Adasko19 Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) Witam Przedstawiam moje auto: Zakupione 15.09.2014r. Rok produkcji: 2003 Silnik 1.9 TDI PD 131KM Oznaczenie AVF Przebieg przy zakupie 238 000 Obecnie (III.2017): 310 000 Wyposażenie: - climatronic - 6x Poduszka powietrzna - 2x el. szyby - elektryczne i podgrzewane. lusterka - tempomat - ABS i ESP - pakiet światło, czyli podświetlane: klamki, przestrzeń pod fotelami i po otwarciu drzwi, podłokietnik - AMBIENTE - multifunkcyjna kierownica Zmiany dokonane przeze mnie: - CHIP TUNING - RNS-E LED - przedni zderzak S-Line - lotka na tylną klapę S-Line - listwy drzwiowe S-Line - progi pomalowane w kolor nadwozia - tylny zderzak S-Line - czujniki parkowania w tylnym zderzaku oraz wyświetlacz odległości w popielniczce - odblokowanie pełnego komputera pokładowego - RS6 18" + opony FALKEN 225/40R18 => lato - oryginalne felgi stalowe plus opony FALKEN 205/55R16 => zima - przyciemnione szyby - dystanse 13mm i 17mm - listwy dekoracyjne oklejone folią - moduł imitacji samopoziomowania - oświetlenie LED wewnątrz pojazdu - lampki led w oświetlenie tablicy rejestracyjnej - hamulce 312mm z przodu z tyłu nowa seria - halogeny oklejone żółtą folią - fotele sporty grzane z elektryką lędźwi - przednie lampy przerobione na BiHalogen plus przetwornie i palniki o barwie 4300 => BiXenon - podsufitka S-Line - rzeczy eksploatacyjne Plany: - zmiana kierownicy - ramki klubowe - przyciemnić przednie szyby - ... Wygląd aktualny: Zdjęcia z kiedyś: I jedno zdjęcie mojego poprzedniego samochodu: Edytowane 23 Marca 2017 przez Adasko19
kupczak90 Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 teraz tylko giełda i jazda z modami pozdrawiam
Manitou Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Dorzuć do modów zmianę drewna chyba, ze Ci takie listwy odpowiadają Bezawaryjnej jazdy!
carrera369 Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Bardzo ładny kolor Dobrze współgra z chromami - nie psuj tego ciemnymi szybami. Pomyśl nad pomalowaniem dokładek i progów.
Adasko19 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Opublikowano 2 Października 2014 Progi pomaluję jak będę malował przedni zderzak s-line? Tylko jaki zderzak dać na tył, żeby to się komponowało? Chyba, że w tym co mam pomalować dokładkę?
KoJ@K Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Nie chcesz mi tych felg sprzedac, bo poszukuje takich biedron na zime. A co do szybek to sciemniaj sciemniaj, tylko wszystkie !! Edytowane 2 Października 2014 przez KoJ@K
ucho.77 Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Jeżeli wydechów nie zamierzasz wyciągać na wierzch to nie ma problemu ze znalezieniem tyłu sline do avanta
KoJ@K Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Kurde no, te wydeszki podwojne doooobrze wygladaja !!
Adasko19 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Opublikowano 2 Października 2014 Właśnie o takim myślałem Wydechów wyciągać nie zamierzam, ale póki co w przyszłym tygodniu rozrząd, oleje i koła zimowe. A mody pewnie od listopada
ucho.77 Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Kurde no, te wydeszki podwojne doooobrze wygladaja !! pięknie, tylko zderzak znaleźć w sensownej kasie graniczy z cudem
Adasko19 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Opublikowano 2 Października 2014 Kurde no, te wydeszki podwojne doooobrze wygladaja !! Też dla mnie robią mega robotę, tylko chyba ciężko trafić taki zderzak
KoJ@K Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 A te felgi rozumiem szykujesz dla mnie ?
Adasko19 Opublikowano 12 Października 2014 Autor Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) A te felgi rozumiem szykujesz dla mnie ? Poważnie chce je sprzedać Jak coś pw i dogadamy cenę Aktualnie póki zacznę modzić, to musiało wpaść trochę rzeczy eksploatacyjnych czyli kompletny rozrząd z filtrami i olejem, do tego akumlator, ponieważ stary odmawiał posłuszeństwa oraz felgi na zimę, na dniach wpadną opony. Przez zimę myślę, że uda mi się uzbierać parę gratów czyli koła być może gwint Bankowo w trakcie zimy wpadnie program i przyciemnione szyby Panowie ma ktoś u siebie emulator zmieniarki? Warte jest to cokolwiek? Niby mam radio JVC, ale wolałbym zostawić oryginalne i tak się zastanawiam żeby coś takiego kupić Edytowane 12 Października 2014 przez Adasko19
ucho.77 Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Panowie ma ktoś u siebie emulator zmieniarki? siwytychy ma i nie każdy pendrive czyta mu
krystianb6 Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Ja mam kolego i jak narazie zadnych problemow polecam
Czepa Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 tez mam emulator , ja polecam ;-)
Adasko19 Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Opublikowano 18 Listopada 2015 Trochę odświeżę temat Póki co większych zmian nie ma, ale mówiłem, że radio 2Din może wpadnie w dalekiej przyszłości... Gdy trafiła się okazja zakupu kompletnego kosza pod to radio w okazyjnej monecie, to musiałem zweryfikować swoje plany, na zdjęciu nie ma klimatronika i przycisku ESP, ale ich jeszcze nie odebrałem, więc nie kupię emulatora zmieniarki, a RNS-E i tu mam do Was pytanie czy warto dopłacić do ledowego czy kupić zwykłe? Wpadły też ledy w podświetlenie tablicy A moje felgi wpadły do samochodu KoJ@K'a, a do mnie zawitała stal na zimę z nowymi oponami Po ponad roku czas by trochę opisać zmiany Wpadł program na prawie 170 koni i 380 Nm. Przyciemnione szyby. Zderzak S-line na przód oraz lotka na tylną klapę. Pomalowane zostały progi i dokładka tylnego zderzaka. Założone 18 calowe felgi RS6 z oponami Falken 225/40R18, które przez zimę zostaną odświeżone i nowy lakier. Kilka zdjęć (muszę umyć samochód i wstawić porządne zdjęcia) Następnym modem będzie BiXenon oraz wymarzone RNS-E Proszę o pozytywne oraz negatywne oceny
KoJ@K Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Nooo i od razu się inne auto zrobiło. Tylko czemu przód nie ściemniony ??
Adasko19 Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Opublikowano 21 Listopada 2015 Tak jakoś zrobiłem, ale muszę się kiedyś zebrać i ten przód też zrobić. [emoji6]
Rekomendowane odpowiedzi