopada 2014 Jak to poprawnie ustawić? Wszystko zależy od poprawnego włożenia żarnika?
misiek95 Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 w każdej lampie masz regulacje w pionie i poziomie i tym musisz sie pobawić stojąc przed jakąś ścianą. Ale cudów sie nie spodziewaj. Hid świeci marnie w porównaniu do orginalnych przetwornic to po pierwsze primo a po drugie soczewki w twoich lampach zapewne są już mocno wysłużone jeździłem dosłownie jeden dzień na takim zestawieniu jak Ty masz i zabrałem się za rezanie bixa popraw oznaczenie silnika w tytule tematu
sebidi Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Odblysniki w soczewkach swoją drogą ale na dobrze ustawionych swiatlach na hidzie niema tragedii porównując ze zwykłym h7 Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Radol Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Lampy wróciły od Gwertego Dla przypomnienia jak było Edytowane 3 Grudnia 2014 przez Radol
Radol Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) xenon? Miało nie być, ale się skusiłem. Bi-xenon na soczewkach z a6 c7 Teraz trzeba zderzak szukać, lub pełna instalacje sprysków. Edytowane 3 Grudnia 2014 przez Radol
xBladex Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 xenon? Miało nie być, ale się skusiłem. Bi-xenon na soczewkach z a6 c7 Teraz trzeba zderzak szukać, lub pełna instalacje sprysków. zazdroszczę.. graty..pewnie w nocy masz dzien?
marcino89 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ile taka przerobka cie kosztowala? +2 może być na PW
Radol Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ile taka przerobka cie kosztowala? Ile taka przerobka cie kosztowala? +2 może być na PW Myślę, że cena nie jest jakąś wielką tajemnica Gwertego. Wsadzenie soczewki bix od a6 c7 z rozklejeniem lampy i jej czyszczeniem 350zł. Jeśli macie xenon z D2S to na tym opłaty się kończą. Jeśli nie, to trzeba doliczyć ksenon(Gwerty też oferuje oryginalny nowy od philipsa), jest jeszcze opcja zostania na H7 i mamy bi-halogen zazdroszczę.. graty..pewnie w nocy masz dzien? Lampy mam w aucie dopiero od dzisiaj. Pojeździłem trochę po mieście i jestem mega zadowolony. Za tydzień ruszam w długą trasę to się przekonam jakie mają możliwości
misiek95 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 różnica diemetralna powiedz mi jakie masz tam teraz przetworki i żarniki. Hida czy zestaw od Gwertego?
Radol Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zestaw od Gwertego, czyli Philips.
marcino89 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Kurde chyba się skuszę... Tylko na ile trzeba uziemić auto, bo wiadomo użytkuje na codzień a bez lamp nie pojeżdze? Edytowane 4 Grudnia 2014 przez marcino89
Radol Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 Też używam auta na codzień. Moje stało od poniedziałku 24.11 do środy 3.12. W Twoim przypadku może być trochę szybciej, bo u mnie pierwotne plany były inne. Najlepiej zrobisz, jak zadzwonisz do Gwertego i on Ci wszystko powie.
piatek Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 No nieźle z tymi lampami, a masz foto jak wygląda lampa po przeróbkach??
Radol Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Dzisiaj zawitało DRL i ledy w miejsca drogowych. niestety po zakończeniu prac padł mi telefon i nie udało mi się porobić lepszych zdjęć. Przepraszam za jakość. Może jutro uda mi się nagrać film jak to działa. Trochę mnie boli, że ten led taki fioletowy z większej odległości wygląda lepiej.LEDy już zwróciłem nie podoba mi się fioletowy kolor na autach przede mną. Odświeżę trochę temacik Planuje obniżyć auto, ale nie mogę się zdecydować co wybrać, do wydania mam 1tyś. Jedni odradzają 1BE i mówią, żeby kupić gwint inni piszą ze amorki i sprężyny są spoko...Chcę tylko -40mm i żeby komfort był dobry, ale nie bujało Myślę, że gwint nie będzie konieczny w moim wypadku. Jakie amorki i springi dobrać? Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Radol
chudy30 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 używam MTS Technics i sprężyny -40mm i powiem ci że całkiem jest przyjemnie tylko że trzeba 17 koło bo na zimówkach 16 czasami o coś pociągnę
Radol Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2015 Postanowiłem, że poluje na dobre 1BE nie mam kasy na więcej, a jakoś nisko auta nie chcę mieć...
Rekomendowane odpowiedzi