zdeniu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jak mi nie zamarznie plyn w chlodnicy to ja... jak masz płyn to nie zamarznie ja będę
spawacz5 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Mialem do -15C, wyciagnalem litr ze zbiorniczka i wlalem litr koncentratu... Mam nadzieje, ze teraz mam gdzies do - 23-25C... oby...
Dev Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2009 dolej jeszzce litr..... dolej....
pproniuk Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ja będę. Chyba jedyny na letnich oponach
LUCAS Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Mialem do -15C, wyciagnalem litr ze zbiorniczka i wlalem litr koncentratu... Mam nadzieje, ze teraz mam gdzies do - 23-25C... oby... Kurna... to ja nie wiedziałem, że na koncentracie pomidorowym temperatura spada... idę też dolać Ja będę. Chyba jedyny na letnich oponach Ty to cwaniak jestes, tym bardziej, ze ja na moich kozak zimowkach w obecnych warunkach uślizgi i poslizgi łapię poza miastem gdzies jechac to nie lada wyzwanie (mam to na codzien hehe) A co do spota to chocby za plugopiaskarką ale będę. Tomek, nagrać co ETKĘ 7.0 ?
Dev Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2009 dawaj, dawaj tę ETKE bo swoją gdzieś w d...... wsadziłem
pproniuk Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ty to cwaniak jestes, tym bardziej, ze ja na moich kozak zimowkach w obecnych warunkach uślizgi i poslizgi łapię poza miastem gdzies jechac to nie lada wyzwanie (mam to na codzien hehe) Hehe, mnie tylko na rondach d*pą zarzuca i trzeba uważać, żeby nie stanąć gdzieś na nieodśnieżonej drodze, bo już z ruszeniem będzie problem. Poza tym - nie narzekam, jeździ się ekstremalnie.
miszczu_21 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 NO I JA SIE JUTRO (W SUMIE TO JUZ DZISIAJ) ZAMELDUJE JAK DOJADE CHCOCIAZ WASZE SLUZBY PORZADKOWE ZWSZE DOBRZE SIE SPISYWALY sorki za tego capsa ale nie chcialo mi sie tego jeszcze raz psac?
zdeniu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 no i pięknie śnieżek napiera i to nieźle zobaczymy jaka dziś będzie frekwencja
pproniuk Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 służby? buaha ulice są biaaaałe - ale fajnie się jeździ. Jeszcze się nie zakopałem, letnie oponki dają radę Jeżeli nic się nie wydarzy, to rzecz jasna będę
miszczu_21 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 No i d*pa zbita dzisiaj nie zajade nie wyrobie sie z czasem sory bardzo
zdeniu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 No i pupa zbita dzisiaj nie zajade nie wyrobie sie z czasem sory bardzo no i jednak dałeś rade
LUCAS Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Nie ma to jak determinacja... ale najbardziej podziwiam jego dziewczynę. Ja dopiero jak odjeżdzał zauwazyłem że ona cały czas siedziała w środku w aucie... A mogły sobie babeczki na kawkę skoczyć w międzyczasie:) Dzięki koledzy za dzisiaj, do następnego razu. Aaaa.... i na bank jak zmienię auto to na
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Jak tam spocik się udał panowie no i panie z tego co czytam
zdeniu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Jak tam spocik się udał panowie no i panie z tego co czytam a no a no jeszcze troche i stanie sę to chyba tradycją
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Jak tam spocik się udał panowie no i panie z tego co czytam a no a no jeszcze troche i stanie sę to chyba tradycją kurcze jak będę w Miastku to na bank u Was się zamelduje
Tomeks Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ja latem często jestem w Jarosławcu,więc mnie też możecie się spodziewać ,będziecie musieli mnie znosić
Bieniek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ja latem często jestem w Jarosławcu,więc mnie też możecie się spodziewać ,będziecie musieli mnie znosić Uwielbiam jaroslawiec, i rowniez bardzo czesto tam bywam.ZNasz knajpe "jackowo"??Najlepsza knajpa w jorku. Swego czasu pracowalem w pizzerii Vita taka z kamienia na koncu drogi do zejscia.
Tomeks Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ja latem często jestem w Jarosławcu,więc mnie też możecie się spodziewać ,będziecie musieli mnie znosić Uwielbiam jaroslawiec, i rowniez bardzo czesto tam bywam.ZNasz knajpe "jackowo"??Najlepsza knajpa w jorku. Swego czasu pracowalem w pizzerii Vita taka z kamienia na koncu drogi do zejscia. jackowo to knajpa brata mojego dobrego kumpla ,a budował ją mój kuzyn
LUCAS Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 a ja nie znam knajpy Jackowo... ale chętnie latem poznam :>
Rekomendowane odpowiedzi