Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W angliji :decayed: Juz jestem, podróż samolotem masakra bo przeziebilem sie:facepalm:

• Odpowiedzi 3.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W angliji :decayed: Juz jestem, podróż samolotem masakra bo przeziebilem sie:facepalm:

Leciałeś przy otwartym oknie na zimnego łokcia:polew:

Opublikowano

Leciałeś przy otwartym oknie na zimnego łokcia:polew:

cala trase, skad wiedziales mijales mnie??:decayed::decayed: nie no zart kurde cos mnie rozlozylo juz przed ale dalem rade i dolecialem samemu 1650km :grin:

Opublikowano

Ja już 6 lat siedzę na wyspach i jeszcze nigdy w życiu nie leciałem samolotem , wole wycieczki bardziej przyziemne na kołach. Dwa razy w roku robię trasę UK-PL samochodem , może trochę dłużej :wink: to zajmuje czasu jak lot samolotem ale jakoś sie nie mogę przekonać do tego latania :kox:.

Opublikowano

no ja mam tak samo ale w tym roku juz bylem autem 4 razy w pl teraz w jedna strone lecialem by sprzedac je :decayed:

Opublikowano

...na ziemi bezpieczniej... zawsze szansa, ze przeżyjesz jest, a tam, w górze-jak jebniesz o glebę, to tylko we Wiadomościach szczątki maszyny pokażą i listę ofiar...:grin:

Opublikowano

Nie strasz ludzi , bo przestaną latać .

Opublikowano

Albinek juz sie boi widzisz Dominik co zes narobil:polew::decayed:

Opublikowano
Albinek juz sie boi widzisz Dominik co zes narobil:polew::decayed:

popatrz na fotki ze Smoleńska...:grin::grin::grin:

Opublikowano

O w hu... Te co wstawil ktoś link do Google widziałem masakra:shock3:

Opublikowano
O w hu... Te co wstawil ktoś link do Google widziałem masakra:shock3:

eee tam masakra:wink4:

widziałem podobne z wypadków, ale to nie oznacza, że te, nie są wstrząsające...akurat te , ze Smoleńska, są "inaczej" odbierane, bo dotykają naszej narodowości i wielu osób związanych z polityką i życiem publicznym, ale na co dzień można spotkać podobne tragedie na drogach...

Opublikowano

Mi chodzi bardziej o to ze żadnej cenzury itp, ja rozumiem polityk tez człowiek gorsze rzeczy sie widziało... Mama pracuje w szpitalu, kiedyś kolesia przywieźli któremu żona spaliła sie na oczach jak cysterna przygniotla ich auto:kwasny: miała pasy zapiete nie mógł jej uratować, pasy bezpieczeństwa :facepalm:

---------- Post dopisany 24-10-2012 at 18:35 ---------- Poprzedni post napisany 17-10-2012 at 08:32 ----------

ale tu cisza :decayed:

Opublikowano

no na wyspach zaczyna się ten najbardziej chu...jowy okres pogodowy , zaczyna się w połowie października a kończy pod koniec marca .

Opublikowano

u mnie to zaczyna się we wrześniu i kończy w kwietniu...:grin:

Opublikowano

no fakt mieszkasz parę set kilometrów wyżej :wink:

Opublikowano

Ja mam dzisiaj dość , brak mocy , i ochoty na cokolwiek . Jeszcze 5 miesięcy i będzie ok.

Opublikowano
Ja mam dzisiaj dość , brak mocy , i ochoty na cokolwiek . Jeszcze 5 miesięcy i będzie ok.

a co się wydarzy za 5 m-cy?

Opublikowano

.....podejrzewam że chodzi o koniec tej zjeba...nej pogody :kox: