ALBINEK Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 dajcie sie teraz nam (londynczykom) wykazac.......... Damy się wam wykazać ,spokojna główka :> ale nie możemy zapominać od czego się to zaczeło. Tradycje i pamięć trzeba podtrzymywać
jendker Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Mieszkam 50mil na polnoc od Londynu wiec pewnie sie pojawie oczywiscie jesli termin bedzie pasowal:) Jakis blizszy termin juz znany - styczen/luty czy moze blizej wiosny?
zwierzakfm Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 sprawdz audi-maniacs.com, ekipa zbiera sie na swieta, a napewno bedzie jakis "ostry" zlot na wiosne
paw1972 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Na pewno będzie ostry bo ja będę Zresztą wiosenny może być pierwszym w nowym roku no i otwarcie sezonu gokartowego - wtedy najlepiej na drugi dzień bo ludzie rzadziej hamulców używają i drifty lepiej wychodzą. pozdr.
jendker Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 sprawdz audi-maniacs.com, ekipa zbiera sie na swieta, a napewno bedzie jakis "ostry" zlot na wiosne akurat na te swieta zostaje w UK wiec raczej sie wybiore na zlocik pohustac sobie gula hehe
domjenick Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Opublikowano 27 Listopada 2009 sprawdz audi-maniacs.com, ekipa zbiera sie na swieta, a napewno bedzie jakis "ostry" zlot na wiosne akurat na te swieta zostaje w UK wiec raczej sie wybiore na zlocik pohustac sobie gula hehe a dlaczego chcesz sobie hustac gula?
MARIO-KASTA Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 zostaw chlopaka w spokoju Domin :> jak lubi to niech husta pozdro
testis Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 witam wszystkich. mam pytanko czy znacie moze kogos z VAG-giem w okolicach londynu. Musze sprawdzic klime bo nie mam nawiewu na przednia szybe. z gory dzieki
domjenick Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Opublikowano 28 Listopada 2009 witam wszystkich. mam pytanko czy znacie moze kogos z VAG-giem w okolicach londynu. Musze sprawdzic klime bo nie mam nawiewu na przednia szybe. z gory dzieki zagadaj do Szkopka,Eurochipa,Etronica z samego Londynu-jeszcze na chipa i znizke w warsztacie sie zalapiiesz
jendker Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 sprawdz audi-maniacs.com, ekipa zbiera sie na swieta, a napewno bedzie jakis "ostry" zlot na wiosne akurat na te swieta zostaje w UK wiec raczej sie wybiore na zlocik pohustac sobie gula hehe a dlaczego chcesz sobie hustac gula? bo dopiero sie zabieram za mody swojego wozu, ale narazie to golas, a Wy juz pewnie macie fury spimpowane:) witam wszystkich. mam pytanko czy znacie moze kogos z VAG-giem w okolicach londynu. Musze sprawdzic klime bo nie mam nawiewu na przednia szybe. z gory dzieki ziomal jak chcesz sie przejechac do mnie to daj cyne chyba ze blizej masz do Luton to moge dac namiary na mechaniora; sporo zadowolonych znajomych od niego wyjechalo...
domjenick Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Opublikowano 30 Listopada 2009 zabieram za mody swojego wozu, ale narazie to golas, a Wy juz pewnie macie fury spimpowane:) ...u mnie goła seria... a Ty co planujesz u siebie zrobic?
jendker Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 zakupione : navi plus, zderzaki s-lnie, wydech od 2.0 TFSI, listwy progowe w drzwiach s-line, listwy na progi s-line, dolne listwy drzwiowe s-line (brakuje mi jednej) , kiera s-line od B7. Musze jeszcze zrobic porzadek w garazu i zaczne montowac po malu:) plany : podsufitka black line, jakies wygodniejsze fotele, pakiet going home i moze jak sie trafi tanio zenonki.
MARIO-KASTA Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 I to wszystko pakujesz do fury ktora ma herlawe serce?jak dla mnie pomylka,ale skoro lubisz jak wyglada,choc niejedzie to twoja sprawa,nie zebym sie czepial :gwizdanie: Skad brales zderzaki i listwy jak mozna zapytac,ebay?No nic nastepna fura a~la S-line,powodzenia w przekladce
zwierzakfm Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 mario daj spokoj koledze...chociaz ja tez uwazam, ze szkoda kasy, mozna bylo od razu kupic wersje Sport. ale tak czy inaczej zycze powodzenia z modami i z checia zobacze efekt koncowy. zdarzysz na wiosne na zlot?
jendker Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 wczoraj wymienilem oliwe na 0w40 i sie zobaczy co z tym sercem...jak bedzie tragedia to znalazlem juz dobrego kardiologa tylko dawca jeszcze potrzebny;) fure kupilem za smieszne pieniadze i nawet jak dojdzie koszt wymiany pikawki (o ile bedzie trzeba) i tak wyjde ponizej sredniej ceny rynkowej! kpl listew, kiere i wydech kupilem od kolesia ktory za 800GBP wyrwal rozbita B7 2008r! Szkoda tylko ze za pozno go namierzylem, bo juz polowe auta oddal na zlom - nie wiedzial co robi ;( jak mi powiedzial 20GBP za listwy progowe w drzwiach to sobie wyobrazcie:D zderzak na tyl kupilem na ebay a przod od naszego kolegi z forum:P Dzisiaj pojawila sie malenka szansa ze jednak mnie puszcza z pracy na swieta. Jesli jednak nie to od 7.12 zabieram sie za swapy:)
domjenick Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 w wolnossaku i 10 koni to duzy efekt,jak bedziesz chcial kiedys cos pogmerac w silniku-daj znac-pomyslimy razem,lubie takie wyzwania i dokonania prawie niemozliwych rzeczy wydech juz bedzie,czyli lepszy przpływ spalin [br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 20:55_________________________________________________a co za silnik masz na swapa?
jendker Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Pisalem, ze mam mechanika:) Jak sie okaze, ze trzeba wymienic to dopiero bede szukal silnika, ale na pewno nie 2.0:/
szkopek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 jak juz zmieniac to na cos z suszarka proponuje........ :gwizdanie:
domjenick Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 jak juz zmieniac to na cos z suszarka proponuje........ :gwizdanie: chociaz raz ,na jakims forum moznaby wolnossaka zmodowac...a nie tylko suszary i suszary...
Alzak Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 witam poszukuje jakiegos dobrego szrotu w okolicy birmingham gdzie znajde a4 b7 najlepiej s line
Rekomendowane odpowiedzi