MARIO-KASTA Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Odpowiedz w sprawie niemoznosci zalozenia konta na audi-maniacs dla zainteresowanych: Sluchaj pewnie wszystkie te osoby posiadaja skrzynki na wp.plProblem z wirtualna polega na tym, ze ma jakies dziwne filtry i ludzie procz maila aktywacyjnego nie dostaja tez mnostwo innych listow. Niestety nie jestem nic w stanie poradzic na to bo wp zwyczajnie jest zje...a i nie przepuszcza wiekszosci emaili traktujac je jako spam...
panmalpiszon Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Odpowiedz w sprawie niemoznosci zalozenia konta na audi-maniacs dla zainteresowanych: Sluchaj pewnie wszystkie te osoby posiadaja skrzynki na wp.plProblem z wirtualna polega na tym, ze ma jakies dziwne filtry i ludzie procz maila aktywacyjnego nie dostaja tez mnostwo innych listow. Niestety nie jestem nic w stanie poradzic na to bo wp zwyczajnie jest zje...a i nie przepuszcza wiekszosci emaili traktujac je jako spam... hej MARIO ja mam pocztę na interii wiec może tez być coś nie tak spróbuje na inną pocztę później pozdrawiam
lysaglaca Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Odpowiedz w sprawie niemoznosci zalozenia konta na audi-maniacs dla zainteresowanych: Sluchaj pewnie wszystkie te osoby posiadaja skrzynki na wp.plProblem z wirtualna polega na tym, ze ma jakies dziwne filtry i ludzie procz maila aktywacyjnego nie dostaja tez mnostwo innych listow. Niestety nie jestem nic w stanie poradzic na to bo wp zwyczajnie jest zje...a i nie przepuszcza wiekszosci emaili traktujac je jako spam... Mario kiedy ja zakladalem konto podawalem moj alternatywny mail tzn na wp i zalozylo bez zadnego problemu. Mysle ze jest to wina serwera. Trzeba z tym ponownie uderzyc do moderatora Huana niech sie tym zajmie porzadnie zeby na pszyszlosc ludzie nie mieli z tym problemu lub niech wstawi adnotacje przy rejstracji ze trzeba miec maila gdzie kolwiek byle nie na wp jesli to faktycznie problem serwera na wp. Pozdro i wesolych swiat
panmalpiszon Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 hej chłopaki nie mogę się zalogować na audi-maniacs zarejestrowałem się i nie dostałem żadnego kodu a wszystko wpisałem dokładnie, poproszę o jakieś wskazówki, czy ktoś miał podobne problemy pozdrowienia ze śnieżnego brighton witam już się zalogowałem zmieniłem pocztę z interii na inną i zadziałało
grippen Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 zapraszam do zagłosowania http://www.a4-klub.pl/smf/propozycja_dlugopisu_ankieta-t109152.0.html
domjenick Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 domiendzik wszystkiego najnajnaj... dzieki,dzieki
lysaglaca Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Wszystkiego dobrego Kolezko samego zdrowka i wiesz ksiory na nowsze mody pozdro
domjenick Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 ksiory na nowsze mody pozdro nr konta na Pw bede wysylac jak cos
ALBINEK Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Dominik Wszystkiego Najlepszego ,Sto Lat
domjenick Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Dominik Wszystkiego Najlepszego ,Sto Lat dzieki,dzieki
MARIO-KASTA Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Aaaa to tipa sobie na urodzinki sprawiles Wszystkiego naj chlopie Spoznione ale szczere :>
domjenick Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Aaaa to tipa sobie na urodzinki sprawiles Wszystkiego naj chlopie Spoznione ale szczere :> dzieki-na urodziny to wieksze wtryski od zony dostalem...
MARIO-KASTA Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 jaaaa noo ty to szczesciarz Domin jestes Kiedy zakladasz i czy bedzie wkoncu remap?
domjenick Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 zakladam,jak przyjda i znajde chwile,zeby to zrobic,a remap? nie wiem...
MARIO-KASTA Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Po 1 -Dominik gratulacje z okazji awansu na modera :> Po 2 -Dla wszystkich zainteresowanych powoli jest przygotowywany zlot na Marzec,a wiec wszyscy zainteresowani- wystap Po 3 -Do k...y nedzy niespac!Pisac!
domjenick Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 Dominik gratulacje z okazji awansu na modera a dziekuje,dziekuje http://www.a4-klub.pl/smf/all_zlot_audi_2010_w_ukkattering-t110588.0.html jest tez inna impreza-mozna sie pojawic,jako Klub
Alzak Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 witam szukam dobrego kabla do vag-com moglby mi ktos polecic ewentualnie podeslac link do kabelka ktory moge zakupic na wyspach moj silnik to bke 1.9tdi buda B7 samochodzik pali mi ciezko jak jest zimna sa dwie opcje swiece albo kat wtrysku i tu moje pytanie ciezko sie ustawia kat wtrysku w PD znalazlem fotostory na forum ale do silnika bez PD Pozdrawiam
domjenick Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 jest jeden gosciu-ma dobry program do B7 VCDS tam go znajdziesz- http://www.audi-maniacs.com/ nick DJZYGI,ma oferty w dziale "sprzedam"
Rekomendowane odpowiedzi