domjenick Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2016 ale beemka? poka foty lepiej
Buszek Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 320i Dominik tutaj masz dwie moje obecne maszyny, ta z prawej czesciej uzywana
domjenick Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2016 ostatnio wymieniałem prawko, bo update zdjęcia potrzebowali i dali mi na motory też se chyba coś kupię na przyszły sezon
Buszek Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Te 73tri czy jakos tak to znaczy ze mozesz jezdzic trzykolowcem do jakiejs tam pojemnosci tylko
RumJanek Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 450cc lub 23-24bhp o ile mnie pamięć nie myli, jednoślady do poj. 150ccm i mocy też ograniczonej Pozdrawiam Rum
domjenick Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Panowie sprawdzałem na stronie dvla tylko na trzykołowe, quady można na B1
RumJanek Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Panowie sprawdzałem na stronie dvla tylko na trzykołowe, quady można na B1 I jeszcze jak dobrze pamiętam, to do pojemności 450cc i 25 lub 35kW
Buszek Opublikowano 25 Marca 2017 Opublikowano 25 Marca 2017 Cisza w eterze odnosnie zlotow, teraz bukowina w Polsce
domjenick Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Opublikowano 26 Marca 2017 no cisza- nic się nie dzieje- do Bukowiny jechać nie mogłem, na jakiś w uk- też za bardzo nie ma gdzie, bo wszędzie daleko..
zamorr Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Hej witam, jest ktoś dokładnie z West Midlands ? ze znajomym będziemy planować jakieś spotkania w tym roku jakby ktoś był zainteresowany to jest nas +2 auta
sajmon136 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Dnia 27.03.2017 o 21:09, zamorr napisał: Hej witam, jest ktoś dokładnie z West Midlands ? ze znajomym będziemy planować jakieś spotkania w tym roku jakby ktoś był zainteresowany to jest nas +2 auta gdzie dokładnie planujecie spota?
RumJanek Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Hej witam, jest ktoś dokładnie z West Midlands ? ze znajomym będziemy planować jakieś spotkania w tym roku jakby ktoś był zainteresowany to jest nas +2 auta [emoji3]Trochę za daleko z Edinboro... [emoji14]Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
AudiA4uk Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Hej witam, jest ktoś dokładnie z West Midlands ? ze znajomym będziemy planować jakieś spotkania w tym roku jakby ktoś był zainteresowany to jest nas +2 auta [emoji3] Witam,Ja z Tamworth PozdrawiamSent from my MI 5 using Tapatalk
CzornaLocha Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Dobry! Planuje zakup audi a4b5/b6 automat w 1.9tdi +/- quatrro jak by się trafiło i teraz przeglądając autotradera i eBaya nic w sumie ciekawego znalezc nie mogę.. a wy jak już weterani w UK na pewno moglibyście pomóc podpowiedzieć na jakich stronach warto patrzeć oraz jakie oznaczenie silnika wybrać. Przepraszam bo pewnie tematów multum ale nie potrafilem znaleźć odpowiedzi co do stron o silnikach lekturę jeszcze przeczytam. Pozdrawiam i miłej soboty !
iwadrian Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) 12 minut temu, CzornaLocha napisał: Dobry! Planuje zakup audi a4b5/b6 automat w 1.9tdi +/- quatrro jak by się trafiło i teraz przeglądając autotradera i eBaya nic w sumie ciekawego znalezc nie mogę.. a wy jak już weterani w UK na pewno moglibyście pomóc podpowiedzieć na jakich stronach warto patrzeć oraz jakie oznaczenie silnika wybrać. Przepraszam bo pewnie tematów multum ale nie potrafilem znaleźć odpowiedzi co do stron o silnikach lekturę jeszcze przeczytam. Pozdrawiam i miłej soboty ! Ja szukałem na tej stronie, Zbiera ona ogłoszenia z wielu stron jak ebay, autotrader, bezpośrednio z komisów itd. po kewej stronie możesz sobie uściślić czego szukasz, np rocznok, przebieg, skrzynia kolor itd. http://www.newsnow.co.uk/classifieds/cars-vans-for-sale/audi-a4-b6-tdi.html Edytowane 1 Lipca 2017 przez iwadrian
CzornaLocha Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Dziękuję za wskazanie strony faktycznie znalazlo znacznie więcej ofert mam pytanko jeszcze odnośnie LPG w UK są tu warsztaty imające się tym które robią fachową robotę ? Bo googlujac posty z 2010/2014 udało mi się znaleźć ale mogło się pozmieniać i głównie tematy w nich zawarte były ktory warsztat jest lepszy czytaj. Moja racja jest najmojsza i nic z tego nie mogłem wynieść :/ bo tak to bym dorzucił 2,4 V6 aby wygodnie się przemieszczać w miarę, może czasami autem do pl podskoczyć i tu na bank będzie lepsze 1,9tdi. Sorry chłopaki za takie głupie pytania ale będzie to moje pierwsze auto w UK, i kompletnie nie mam rozeznania co i gdzie. Słonecznej niedzieli !
AudiA4uk Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Dziękuję za wskazanie strony faktycznie znalazlo znacznie więcej ofert [emoji4] mam pytanko jeszcze odnośnie LPG w UK są tu warsztaty imające się tym które robią fachową robotę ? Bo googlujac posty z 2010/2014 udało mi się znaleźć ale mogło się pozmieniać i głównie tematy w nich zawarte były ktory warsztat jest lepszy czytaj. Moja racja jest najmojsza i nic z tego nie mogłem wynieść :/ bo tak to bym dorzucił 2,4 V6 aby wygodnie się przemieszczać w miarę, może czasami autem do pl podskoczyć i tu na bank będzie lepsze 1,9tdi. Sorry chłopaki za takie głupie pytania ale będzie to moje pierwsze auto w UK, i kompletnie nie mam rozeznania co i gdzie. Słonecznej niedzieli ! Sa, pewnie ze sąMnie bo mniej ale sa warsztaty specjalizujace sie w LPGW jakich okolicach mieszkasz ?Sent from my MI 5 using Tapatalk
shogu Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Są są tylko problem czasem z tankowaniem Sent from my iPhone using Tapatalk
shogu Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Są są tylko problem czasem z tankowaniem Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi