Robsondkl Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 to mozemy sie spotkac na M42 J11, tam jest taki maly serwis z boku o ile dobrze pamietam ok bede tam czekal
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ja normalnie ide w ten ukladzik, mozemy sie spyknac, kojarze lekko ten serwis (wczoraj wracalem z doncaster obok Leeds), nawet stalem tam chyba moment... Koledzy z Konwoju, bedziecie musieli mi jednak wybaczyc gdyż ponieważ iż zeskoczyc z M1 bede musial na moment aby po kolesi do Doncaster zadokować Chyba ze wjedziemy po nich konwojem hehe... nie no zartOOje , odłamie sie na moment i dojedziemy na Tesco z lekkim opOOźnieniem ...
domjenick Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 dla pewnosci podamy nr telefonow i bedziemy dzwonic dopisuje Koale + zone
ALBINEK Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ja na gokarty się pisze,wole powygłupiać się czymś takim jak mam mordować moją lalunie.
domjenick Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 Panowie- ustalmy jeszcze sprawe fotek i filmow-ja na pewno bede w sobote,ale wieczorem wracam do domu-niestety z przyczyn ode mnie niezaleznych-nie moge zostac na noc,ale kiedy bede-zajme sie fotkami i filmikami-pytanie mam-kto zajmie sie drugim dniem pobytu,chodzi mi o to,zeby potem polaczyc materialy i kazdy Klub,ktory przybedzie-mial pamiatke z tego Zlotu,bo juz nie boje sie tego powiedziec...kilka Klubow w jednym miejscu-to juz Zlot,a nie tylko spotkanie wiec jak ktos jeszcze sie zadeklaruje-bedzie spory material do zrobienia
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 HUAN - 12 to nie lekko za szybko, moze jakos okolo 13?? znaczy jak wszyscy sie dogadamy tak bedzie ... niestety okazalo sie ze do pracy musze isc i nie wiem o ktorej skoncze ... zazwyczaj nie schodzi mi dluzej niz do 11, ale nigdy nie wiadomo jak w tym biznesie bedzie ... Dam jednak jakos rade, jak bedzie trzeba to cos wykombinuje ... No i dopiszcie 2 osoby do Kartów... Ja z kolesiem jedziemy napewno ...
szkopek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Huan dopisz jeszcze mnie do tego hotelu ja tez zosttaje z moja pania
Huan Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Huan dopisz jeszcze mnie do tego hotelu ja tez zosttaje z moja pania A co z kartingiem?[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 19:38_________________________________________________ HUAN - 12 to nie lekko za szybko, moze jakos okolo 13?? znaczy jak wszyscy sie dogadamy tak bedzie ... niestety okazalo sie ze do pracy musze isc i nie wiem o ktorej skoncze ... zazwyczaj nie schodzi mi dluzej niz do 11, ale nigdy nie wiadomo jak w tym biznesie bedzie ... Dam jednak jakos rade, jak bedzie trzeba to cos wykombinuje ... No i dopiszcie 2 osoby do Kartów... Ja z kolesiem jedziemy napewno ... Dlatego postanowilem stworzyc takiego posta...bo byla juz gadka o tym gdzie i kiedy sie spotykamy...i wszyscy jakos to zlali...musimy sie zorganizowac...albo jechac oddzielnie...osoby, ktore sa na liscie lub ktore chca sie do niej dopisac prosze dac znac...ze wyrazacie chec wspolnej jazdy...i o ktorej wam najlepiej pasuje....mnie sie osobiscie wydaje ze po 13 to juz lekko za pozno...szkoda jechac pol wysp tylko po to zeby dojechac na 18-19...posiedziec pare godzin i isc spac...
szkopek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 ja moge wyjechac okolo 13.00 bo do 12 pracuje ale jak cos to nie musicie na mnie czekac....
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 SZKOPEK - Huan miał na mysli wg mnie o 13 spotkanie na M1-czyż nie?? Ewentualnie gdybyśmy zostali dwoch dluzej niz reszta to skoczymy razem bo ja tez do rpacy gonic bede musiał ale mma nadzieje skonczyc wczesniej ... Huan - nie rpzesadzajmy ... od spotkania na M1 nie powinniśmy, no właśnie nie powinnismy leciec dłuzej jak 2.5h do celu, na max 3H ... ale oczywiscie wiele sie rozwiaze dopiero podczas toczenia sie bo wszyscy wiemy ze niespodzianek zawsze na autostradach jest pod dostatkiem ... Tak czy inaczej - sorry, zapomnialem - Genialnie poskładałes info do "kupy" PIKNA ROBOTA CHOPIE ... hehe PS: zmiana plana, wpada ze mną tylko jeden Typek, drugi sie wykruszył Ale stan na Karty zostaje ... Wykruszyl sie słabszy zawodnik...pzdr
koperek86 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Koala tez zostaje na noc i tez bedzie na torze w niedziele[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 23:41_________________________________________________aha bedzie z kolega ktory ma a4
ALBINEK Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Huan czytaj prosze wszystkie posty,powyżej twojego ostatniego pisałem że pisze się na gokarty .Podaje miejsce grillowania jako że będzie to u mnie .26-28 Keighley Road BD8 7AT Bradford West Yorkshire.Dla ułatwienia podam że jest to duży dom przy głównej ulicy naprzeciwko LISTER PARKU.Jakby był jakiś problem to obok mnie jest restauracja HAWELI z dużym parkingiem.Tam można wjechać i zadzwonić do mnie ,wyjde i wskaże dokładne miejsce grilla.Mój nr. tel.07821027664.(Andrzej)Myśle że najlepiej będzie kontaktować się z Domienick on jest organizatorem tego jak i poprzednich spotów,zlotów ma doświadczenie i wie co robi.
domjenick Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 Huan -mam prosbe do Ciebie-zaktualizowalem na watku glownym-wiec wykasuj swojego posta,zeby nie bylo balaganu w watku -z calym szacunkiem Huan-piszcie wazne info na priwa do mnie,a ja sie zajme reszta,bo jesli we dwoch bedziemy robic poprawki-nic z tego nie wyjdzie i juz jest duzo stron,a bedzie jeszcze wiecej-wiec tak,jak wczesniej-jesli sa nowi chetni,lub jakies poprawki dotyczace Zlotu-info prosze na PW-tak bedzie prosciej...z gory dzieki
Huan Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 SZKOPEK - Huan miał na mysli wg mnie o 13 spotkanie na M1-czyż nie?? Ewentualnie gdybyśmy zostali dwoch dluzej niz reszta to skoczymy razem bo ja tez do rpacy gonic bede musiał ale mma nadzieje skonczyc wczesniej ... Huan - nie rpzesadzajmy ... od spotkania na M1 nie powinniśmy, no właśnie nie powinnismy leciec dłuzej jak 2.5h do celu, na max 3H ... ale oczywiscie wiele sie rozwiaze dopiero podczas toczenia sie bo wszyscy wiemy ze niespodzianek zawsze na autostradach jest pod dostatkiem ... Tak czy inaczej - sorry, zapomnialem - Genialnie poskładałes info do "kupy" PIKNA ROBOTA CHOPIE ... hehe PS: zmiana plana, wpada ze mną tylko jeden Typek, drugi sie wykruszył Ale stan na Karty zostaje ... Wykruszyl sie słabszy zawodnik...pzdr To byla tylko propozycja do zaakceptowania przez reszte...wiec panowie...o ktorej nam najlepiej pasuje?[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 12:22_________________________________________________ Huan czytaj prosze wszystkie posty,powyżej twojego ostatniego pisałem że pisze się na gokarty .Podaje miejsce grillowania jako że będzie to u mnie .26-28 Keighley Road BD8 7AT Bradford West Yorkshire.Dla ułatwienia podam że jest to duży dom przy głównej ulicy naprzeciwko LISTER PARKU.Jakby był jakiś problem to obok mnie jest restauracja HAWELI z dużym parkingiem.Tam można wjechać i zadzwonić do mnie ,wyjde i wskaże dokładne miejsce grilla.Mój nr. tel.07821027664.(Andrzej)Myśle że najlepiej będzie kontaktować się z Domienick on jest organizatorem tego jak i poprzednich spotów,zlotów ma doświadczenie i wie co robi. Alez ja nie powiedzialem, ze on nie wie co robi...zwyczajnie nie zauwazylem tej informacji w poprzednich postach...i brakowalo mi jej w glownym poscie...nie myslalem jedynie o sobie ale tez o ludziach, ktorzy sie spoznia i nie dadza o tym znac...troche glupio byloby zostawic ludzi na parkingu tesco samych...gdyby np. przyjechali z drugiej strony UK nie? Z bogiem![br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 12:24_________________________________________________ Huan -mam prosbe do Ciebie-zaktualizowalem na watku glownym-wiec wykasuj swojego posta,zeby nie bylo balaganu w watku -z calym szacunkiem Huan-piszcie wazne info na priwa do mnie,a ja sie zajme reszta,bo jesli we dwoch bedziemy robic poprawki-nic z tego nie wyjdzie i juz jest duzo stron,a bedzie jeszcze wiecej-wiec tak,jak wczesniej-jesli sa nowi chetni,lub jakies poprawki dotyczace Zlotu-info prosze na PW-tak bedzie prosciej...z gory dzieki Spoko domjenick nie ma problemu....zwyczajnie skopiowalem posty z innych for...bo jak juz wspomniales ty aktualizujesz to wszystko tu...ale sa jeszcze fora a6klub.pl, AKP i AKP-UK. Nie kazdy sie zarejestrowal tutaj i wypadaloby tych ludzi informowac o wszelkich zmianach Generalnie calosc miala na celu podanie jak najwiekszej informacji o calosci wydarzenia...chlopaki bierzcie pod uwage ze my przyjezdzamy z roznych zakatkow kraju...niekiedy sa to za***iście duze odleglosci...i troche byloby szkoda przez jakies male niedomowienie na forum nie trafic...byc za pozno albo jeszcze cos inego.. Dlatego jak juz wspominalem staram sie dostarczac wszelkich info takich jak mapy, lokalizacje i inne duperele ktore moga pomoc ludza z mojego klubu + reszty do ktorej nie macie dostepu... Aha mala prosba...czy ktorys z "tubylcow" mieszkajacych w okolicy zlotu...moglby zorientowac sie dla reszty jak wyglada tor kartingowy, jak wyglada sprawa z rezerwacjami, jakie sa koszty dokladne dla duzych grup i jaki jest stan kartow? Byloby swietnie....nie jestesmy raczej w stanie fizycznie podjechac i tego sprawdzic a rozmowa przez telefon z reprezentantami firmy raczej nie naswietli calej sprawy... Domjenick tu masz watki z aktualizujacymi sie danymi co do reszty na innych forach... http://www.a6klub.pl/spot-zlot-ludnosci-polsko-brytyjskiej-vt10641,60.htm#118823 http://www.akp-uk.com/index.php?topic=376.new#new http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=32665&start=3980 Dzieki wielkie!
koperek86 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 mi w sobote pasuje jakakolwiek godzina dostosuje sie do reszty jak cos bede wczesniej na parkingu zjem cos i bede sobie czekał
Huan Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 ja moge tam byc o dowolnej porze...w sobote wstaje wczesnie...i caly dzien bede mial wolny...czekam na reszte propozycji....musimy dojsc do jakiegos konsensusu godzinowego hehe
ALBINEK Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Wydaje mi się że to już jest ustalone parking Tesco godz.16.00 .W piątek lub sobote podjade na tor kartingowy i zbadam sytuacje.Niech wszyscy chętni na ten wyścig dopiszą się do piątku żebym wiedział o jakiej ilości osób rozmawiać względem rezerwacji.
Huan Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Wydaje mi się że to już jest ustalone parking Tesco godz.16.00 .W piątek lub sobote podjade na tor kartingowy i zbadam sytuacje.Niech wszyscy chętni na ten wyścig dopiszą się do piątku żebym wiedział o jakiej ilości osób rozmawiać względem rezerwacji. Liste chetnych znajdziesz na forach do ktorych linki podalem powyzej. Dzieki!
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 ALBINEK- masz na myśli ten piątek lub sobotę czy przed spotem?? Niewiem jak u was ale tutaj na kartach na których byłem trzeba było dzwonić conajmniej 4 dni przed bo mogli miejsc nie mieć , a tymbardzij dla tylu osób a więc może niech wszyscy się dopisuja jak najszybciej.
domjenick Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2009 moja rada jest taka-zalatwcie wszystko do tego piatku-tj.do 26 ,bo nastepny juz bedzie tylko tydzien do Zlotu i moze byc juz za pozno
Rekomendowane odpowiedzi