pproniuk Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ale był spot...no szok po prostu... :gwizdanie:
Dev Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2009 sorry za absencje ale byłem akurat po wizycie u denstysty tak mnie geba bolała ze musiałem sie połozyc i do tego nie miałem auta musiałem zostawic je na warsztacie sorry ale w przyszłą srode tez mnie nie bedzie nie bede miał auta
Dev Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Opublikowano 5 Maja 2009 na mnie jutro nie liczcie nie bedzie mnie na spocie, mam wypad to Koszalina koles chce kupic A3 1.9TDI , głupi czy co??? :polew: :polew: jade, bo mnie prosił Menel jeden, a na autach zna sie tak jak swinia na gwiazdach zreszta ja mam podobnie.... :polew: :polew:
pproniuk Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Tomek, to może spot w Koszalinie, bo też się wybieram na cały dzień
spawacz5 Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Mnie dzis nie bedzie bo musze sie uczyc prezentacji na polski ustny
Dev Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Opublikowano 6 Maja 2009 no i kupilim A3 1.9TDI ASZ nawet to zapierd....... kolesiowi który sprzedawał auto szczeka opadła jak mu powiedziałem o ile cofnął licznik a przecież "...auto mam od nowego, kupiłem w ASO..." a i książka gdzies mu sie zapodziała...... kłamca pier**l......
spawacz5 Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Jaka roznica przebiegu byla? Ja sobie naprawilem wskaznik paliwa W baku tam przy czujniku kable byly uszkodzone, polutowalem i pieknie pokazuje [br]Dopisany: 06 Maj 2009, 23:10_________________________________________________No i sygnał do fisa podpięty. Fajnyyyy ten FIS
nike21 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Zapraszam wszystkich chętnych do zakupu flagi klubowej >>>KLIK<<<
pproniuk Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Ziomy, żyjecie tam? Seba pojechał do Norwegii, to ktoś tu musi pisać. Mówta co słychać i kto się na spocie pojawi w środę :gwizdanie:
LUCAS Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 świszczący do norwegi poleciał, no proszę teraz będzie emerytów straszył tym świstem po ulicach. Ja bede we środę.
Madas Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 kurcze co się z tym wątkiem dzieję cichutko tak jakoś
jarko Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Nowa kolekcja odzieży klubowej >> WIOSNA - LATO 2009 << Serdecznie Wszystkich zapraszam na zakupy
pproniuk Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Ziomy - kto zna się na oponach używanych? Potrzebny ktoś, kto by obejrzał i odradził kupowanie gówna
Rekomendowane odpowiedzi