mm.max Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Wreszcie dorobiłem się jakichkolwiek zdjęć mojego audibusu wiec ponizej przedstawiam je łącznie z opisem Kolor: mauritius blau Rocznik: 2004 Silnik: AVF Przebieg: 130tys. prawdziwych km od pierwszego kobiecego właściciela Wyposażenie i modyfikacje Pełen standard dla A4 wiec m.in pełna elektryka szybek (przód tył),ABS+ESP,6xairbag,el.lusterka itp Dodatkowo Zawieszenie, fotele - s-line, felgi 17", bixenon, RNS-E, tempomat, duży FIS, czujniki parkowania tył, wielofunkcyjna czteroramienna kierownica, fabrycznie przyciemnione szyby, system nagłośnienia BOSE Planowane zmiany modykacje - program - turbina BRD (już lezy od kilku tygodni i nie wiem czy ją wkładać nie - przy założeniu ze zostaje ori IC i pompki BA - a większych modyfikacji nie planuje) - hamulce 312 (jak tylko obecne się skończą) - czujnik deszczu - zbyt wiele lat i km przyzwyczajenia do tego gadżetu robi swoje Poniżej zdjęcia Warto zwrócić uwagę na ostatnie zdjęcie tam moja przyszła żona wyraża się w sposób jednoznaczny co do koloru samochodu "........a miał być czarny albo srebrny i żaden inny....."
Flyer Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 - turbina BRD (już lezy od kilku tygodni i nie wiem czy ją wkładać nie - przy założeniu ze zostaje ori IC i pompki BA - a większych modyfikacji nie planuje) Przy ori IC i pompkach zmiana turbinki nie ma sensu... ale skoro juz masz suszarke od BRD (ktora ciezko dostac), to ja bym zainwestowal w reszte Auto bardzo ladne - kolor mega. Zmienilbym tyllko relingi na czarne i obowiazkowo wieksze kółka.
Iverson Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 ładna maszynka-gratuluję zakupu...wrzuc jeszcze fotki środka
Wąski Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Bardzo ładna ...... żona o ile się nie myle to mam taki sam kolor i też go żona wybrała Bardzo ładna fakt relingi czarne ,koło większe zrób zdjęcia środka
mm.max Opublikowano 19 Września 2008 Autor Opublikowano 19 Września 2008 .... taki sam kolor i też go żona wybrała.... Taaaaaaa jak to określiła ..... czarny i srebrny => to "bogaty" kolor a to pasuje do pandy :gwizdanie: A że ja już miałem Leona w podobnym kolorze - dlatego kolor był jednym z argumentów na TAK przy zakupie tego samochodu No i w moim macierzystym forum (leonclub.pl) kraży slogan "Niebieskie jest szybkie" tak wiec musze sie do tego zastosować Co do turbinki od BRD to nie miałem żadnego problemu z zakupem jej na ebay.de - stan idealny cena 340e. oczywiście facet nie chciał wysłać do PL wiec trzeba było mu podać adres w niemcowni i turbina juz czeka. Modyfikacji IC nie planuje, gdyż samochód chciałbym sprzedać za około rok, a inwestycje tuningowe średnio są widziane na rynku wtórnym hihihihi Co do felg to póki dróg nam nie zbudują na trasie jaką przemierzam dość często to 17" przy rozmiarze 235/45 w połączeniu z tym zawieszeniem i koleinami są są zbyt niebezpieczne przy szybkiej jeździe
Iverson Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 to lepiej chipsa sobie zapodaj i tak będzie "banan" na twarzy a turbo mi sprzedaj hyhyhy
spanky Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 autko fajne ... ale skoro juz masz suszarke od BRD (ktora ciezko dostac), to ja bym zainwestowal w reszte ale nie bedzie mial problemow ze sprzedaza ...
Wąski Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 I tak już kupił i dobra kasa może byc ciekawie
letallec Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 kolor fajny, silnik tylko srodek jeszcze pokaż
mm.max Opublikowano 19 Września 2008 Autor Opublikowano 19 Września 2008 Ale się uparliście na tą fotkę ze środka Fajnych i aktualnych fotek się jeszcze nie dorobiłem tak więc przed zakupową fotke pokazuję http://img123.imageshack.us/my.php?image=a14127uu0.jpg wolałbym zeby był czarny w srodku ... ale jest taki jaki jest trzeba sie pilnowac z brudzeniem
xeo1511 Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Ładna furka, może niedługo sam kupie jakąś b6.
HiRide Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 kolor super,brakuje tylko ramek chrom wokol szyb i bedzie ok
guziczek Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 heheheh identyczna jak moja pozdro dla blue
spin444 Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 moim zdaniem kolorek jest super też bym taki chciał
GILI Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 Ładny Avancik Mam takie same fele na lato i nie zamierzam zmieniać na większe Jak będziesz w Trójmieście to wpadaj na spota
Rekomendowane odpowiedzi