Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zmiana tunelu 1DIN na 2DIN A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro klimatronik 2DIN, to i popielniczka 2DIN. Logiczne.

Tylko czy tunel 1din ma to samo mocowanie co 2din ? Widziałem gdzieś post, że się nie odmykała do końca albo haczyła o klimatronik.

Edytowane przez czachapll

Opublikowano

Tunel i tak musisz podciąć pod 2DIN. Nie ma innej opcji.

Opublikowano

Skoro klimatronik 2DIN, to i popielniczka 2DIN. Logiczne.

Tylko czy tunel 1din ma to samo mocowanie co 2din ? Widziałem gdzieś post, że się nie odmykała do końca albo haczyła o klimatronik.

Trzeba przyciąć wystająca część półeczki za popielniczką, albo jej wcale nie zakładać.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pamiętajcie żeby radio 2din wkładać na sam koniec. Ja przez to że wkładałem szufladki na siłę już po włożeniu radia to prawie połamałem ramkę w radiu :(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, mam pytanie chcę zmienić u siebie radio z 1 din na 2 din, tak się składa że kolega trzyma dla mnie części od anglika a konkretnie kosz 2din, i klimatronik pod 2 din ale z grzanymi fotelami, i mam pytanie jak nie mam grzanych foteli a wstawię taki klimatronik to nic się nie stanie ? W przyszłości pewnie zmienię fotele na grzane. Czy stojak na kubek z anglika będzie pasował po zdjęciu tej osłonki z rysunkiem kubka i założenia europejskiej bo mają w innym miejscu zaokrąglony róg.

Opublikowano

Co do klimatronika to będzie działać (oczywiście po przyuczeniu VINu), jedynie po podłączeniu VAGa będzie wywalało błędy od nie podłączonych foteli, ale w niczym to nie przeszkadza. Sam najpierw wymieniałem klimatronik, a dopiero z czasem wymieniłem fotele na grzane. Co do kubka to niech się wypowie ktoś inny

Opublikowano

W praktyce front kubka można przełożyć. Kubki chyba nie powinny się różnić.

Opublikowano

Witam, pewie temat sie powtarza ale chciałbym zmienić tunel 1 din na 2 DIN. Potrzebuje pomocy- opisu jak to zrobic krok po kroku aby nic nie spieprzyć.
Pozdrawiam

Opublikowano

Jest instrukcja na forum

Opublikowano

Mam pytanie czy da się zmienić kosz 1 din na 2 din bez zmiany tunelu? aby wsadzić radio 2 din ?

Opublikowano

Trzeba podciąć tunel wtedy wejdzie kosz 2 din

Opublikowano

pociąć tunel?a gdzie dokładnie ?

Opublikowano

Jest temat o tym oraz o docinaniu klimatronika poszukaj na forum.

Opublikowano

Dokładnie jak kolega wyżej napisał, jest temat jak przerobić 1din na 2 din i tam masz krok po kroku wytłumaczone wraz ze zdjęciami co gdzie podciąć. Jedynie kosza 2 din potrzebujesz koniecznie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

A może prościej jest zamontować cały tunel, w którym już było oryginalnie duże radio ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mówisz o samym tunelu? Jeśli tak, to oczywiście że lepiej z 2din dać, bo nie musisz nic docinać i dopasowywać. 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Czy podcinanie elementu za popielniczką jest potrzebne?
Czemu to przeszkadza, kosz 2din się wtedy nie zmieści czy jak?

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 29.10.2016 o 16:57, Łukasz Szymkiewicz napisał:

Mam pytanie czy da się zmienić kosz 1 din na 2 din bez zmiany tunelu? aby wsadzić radio 2 din ?

tunel zostaje ten sam kosz musisz kupić a tunel przycąć i po sprawie u siebie tak zrobiłem i pasuje

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie - czy tunel od anglika jest identyczny jak w wersji europejskiej ? da się anglika bez problemu przełożyć do wersji europejskiej ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam pytanie odnosnie podłączenia elektrycznego radia 2din? Czy trzeba cos przerabiać w instalacji z radia 1din czy kostki beda pasowały?