szkopek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 tego sie nie da opisac trzeba to przezyc...................
wladek554 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 no nie wiem czy tak to wszystko bylo ladnie i pieknie skoro nikt mnie nie pamieta coprawda bylem tylko w niedziele z przyczyn technicznych ale bylem i nikt mnie nie pamieta to okropne pozatym dodalem swoje fotki ze zlotu na audi-maniacs a nikt nie kojarzy jak milo
domjenick Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Opublikowano 10 Listopada 2009 przepraszam Cie Wladku-ja nie pamietam,jakos od pierwszych godzin niedzieli-do rana,ale obiecuje,ze nastepnym razem i z Toba sie napije piwa...
wladek554 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 oki widzialem rano pod hotelem jak prawie wszyscy wygladali nawet bylem zdziwiony ze wszyscy tak chetnie na gokarty sie pisali do zobaczyska na nastepnym zlociku moze bedziemy mieli okazje sie blizej poznac do milego! pozdrawiam
domjenick Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Opublikowano 10 Listopada 2009 widzialem rano pod hotelem jak prawie wszyscy wygladali nawet bylem zdziwiony ze wszyscy tak chetnie na gokarty sie pisali wlasnie dlatego tam pojechali-myslisz,ze na trzezwo byloby tylu chetnych?
zwierzakfm Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 coprawda bylem tylko w niedziele z przyczyn technicznych ale bylem i nikt mnie nie pamieta to okropne nie lam sie, na nastepnym zlocie zaloz sobie duza tabliczke z ksywa i imieniem, postaw kazdemu browara i wszyscy beda Cie pamietali
domjenick Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Opublikowano 10 Listopada 2009 wszyscy beda Cie pamietali taaa....jasne... :gwizdanie:
subzero8209 Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 :notworthy:A okolice Bristolu i Swindon? Czy to wywołuje jakieś zainteresowanie?
domjenick Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Opublikowano 11 Listopada 2009 nastepny szykuje sie w okolicach Londynu-pasuje?
Alzak Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 witam szukam speca od elektroniki zeby zamontowac navi w b7 ma ktos moze jakies namiary ??
MoSSS Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 nastepny szykuje sie w okolicach Londynu-pasuje? bardzo pasuje, przyda się coś w centrum kraju, dawno już spotów nie odwiedzałem z powodu braku czasu (do Bradford mam 4-5 godzin jazdy ), jeśli zorganizujemy coś blisko Londynu to proszę mnie już na listę zapisywać Pozdrawiam
szkopek Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 witam szukam speca od elektroniki zeby zamontowac navi w b7 ma ktos moze jakies namiary ?? odezwij sie do EUROCHIP-a albo do ETRONIC-a sa oni na naszym forum,mysle ze dla nich to pestka.........
domjenick Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 dawno już spotów nie odwiedzałem z powodu braku czasu no właśnie-miales byc w Leeds,potem w Bradford,ale jakos czasu Ci braklo-mam nadzieje ,ze nastepnym razem w koncu sie poznamy osobiscie
ALBINEK Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Spoty ,zloty w środkowej części Anglii chyba będą podtrzymane .
domjenick Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 Spoty ,zloty w środkowej części Anglii chyba będą podtrzymane . ekipa organizacyjna doswiadczenie juz ma...
szkopek Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 dajcie sie teraz nam (londynczykom) wykazac..........
paw1972 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Mam nadzieję, że będzie I jak by mozna było wrzucać info na inne znane fora w tym AKP w dziale Spoty i Zloty - AKP in Great Britain pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi