Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BFB] AVANT 1.8T - Czarny, ale z umiarem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dwa dni temu kupiłem felgi na zimę, a wczoraj opony. Także do audi dołączają nowe koła

• Grafitowe Ronale 1291 - wzór rs6 18"
  • Zimowe 225/40 Continental ContiWinterContact

A tak dla zajawki dodam drugie foto jako zapowiedź prawdopodobnie listopada ?

60.jpg

61.jpg

Opublikowano
  • Autor
W dniu 9.09.2018 o 22:55, 3r4 napisał:

Długi czas się do tego zbierałem, dokładka od roku leżała w piwnicy. Szału nie ma robione amatorskimi sposobami ?
Po powrocie z wakacji wlecą "nowe" końcówki (też leżą od zeszłego roku) ?

53.jpg

No i ta biedna dupka ma nowe kominy (leżały w piwnicy już dobry rok) ?

IMG_20181009_165658_HDR (1).jpg

Opublikowano
W dniu 5.10.2018 o 17:34, 3r4 napisał:

Dwa dni temu kupiłem felgi na zimę, a wczoraj opony. Także do audi dołączają nowe koła

• Grafitowe Ronale 1291 - wzór rs6 18"
  • Zimowe 225/40 Continental ContiWinterContact

A tak dla zajawki dodam drugie foto jako zapowiedź prawdopodobnie listopada ?

60.jpg

61.jpg

Zimowki beda ladnie sie prezentowac ?

Mowisz ze heble na wieksze w koncu zmieniasz?:-) 

Opublikowano
3 minuty temu, 3r4 napisał:

No i ta biedna dupka ma nowe kominy (leżały w piwnicy już dobry rok) ?

IMG_20181009_165658_HDR (1).jpgnowe

Nowe kominy git ? 

Dyfuzor moze i jak w koncu zamontuje ?

Opublikowano
  • Autor
W dniu 11.10.2018 o 13:31, pezet202 napisał:

Nowe kominy git ? 

Dyfuzor moze i jak w koncu zamontuje ?

niby 90mm ale przez to, że są czarne to gubią się na foto i wydają się trochę małe 
a hamulcami jak się uda to w przyszłym miesiącu może się pochwalę pewnie już na zimówkach ;)

34oee6x.jpg

Edytowane przez 3r4

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

Tym razem mini wpis

Zawczasu wymienione koła już na zimę - już gdzieś wyżej się chwaliłem nowym nabytkiem :) 
W tym roku trochę monet poszło na felunek ?, że wypadało o niego jakoś zadbać (więc chucham i dmucham) -> kupiony stojak, opony zabezpieczone tajemniczym mazidłem na koniec zapakowane w kondomy czekają na przyszły sezon.

IMG_20181104_150243_HDR.jpg IMG_20181104_161643.jpg

W środę było też trochę czasu i do mojej wysłużonej Mio (którą kupiłem jeszcze zanim miałem auto) dołączyła kamerka sportowa z funkcją rejestratora kupiona na tegoroczne wakacje. Taki mały lifehack skoro producenci nie dbają o nasze rejestratory -> mi do przechowywania przysłużył się futerał na mały aparat dobrany wymiarami w MediaMarkcie ?

IMG_20181109_150847_HDR.jpg IMG_20181109_150915.jpg

IMG_20181109_151033_HDR.jpg

Pytałem w kilku miejscach jednak wielkiego odzewu nie było a potrzebowałem prądu po zapłonie na tyle auta. Poradziłem sobie sam i pomocny przydał się taki konwerter. Trochę kombinacji i pomyślunku i zasilanie
"prawie" jak po zapłonie zrobione ;)
Bez nazwy-1.jpg

Edytowane przez 3r4

Opublikowano

Kamerki na pewno sie przydadza ?

A o felunek trzeba dbac ? Stojak i pokrowce na plus ?

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, kamil-vag napisał:

Zime masz teraz ładniejszą od lata :P

Kwestia gustu, na żywo DTMy na pewno wyglądają lepiej ;)
Fakt, ten wzór rs6 mi się podoba dlatego m.in właśnie tego szukałem, a DTMy i tak będą szły do malowania tylko nie wiem czy w 2019 mi się uda bo są inne plany :P

Z takich branych pod uwagę to w swojej okolicy widuję też auto na takim modelu i na żywo też ładnie się prezentuje ->IMG-20180327-WA0002.jpg

Opublikowano

No ten nie głupi wzór, zależy właśnie kto co lubi, czy szprychy czy łopaty ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

W auto bomba wpadła tzn. zachciało mi się nowego tunelu bez uchwytu na telefon ? Najgorsze jest to, że jutro miałem już malować i pakować a przed chwilą sobie przypomniałem, że muszę jeszcze wyciąć dziurę pod podłokietnik... 

IMG_20181215_130123.jpg IMG_20181215_145403.jpg

Zrobiłem też sobie mały prezent świąteczny ?

IMG_20181217_214737.jpg

Edytowane przez 3r4

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Trochę żem ściemnioł, nie wywalałem uchwytu tylko zmieniałem radio ? Było cięcie i rezanie, od razu dałem ciała bo nie pomyślałem, że stare radio ma swoje specjalne wyjmaki, ale i z tym dałem sobie jakoś radę ?
Niestety radio wchodzi na wcisk i świeżo pomalowany tunel delikatnie ucierpiał razem z ESP...

a1.jpeg

a2.jpg

a4.jpg

a5.jpg

Opublikowano

Mody na plus ?

Opublikowano
  • Autor

Od razu przyjemniej się jeździ i mam mega fun z auta na nowo :D 
Przy okazji stukało/pukało - jeden sworzeń miał giga luz. Zabandażowane doraźnie na wiosnę większy remont zawiechy. Wymieniłem też DV'kę i eżektor
IMG_20181222_200003.jpg

Na wiosnę razem z zawieszeniem wleci też nowa duża zmiana, która od kilku miesięcy graci piwnicę :D 

Edytowane przez 3r4

Opublikowano

I klawo mam nadzieję że bedzie śmigać bez problemów. Jedynie te chromowane gały trochę rażą , może by je czarnym matszprajem ??

Opublikowano

Android 8 rdzeni i 4 gb ramu? Ja przy rezaniu dwa din obkleilem ladnie przycisk esp i szyfladki. Ucieszony ze ladnie wyszlo odklejam tasme i zeszla mi razem z cala guma z przycisku esp ? Mam androida od kwietnia i jestem zadowolony :D

Edytowane przez wafel135

Opublikowano
  • Autor
W dniu 29.12.2018 o 21:22, dekiel 13 napisał:

I klawo mam nadzieję że bedzie śmigać bez problemów. Jedynie te chromowane gały trochę rażą , może by je czarnym matszprajem ??

cześć :) co do gałek to akurat we wnętrzu jest dużo elementów w chromie i mnie sie akurat podoba jako całość. to trochę taki ewenement jak ktoś ma czarne to kupuje chromy, a Ci z chromami malują na czarno :D 

5 godzin temu, wafel135 napisał:

Android 8 rdzeni i 4 gb ramu? Ja przy rezaniu dwa din obkleilem ladnie przycisk esp i szyfladki. Ucieszony ze ladnie wyszlo odklejam tasme i zeszla mi razem z cala guma z przycisku esp ? Mam androida od kwietnia i jestem zadowolony :D

tak, dokładnie ten sam. Raczej już starszych androidów mało, a same jednostki które są aktualnie różnią się już pewnie tylko tym kto to składa do kupy. Ze swoim esp też starałem się uważać i cackać nawet nie wiem w którym momencie się zarysował. Cała ta guma w naszych autach to pomyłka

Opublikowano

Front wygląda bardzo fajnie, żarówki w kierunkach zamieniłbym na Osram Diadem Chrome / migają na pomarańczowo a nie dają pomarańczowej poświaty jak są wyłączone/, halogeny przyciemniłbym folią , podobnie emblemat OOOO w czarny połysk i byłby 'bandyta'.  ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Z małych nowości to w sumie jeszcze nieskończone (pierwszy fotel okazał się godnym przeciwnikiem i straciłem na nim cały wolny czas jaki posiadałem tego dnia) :)  

IMG_20190112_182119.jpg

IMG_20190112_182139.jpg IMG_20190112_201436.jpg

Edytowane przez 3r4

Opublikowano

Mozna teraz piwo chować przed żoną ?