Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Panowie-liczylem ilu uzytkownikow Forum jest z Anglii,lub Szkocji i jest nas ponad 80 osob :naughty:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 181,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to całkiem sporo,tylko żeby ta ilość pokryła się chociaż w połowie na spotach to będzie super.

Opublikowano

Ponowie a może podpiąć się pod jakąś imprezkę np.w Sileverstone na torze F1 i połączyć przyjemne z pozytecznym.Napewno będzie więcej chętnych na takiego spota .Z pewnością łatwiej namówicie znajomychmożna zabrać też rodzinę ,żonkę,dzieciaki jak w moim przypadku. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

wiesz Andrzeju-czasem jest tak,ze ludzie rejestruja sie ,bo szukaja info o audi,bo akurat teraz jezdza takim autem-potem sprzedaja,kupuja cos innego i o forum juz nie mysla.... :wink4:

Ponowie a może podpiąć się pod jakąś imprezkę np.w Sileverstone na torze F1 i połączyć przyjemne z porzytecznym.Napewno będzie więcej chętnych na takiego spota .Z pewnością łatwiej namówicie znajomychmożna zabrać też rodzinę ,żonkę,dzieciaki jak w moim przypadku. :decayed:

pewnie,ze tak,tylko taka impreza,to koszty wieksze niz normalny spot,bo bilety,trzeba kupic juz-bez wzgledu,na to ilu bedzie chetnych-potem moze ich juz nie byc,albo cena bedzie wyzsza,jakis nocleg-tez trzeba pomyslec o tym,niektorzy mieliby kawal drogi,do tego zona dzieci-to juz osobny pokoj,wiec do takiego spotkania,trzeba "logistyki" ze strony osoby/osob,ktore mieszkaja w okolicy i znaja "teren" ,ale pomysl osobiscie uwazam za ciekawy... :wink4:
Opublikowano

Ponowie a może podpiąć się pod jakąś imprezkę np.w Sileverstone na torze F1 i połączyć przyjemne z pozytecznym.Napewno będzie więcej chętnych na takiego spota .Z pewnością łatwiej namówicie znajomychmożna zabrać też rodzinę ,żonkę,dzieciaki jak w moim przypadku. :decayed:

panowie może źle się wyraziłem ale chodzi mi o to żeby zaintersowac jak najwięcej ludzi.Nie musimy oglądać wyscigów możemy sami pośmigać naszymi autkami po torze. Wiem ze to się wiąże z kosztami bo trzeba wykupić dodatkowe ubezpieczenie i uiścić opłatę za tor.Może to być też coś innego np.grill nad morzem i nie trzeba wynajmować hotelu bo można jedną nockę przespać sie w namiocie.Sądzę ze wtedy zainteresowanie będzie większe piszcie co o tym sądzicie .
Opublikowano

siema ludziska :wink4: niebylo mnie troche na forum wiec sie nie udzielalem jesli chodzi o mnie to kazde miejsce mi pasuje wszedzie dojade pozdro :hi:

Opublikowano
  • Autor

pokaz zdjecia nowej audi :wink4:

Opublikowano

jeszcze nie zrobilem ale niema zadnej rewelacji... dam CI znac jak jakies cykne

Opublikowano

Tak ,tak pokaż swoje cacuszko ,narazie na fotce a wkrótce na spocie :good:

Opublikowano

hmm ... interesujaca propozycja, mozna to przedyskutowac :)

Opublikowano

ok moze w niedziele wkleje jakies fotki.......:)

Opublikowano
  • Autor

hmm ... interesujaca propozycja, mozna to przedyskutowac :)

tutaj ceny biletow-jakby ktos reflektowal na wyscig F1

http://uk.wwte4.com/pub/agent.dll?qscr=tsdt&stat=5&flgc=0&loid=178279&ofid=9915&sdat=19/06/2009&edat=21/06/2009&wtid=28&rfrr=&eapid=300-30004

kolejna impreza na torze Silverston-wyscig aut clasycznych i ceny biletow- http://www.silverstone.co.uk/php/ne_overview_050808.html

i kalendarz imprez na torze Silverstone :wink4:

http://www.silverstone.co.uk/php/rm_raceCalenders.html

Opublikowano

Taka impra to już większe przedsięwzięcie.Ciekawa ale też zapewne kosztowna a mamy kryzys :wallbash: U mnie w robocie już się mówi że będziemy robić 4 dni.Zobaczymy ilu nas się pojawi na spocie :gwizdanie: to da pogląd ilu chętnych byłoby na coś większego.Mam nadzieje że moji kolesie z Bradford się pojawią,na razie się deklarują.

Opublikowano
  • Autor

to musisz zebrac deklaracje na pismie- :wink4:

Opublikowano

mam nadzieje, ze zaden kryzys nie przeszkodzi jednak nikomu w pojawieniu sie na spocie :) a tak swoja droga to w koncu na kiedy planowany jest ten spot? Czerwiec, lipiec?

Opublikowano

Nowa kolekcja odzieży klubowej

>> WIOSNA - LATO 2009 <<

Serdecznie Wszystkich zapraszam na zakupy :hi:

Opublikowano

jak dla mnie to lipiec by lepiej pasowal... :mysli:

Opublikowano
  • Autor

...pisalismy wczesniej,ze glosujemy do konca czerwca-gdzie,a potem ,w lipcu dezydujemy o konkretnej dacie-lipiec jest dobrze,bo duzo czasu na zorganizowanie wszystkiego tj czasu,jesli wiemy ,ze spot odbedzie sie w np. Leeds-potem decydujemy o dacie ,tak,zeby kazdemu pasowalo,a jesli bedzie taka sytuacja,ze beda dwie opcje nA spota-wtedy kazdy zadecyduje,gdzie mu pasuje-ja obstawialbym za jednym miejscem-mozna sie spotkac i przede wszystkim poznac,tych,ktorych jeszcze sie nie poznalo-im wiecej ludzi w jednym miejscu-tym lepiej dla Klubu i Nas samych, uwazam,ze na taki wypad raz na pol roku mozna sobie pozwolic...ostatnim razem szkopek walil z Londynu do Leeds,kawal drogi pokonal-ja tez z reszta troszku mialem-wiec wiem ,ze mozna :wink4:

Opublikowano

oczywiscie, dla chcacego nic trudnego:) jak ktos bardzo bedzie chcial sie spotkac z innymi to przyjedzie. mnie lipiec rowniez jak najbardziej :good:

Opublikowano

Z przykrascią panowie stwierdzam ze jezeli spot będzie organizowany w leeds to zapewne ja i moi kumple nie pojawimy sie.350 km w jedna stronę to troszkę za daleko nawet jeżeli to tylko raz na pół roku.Dla nas to przyjemność posmigac naszymi audiczkami ale walnąć 700 km jednego dnia żeby sie poznać i pogadać 2h to za dużo jak dla nas.Nie mam wcale pretensi do was o to ze mamy taki kawał drogi. Może innym razem spotkamy sie gdzieś pośrodku.Pozdro.