ALBINEK Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 Spotkanie się odbyło szkoda tylko że tyle ludzi się oferowało że będzie a nie pokazali się.Ciesze się ze mogłem poznać tych którzy byli.Naprawde mieli do przejechania kawał drogi i byli a ci co mieli rzut beretem nie pokazali się.Ciesze się ze was poznałem licze że teraz będziemy mieli większy i częstszy kontakt.Pozdro dla Domjenick ,Szkopek ,Lysaglaca .
szkopek Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 no fajnie bylo tylko nastepnym razem trzeba bedzie to lepiej zaplanowac......
domjenick Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Opublikowano 22 Marca 2009 ...no i zdjecia ze spota a tutaj moj synek i zarazem najmlodszy uczestnik spota- Niko -to juz Jego drugi spot ... ...ja juz w domu od godziny,moj synek padl po godzinie jazdy z paczka chipsow w rece -fajnie bylo sie spotkac... jak lysaglaca przesle mi reszte fotek,to je dorzuce [br]Dopisany: 22 Marzec 2009, 01:06_________________________________________________...teraz wale piwka ,a jak mi sie znudza,to pojde spac... :beer1:
lysaglaca Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Witam kolegow dzieki za wczorajszego spota bylo spoko razem z Albinkiem myslimy nad nowym miejscem tak aby oddbyl sie spot w nieco dluzszym czasie polaczony razem z grilem ( oczywiscie nie chodzi o grill z auta ) no i jakimis napojami oczywiscie "bez" alkoholowymi Domjenick uruchomilem kompa ale tylko w trybie awaryjnym i nie moge zrzucic zdjec do kompa bo mi nic nie dziala :/ ale jak tylko podskocze do qmpla to wrzuce Ci na maila. Jeszcze raz dzieki i miejmy nadzieje ze na nastepny spot przybedzie juz wiecej osob pozdro jeszcze raz.
domjenick Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Opublikowano 22 Marca 2009 wczoraj podalem Ci zly numer telefonu co za wstyd...podaje jescze raz-07809 427 255,jak cos ,to dzwon,albo wyslij smsa,dogadamy szczegoly,z reszta jest watek i tu mozna wszystko pisac
lysaglaca Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 spoko juz poprawiam a na nastepny raz prosze po poprawe zeby mi sie to wiecej nie powtorzyla hehehehe zartuje pozdro
szkopek Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 no to nastepnym razem bedzie sie dzialo...................... :>
lysaglaca Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Szkopek mam nadzieje ze nastepnym razem pochwalisz sie nam swoja nowa Quatro i ze nas nie zawiedziesz?? masz juz na oku jakas??
szkopek Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 jeszcze mi kaski brakuje ale bede polowal na1.8t quattro B6
ALBINEK Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Nieważne że jeszcze nie masz ,liczą się chęci a na spota przyjeżdżaj.Faktycznie trzeba będzie to zorganizować tak żeby wszystkim było wesoło.Przecież nie wszyscy wezmą drugiego kierowce.
domjenick Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Opublikowano 24 Marca 2009 nastepnym razem moznaby pomyslec cos o jakims noclegu,to i wypic bedzie mozna co nie co...
szkopek Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 no to teraz tylko czekac na nastepnego spota ja za jakies dwa miechy powinienem już zmienic auto wiec bede mogl sie pochwalic.... :gwizdanie:
lysaglaca Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 do tego czasu mysle ze zdazysz wynalezc sobie swoej cudenko i sie przedstawic nia przed nami trzymamy kciuki pozdro
ALBINEK Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Jak spot w Leeds lub Bradford to mamy miejsce na grila z Kiełbaską i dodatkami,;nocleg hotel pozostaje za 32 fule za dobe.
domjenick Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Opublikowano 25 Marca 2009 Jak spot w Leeds lub Bradford to mamy miejsce na grila z Kiełbaską i dodatkami,;nocleg hotel pozostaje za 32 fule za dobe. ...no...zamieniam sie w sluch... Andrzej a macie miejscowke na jakis maly wyscig?,moze maly tor,albo 1/4
lysaglaca Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Dominik u nas w bradford siciga sie po miescie nie trzeba do tego specjalnych miejsc
lysaglaca Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 eeee tam moze u was nie wolno bo u nas wszystko wolno zrobimy akcje radar czyt. pozaslaniamy wszystkie i bedziemy latac co Ty na to??
szkopek Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 no to robi sie ciekawie :> to ja moze S-ke powinienem kupic.....
Rekomendowane odpowiedzi