miszczu_21 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 jeszcze troche oparow zostalo tak wiec powinienem dojechac nie ale tak na powaznie to podejrzewam jeszcze pare innych rzeczyno ale to dzisiaj sie okaze
zdeniu Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 jeszcze troche oparow zostalo tak wiec powinienem dojechac nie ale tak na powaznie to podejrzewam jeszcze pare innych rzeczyno ale to dzisiaj sie okaze sie okaże jak sie pojawisz
spawacz5 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Bardzo fajny spocik bardzo A teraz zabieram sie za budowanie turbawki do mojego silnika... Do nastepnego razu
Dev Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2008 Bardzo fajny spocik bardzo A teraz zabieram sie za budowanie turbawki do mojego silnika... Do nastepnego razu może tylko WG masz lekko otwarty, trzeba sprawdzić aktuator czy dobrze chodzi
spawacz5 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 no trzeba trzeba.. :gwizdanie: Dla kolegi, któremu podobały się moje reflektorki podaje linki do aukcji (nadal są na allegro): soczewy: http://moto.allegro.pl/item502544065_reflektor_audi_a4_soczewka_reflektory.html z tej samej aukcji kupowałem moje... kierunki: http://moto.allegro.pl/item497552934_kierunkowskaz_clear_wzor_s4_audi_a4_a_4_1994_1998.html żarówek nie szukam bo ich pełno Philips BlueVision
pproniuk Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Spocik super, tylko Zdeniu gdzieś przepadł A spawacz niech turbinę buduje, chyba coś faktycznie za późno zaskakuje.
spawacz5 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Te, mądrala Twoje 2.0 wciągam nosem A turbo buduje... licze na jakies 200 w porywach do 700KM...
LUCAS Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Ja tam Was wszystkich wciągam swoim... na wstecznym hehe... trzeba się kurde o mocniejszą furkę postarać... a tak na poważnie pamiętajcie, że w przyszłym tygodniu spotykamy się we wtorek o 20.00. Auta umyc bo zdjęcia będziemy robić świąteczne
pproniuk Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Moje umyte - najładniejsza Audica w mieście obecnie spawacz5 - dobra dobra, masz tylko 35 koników więcej
miszczu_21 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Seba dzieki za linka ale na razie bede musial je odpuscic bo po dzisiejszym spociku wyszly male wydatki i chce najpierw ja do ladu doprowadzic a pozniej lampki . Co do tych zdjec to trzeba bylo dzisiaj robic autko bylo swiezo umyte
zdeniu Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 no q_rwa fa chopaki bardzo żałuję że nie było mnie wczoraj no ale siła wyższa słyszałem że we wtorek teraz będzie spoci o 20 myślę że nic mi nie wypadnie i będę napewno a poza tym doszły mnie słuch że były dwa nowe autka proszę o relację jakie to autka
LUCAS Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Ustalilismy wyjatkowo przyszly wtorek ze wzgledu na wigilie we srode. Nowe autka na spocie to avancik 1.8 i sedan 1,6. Czekalismy kurde na Ciebie coby 7 furek w rzedzie staneło ale moze na najblizszym spocie sie uda. Bedziemy fotki robic świateczne i na forum sie wrzuci jakas fotorelacje z naszego spota swiątecznego... Mozecie dla mnie sie na prezent zlozyc swiateczny... skrzynie biegow potrzebuje i pompe wody )) hehe... do milego a dla Tomka robimy zrzute na WD40 bo mu zawias skrzypi [br]Dopisany: 18 Grudzień 2008, 18:09_________________________________________________co jest z Wami Panowie... internet Wam poodcinali czy co?
Bieniek Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Jesli nic sie nie wydarzy to mozecie na mnie liczyc we wtorek :hi:
spawacz5 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Ja tam sobie siedze i ogladam części do mojego Audi na allegro Jak jakaś kasa będzie to kupuje skóre Jak sie Wam nudzi to polecam film Transporter 3
miron78 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 wtorek o 20.00 powiadacie ..........chętnie bym wpadł....................ech gdyby nie te 600km różnicy Fajnie że ekipa Wam się rozkręca - jak będę nad morzem to wpadne Zdeniu choćby poto żeby oko Twoja furką nacieszyć
LUCAS Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Będziemy czekać na Ciebie Miron latem... Obadamy tego Twojego BEX'a:). A co do ekipy to jakos tam sie to powoli rusza... Mam nadzieje ze dozyje dni, ze bedzie nas przynajmniej 20 furek
miron78 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Będziemy czekać na Ciebie Miron latem... Obadamy tego Twojego BEX'a:). A co do ekipy to jakos tam sie to powoli rusza... Mam nadzieje ze dozyje dni, ze bedzie nas przynajmniej 20 furek dożyjesz , dożyjesz - kwestia czasu.....................a tak na marginesie to jeden spocik w Słupsku juz zaliczyłem ( latem 2007 )
zdeniu Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Będziemy czekać na Ciebie Miron latem... Obadamy tego Twojego BEX'a:). A co do ekipy to jakos tam sie to powoli rusza... Mam nadzieje ze dozyje dni, ze bedzie nas przynajmniej 20 furek dożyjesz , dożyjesz - kwestia czasu.....................a tak na marginesie to jeden spocik w Słupsku juz zaliczyłem ( latem 2007 ) łoezusu q_rwa f a właśnie róciłem z pępkowego kolegi ssynka chłop sie dorobił mironu to ty mnie jeszcze pamietasz chyba jako jedyny, reszta to już szanowne vipowery z hołota nie gadają moze kiedys za lat swietlnych kilkanascie sie spikniemy pozdro i zapraszam na słupsk
LUCAS Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ty chyba to pepkowe to od czwartku miales, bo sie nic nie odzywales:)
Dev Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ty chyba to pepkowe to od czwartku miales, bo sie nic nie odzywales:) albo jeszcze ma :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi