miszczu_21 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 heh jednak dalem rade bo byla zmiana planow ale nie mialem juz dostepu do neta zeby napisac a jesli chcodzi o dziewczyne to sama chciala jechac wiec niech marznie zatuje no ale zawsze chce ze mna jechac bp jak to z kobietami bywa zawsze mozna skoczyc na jakies zakupy . No ale spocik udany aczkolwiek troszke lepsze buty musze zalozyc na nastepny :>
zdeniu Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 LUCAS są już czapeczki, daj znać czy już przelewałeś kase czy nie jak nie to przeleje i obie przyjda do mnie i na spocie Cie skroje wraz z przycinką
LUCAS Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Nie przelewalem, jak mozesz to załóż za mnie a potem mnie skroisz jak za zboże na spociku. Dzieki wielkie.
zdeniu Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Nie przelewalem, jak mozesz to załóż za mnie a potem mnie skroisz jak za zboże na spociku. Dzieki wielkie. sie ma rozumieć
wit.s Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam. W ankiecie pojawiajacej się na spocikach tarnowskich (tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/tarnow_noca-t5838.0.html;msg655198#new ) na pytanie „Ankiety?” zanotowane zostały następujace odpowiedzi: • 54% abnegatów ma wszystko w d*pie: ankiety, armię i wynoszenie śmieci, • 23% lizusów uważa, że błyszczę intelektem przy układaniu ankiet, • 15% optuje za ankietami będąc urzeczonymi głupotą ich autora (HEJ! Co to niby za opinia – mam komuś wpieprzyć? :D ) • 8% chciałoby cos wygrać (tylko ja tak głosowałem, bo myślałem, ze to będzie za***ista opcja, a wy ją olaliście ciepłym moczem Pozdrawiam i zapraszam na kolejne ankiety w wątku tarnowskim (gdzieś mam opinię abnegatów i ankiety będą kontynuowane )
zdeniu Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam. W ankiecie pojawiajacej się na spocikach tarnowskich (tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/tarnow_noca-t5838.0.html;msg655198#new ) na pytanie „Ankiety?” zanotowane zostały następujace odpowiedzi: • 54% abnegatów ma wszystko w d*pie: ankiety, armię i wynoszenie śmieci, • 23% lizusów uważa, że błyszczę intelektem przy układaniu ankiet, • 15% optuje za ankietami będąc urzeczonymi głupotą ich autora (HEJ! Co to niby za opinia – mam komuś wpieprzyć? :D ) • 8% chciałoby cos wygrać (tylko ja tak głosowałem, bo myślałem, ze to będzie za***ista opcja, a wy ją olaliście ciepłym moczem Pozdrawiam i zapraszam na kolejne ankiety w wątku tarnowskim (gdzieś mam opinię abnegatów i ankiety będą kontynuowane ) hmmczy oby kolego nie pomyliły Ci się wątki tutaj raczej nikt nie bardzo wie o co Ci chodzi pozdro
wit.s Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam. W ankiecie pojawiajacej się na spocikach tarnowskich (tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/tarnow_noca-t5838.0.html;msg655198#new ) na pytanie „Ankiety?” zanotowane zostały następujace odpowiedzi: • 54% abnegatów ma wszystko w d*pie: ankiety, armię i wynoszenie śmieci, • 23% lizusów uważa, że błyszczę intelektem przy układaniu ankiet, • 15% optuje za ankietami będąc urzeczonymi głupotą ich autora (HEJ! Co to niby za opinia – mam komuś wpieprzyć? :D ) • 8% chciałoby cos wygrać (tylko ja tak głosowałem, bo myślałem, ze to będzie za***ista opcja, a wy ją olaliście ciepłym moczem Pozdrawiam i zapraszam na kolejne ankiety w wątku tarnowskim (gdzieś mam opinię abnegatów i ankiety będą kontynuowane ) hmmczy oby kolego nie pomyliły Ci się wątki tutaj raczej nikt nie bardzo wie o co Ci chodzi pozdro eeee, tam zaraz pomyliły to miał być taki wytworny żarcik od niechcenia no, może trochę nieudany Pozdro
pproniuk Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 to może ja zacznę tym razem - kto się jutro stawia na spocenie?
zdeniu Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 nie przewiduje swojej nie obecności
miszczu_21 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 no mnie tez niestety nie bedzie
zdeniu Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 no nieładnie dziewczęta, nie ładnie
miszczu_21 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 przyczyny losowe w niedziele mialem krakse
zdeniu Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 przyczyny losowe w niedziele mialem krakse ojojoj co się stało
miszczu_21 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 jechalismy ze znjomymi do Slupska ja z tylu z dziewczyna kumpel kierowal i z boku jego dziewczyna siedziala i na tym slynnym luku we wrzesnicy mijalismy sie z naprzeciwka z tirem ktorem podczas mijania nas urwalo sie kolo(tylny blizniak) no i prosto w nas co skutkowalo zrobieniem 2 baczkow i wyrzycniem nas na lewa strone sciecie drzewa akurat moimi drzwiami i pozniej pare fikolkow na szczescie wszyscy zyja a najbardziej ja sie poobijalem. Samochod byl kolegi skasowana doszczetnie b7. Jak dojde troche do siebie to zajade i opowiem w szczegolach wraz ze zdjeciami autka. Milogo spocenia
zdeniu Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 no to przykra sprawa najważniejsze że nikomu nic się nie stało trzymaj się
Madas Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 oki dzieki zawsze powtarzam rzeczy materialne to d*p.a zdrowie najważniejsze
zdeniu Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 no i po spoceniu Panny i Pannowie wstępnie ustaliliśmy nową godzinę spotkań 19.00* w każdą ŚRODĘ *reklamacji po odejściu od kasy nie uwzględniamy a tak poważnie to pisać, pisać i pisać, udzielać się i udzielać i jeszcze raz pisać no i jeszcze proponować i proponować pokazywać się że żyjecie
Rekomendowane odpowiedzi