EUROCHIP Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Panowie tylko przypominam o wazeniu swoich aut
domjenick Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 Panowie tylko przypominam o wazeniu swoich aut na kazdym złomowisku powiedza prawde.... :polew: :polew:
MlodyBocek Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 To na mnie tez mozecie liczyc Jestem z doncaster jak cos to moge kogos zabrac po drodze nr tel 077 628 630 83 Grzesiek ...przyjąłem do wiad. -domjenick...
domjenick Opublikowano 5 Października 2009 Autor Opublikowano 5 Października 2009 lista jest w pierwszym watku-do srody, jesli ktos reflektuje na karty- trzeba podac ostateczna liczbe chetnych-pisac,jesli kogos przeoczylem...
MARIO-KASTA Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 ejjj noo niejest zle trochce ludu sie nazbieralo,co mnie za***iście cieszy :> Pare nowych twarzy i pare nowych furek do obllokania
domjenick Opublikowano 5 Października 2009 Autor Opublikowano 5 Października 2009 Pare nowych twarzy i pare nowych furek do obllokania :naughty:
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Zabawne nie wpisywałem sie a zostałem wpisany hehehe ... Dzieki Za pamiec Niestety Panowie i panie, ale w sobote nie dam rady, jednak gdybyscie nie mieli nic przeciwko, z miłą chęcią pojechałbym w wyscigu dnia nastepnego??!! A więc Domjenick , gdybys mógł skreslić mnie z sobotniej impreZZki, ale na Niedziele wpisz Mnie + Boczek !! A więc dwie osoby... o ile miejsca są oczywiście... Dasz rade?? SORRY MłodyBocek - Z Doncaster lecisz powiadasz?? Ja z tamtąd z koleżką będziemy cisnąć w niedziele do Was, moze sie znacie?? (patrz wyzej)
domjenick Opublikowano 5 Października 2009 Autor Opublikowano 5 Października 2009 nic nie bede kreslic-impreza trwa dwa dni-wiec jesli bedziesz tylko na jeden dzien-i tak bedziesz,wiec obecnosc na liscie jest wskazana... do srody robie liste chetnych na karty-potem Andrzej poda ilosc osob i juz klamka zapadnie
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 ok kumam ... Fajnie jedynie gdybys mogl dopisac jedna osobe do Kartingów ...
domjenick Opublikowano 5 Października 2009 Autor Opublikowano 5 Października 2009 jesli chodzi o boczka-juz poprawione-sorry...pomylka...
tom2818 Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Mam jakiś problem z wysłaniem wiadomości na PW.Dopisz mnie prosze do zlotu i kartingów.
DIMO Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 No widze ze nam ie grono nowych twarzy powieksza - dobrze, dobrze :tongue4:
szkopek Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 CWK_S_L_A_Y tym razem powalczymy mam nadzieje ze karty wytrzymaja ...........
Pavlo75 Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Witam, zgłaszam swoją obecność na Karting no i w hoteliku
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 ARTUR - Mam nadzieje tylko ze przytyles, zeby mi szanse wzrosly :)hehehe ... O, i widze Ze pan Pavel Swoim "małym" potFForkiem przyleci Jak Miło
aguska Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 :hi:malutkie sprostowanie aguska+ 3 -mąż i 2 nastolatków,tak a propo's karty od jakiego są wieku? ci dwaj ostatni są chętni
RowerAKP Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Witam Pytanie jest jeszcze miejsce na karty ?
domjenick Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 dopisalem wszystkich-Przemek-miejsca,jak miejsca-moze trzeba bedzie zrobic dwie tury i tak to chyba bedzie wygladac-Albinek chyba bedzie bardziej zorientowany [br]Dopisany: 06 Październik 2009, 23:26_________________________________________________AGNIESZKA- pytanie do Ciebie-Wy przyjezdzacie tylko na jeden dzien?,bo spotkanie odbywa sie w sobote 24-a karty beda na drugi dzien,podaj nr na PW-zadzwonie i osobiscie wytlumacze niejasnosci-o ile podanie nr nie stanowi problemu...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Dom, nie ladnie, oj nie:) heh. Jak zainteresowanie tak duze to faktycznie Chyba na 2 tury polecimy, co? Kartow im nie starczy pewnie, ale tłok za duży tez nie dobry...
domjenick Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 na jeden raz -tak mi sie wydaje-nie damy rady,chyba,ze nikogo nie bedzie w ten dzien,ale nawet przepisy bezpieczenstwa jakies na pewno maja... co nie ładnie-a ze numer... czasem lepiej zadzwonic i wyjasnic,niz klikac godzine na szesciu roznych watkach...
Rekomendowane odpowiedzi