Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chlopaki z londka mi i Dawidowi cos wypadlo wyjedziemy wczesniej bo musimy gdzies po drodze jeszcze zachaczyc wiec nie czekajcie na nas spotkamy sie na miejscu...... :)

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 181,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wpadnę do też na chwilkę chociaż się przywitać z Wami. Mam jutro pilną robotę i chyba nie będę mógł w pełni uczestniczyć w spocie :confused4: no chyba,że się jakoś wykręcę :mysli:

No popatrz w końcu sie pokazałeś :notworthy: nareszcie,przecież mówiłeś że nie masz nic do roboty i wpadniesz.Czekamy :drunk: będzie wesoło.

Coś wyskoczyło nagle (BLB Lańcuszek, imbusik) ale dam radę :good:
Opublikowano

Jak będziecie znowu na klaksonach przez Bradford przejeżdżać to nie zapomnijcie odwiedzić pana parkingowego - facet załamie się. Powiedzcie mu, że jak was nie wpuści to co tydzień będziemy tam wpadać coraz większą ekipą :polew: I tych pastowanych z Tesco też trzeba odwiedzić :wink4:

pozdr.

ps. Na sam hotel minimum 8 Żywców powinno być OK :good:

Opublikowano
Jak będziecie znowu na klaksonach przez Bradford przejeżdżać to nie zapomnijcie odwiedzić pana parkingowego - facet załamie się. Powiedzcie mu, że jak was nie wpuści to co tydzień będziemy tam wpadać coraz większą ekipą I tych pastowanych z Tesco też trzeba odwiedzić wink4

pozdr.

:polew: taa i tym razem musza byc przynajmniej 2 radiowozy,a najlepiej eskorta przez miasto :>

Opublikowano
  • Autor
Jak będziecie znowu na klaksonach przez Bradford przejeżdżać to nie zapomnijcie odwiedzić pana parkingowego - facet załamie się. Powiedzcie mu, że jak was nie wpuści to co tydzień będziemy tam wpadać coraz większą ekipą I tych pastowanych z Tesco też trzeba odwiedzić wink4

pozdr.

:polew: taa i tym razem musza byc przynajmniej 2 radiowozy,a najlepiej eskorta przez miasto :>

oni lepiej niech sie trzymaja z dala od nasej imprezy-zawsze cos popsuja.... :evil:
Opublikowano

TO moze my im popsujemy cos tym razem?:F[br]Dopisany: 24 Październik 2009, 00:37_________________________________________________

chlopaki z londka mi i Dawidowi cos wypadlo wyjedziemy wczesniej bo musimy gdzies po drodze jeszcze zachaczyc wiec nie czekajcie na nas spotkamy sie na miejscu...... :)

???? jakie chlopaki ????

Ja kur** sam jade z pod Londka Zdroj...

Opublikowano
  • Autor

TO moze my im popsujemy cos tym razem?:F

...masz jakis pomysl,co mozna im popsuc? :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 24 Październik 2009, 00:38_________________________________________________

Ja kur** sam jade z pod Londka Zdroj...

a gdzie reszta?
Opublikowano

Narobmy znow zadymy i popsujmy im przerwe na cafe & doughnouts :mysli:

Jaka reszta? mialem jechac ja, szkopas i koper....ale lamuchy cos wymyslili...i jade sam...:)...jest jeszcze SLAYu...ale on dojezdza pozniej....

...a ja kobite poganialem zeby fryzjera przebookowala...:)[br]Dopisany: 24 Październik 2009, 00:41_________________________________________________

Jak będziecie znowu na klaksonach przez Bradford przejeżdżać to nie zapomnijcie odwiedzić pana parkingowego - facet załamie się. Powiedzcie mu, że jak was nie wpuści to co tydzień będziemy tam wpadać coraz większą ekipą :polew: I tych pastowanych z Tesco też trzeba odwiedzić :wink4:

pozdr.

ps. Na sam hotel minimum 8 Żywców powinno być OK :good:

A tak sie wlasnie zastanawialem...czy ktoremus puszcza nerwy...i wcisnie ten cholerny klakson....jak jeden wcisnie....to i zaraz reszta stada dolaczy...i znow narobimy syfu we wsi....:).....a jak jeszcze panowie @ochraniarze@ znow sie pojawia to dopiero zasmierdzi dramatem... :shocked:

...a tak na marginesie Pawelku....cos ty tam wymyslil, ze nie przyjezdzasz? he?

Opublikowano
  • Autor

Paweł nie moze,bo chłopaka nawal pracy przygniata,obiecal,ze jak sie pouklada-to sie nachlejemy piwska-co nie Paweł?[br]Dopisany: 24 Październik 2009, 00:47_________________________________________________jutro bede dzwonil do Przemka-Rovera-sie spoznia,bo na lotnisko po kogos jada-wiec sie ekipka bedzie zbierac pod wieczorek,a i tak kilku bedzie wracac...no coz-tamtym razem ja musialem ,teraz na innych kolej powracac... :wink4:[br]Dopisany: 24 Październik 2009, 00:48_________________________________________________wale jeszcze jedno piwo i ide spac.. :wink4:

Opublikowano

widze Dominik ze z tego wszystkiego spac nie mozesz.... :wink4:

mi sie troche plany posypaly i jeszcze niewiem czy na karty zostane ale przyjade na pewno.....

Opublikowano
  • Autor

widze Dominik ze z tego wszystkiego spac nie mozesz.... :wink4:

mi sie troche plany posypaly i jeszcze niewiem czy na karty zostane ale przyjade na pewno.....

a pije sobie piwko i hasam po necie-co sie stalo,ze na karty nie zostajesz?
Opublikowano

napisalem CI na priv :wink4:

Opublikowano
  • Autor

a ja odpisalem :wink4:[br]Dopisany: 24 Październik 2009, 01:24_________________________________________________rano jakos jeszcze dryndne do ciebie-to pogadamy...

Opublikowano

Oki czyli całopak biore 24 :) ale ile z tego kolega wypije po drodze :) to nie wiem ;) hehe jak ktos chce sie ze mna zabrac to dzwonic 077 628 630 83

Opublikowano

Uszanowanko :hi:

Okazało się iż jednak dam radę dotrzeć na ustaloną godzinę z czego ogromnie się cieszę... szkoda jedynie że ominie mnie polski obiad :wallbash:

Pozdrawiam i do zobaczenia

Opublikowano

Uszanowanko :hi:

Okazało się iż jednak dam radę dotrzeć na ustaloną godzinę z czego ogromnie się cieszę... szkoda jedynie że ominie mnie polski obiad :wallbash:

Pozdrawiam i do zobaczenia

Kamere mam dla wac....:) I nie trzeba bedzie pakowac w babelki:)

Opublikowano
  • Autor

a juz myslalem,ze Niesa ominie imprezka

Opublikowano

Kamere mam dla wac....:) I nie trzeba bedzie pakowac w babelki:)

:good:

a juz myslalem,ze Niesa ominie imprezka

Przeczytaj w takim razie PW z 7 października, godzina 5:49 :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Przeczytaj w takim razie PW z 7 października, godzina 5:49

:embarrassed::wink4:
Opublikowano

Yo Chłopaki i jak tam impreSSka?? szkoda ze mnie tam nie ma, ale jutro na bank przylece z ekipą polatac na kartach :) pozdro i milego "melanzowania" :D