boom_mike Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Traz kolej na mnie i na moje audi A4. Na razie seria, dlubniete audio, ale konkretna zabudowa dopiero w czerwcu ( na razie zbieram sprzet ). Oczywiscie pojdzie chip u mastersa tez pewnie w lecie. Pozniej fele i moze zawias. Mam nadzieje ze fotki mi sie uda wkleic bo robie to pierwszy raz. Ocencie co i jak, licze na szczere odpowiedzi
Hugo Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Miodzio.Silniczek mamy taki sam i kolorek taki sam :mrgreen:
boom_mike Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Hugo wirusowales juz cos w Wawce? Ja juz nie moge sie doczekac, ale u mnie priorytet to audio, wiec zbieram sprzet plus odkladam na zabudowe. 2 wzmacnimacze juz czekaja, okablowanie polozone, samochod wygluszony. Teraz tylko wiekszxy sub od tego co mam i mozna szalec Nad kolamai sie zastanawiam, ale mysle ze 17 to maks, zeby bylo eleganciej Hugo twoj ktory rok?, sprowadzales czy lokalny produkt
Hugo Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Hugo wirusowales juz cos w Wawce? Hugo twoj ktory rok?, sprowadzales czy lokalny produkt Jakoś ne było czasu , żeby podjechać do Wawki na chipsa.Może w maju jakoś podskocze. Moja A4 jest z 04.2003.Po długich poszukiwaniach znalazłem ją w końcu w Belgii
T-żółw Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 super auto :!: dla mnie jeszcze tylko xenon, nie widzę czy Twój ma? no i ewentualnie 1.8 T pod machą :razz: 1.9 tdi też bym na pewno nie pogardził
Hugo Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 super auto :!: dla mnie jeszcze tylko xenon, nie widzę czy Twój ma? Ma , bo są spryskiwacze reflktorów
boom_mike Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Tak , ksenon seryjnie jest. Ja swojego samochodu szukalem ponad rok, w koncu kupiony "krajowy". ALe wyszykuna, na razie wszystko w porzadku nic jej nie dolega. pzdr.
dark79 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 ładne autko, widze że Alpinka wpięta, a co z orginalnym radyjkiem, odłączone??
boom_mike Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Oryginalne radio jedynie odlaczone od glosnikow, nie znalazlem interfesju do tego modelu alpiny aby wspolgralo z wyswietlaczem.. Nie chcialem pozatym "psuc" seryjnego wygladu kokpitu Mozna je wlaczac wylaczac, ale nic nie zagra Samochod jest wygluszony ( drzwi przednie jak na razie) dynamate extreme. Glosniki z przodu to JL Audio XR650-CSi. Wzmacniacz to stara, ale super grajaca 4 kanalowa alpine V12 z subem rockforda w skrzynce. Obecnie w planach bedzie samochod bardziej wygluszany oraz zmianiana zabudowa z tylu. Czekaja 2 wzmacniacze Jl audio jeden monoblock drugi 4 kanalowy w wersji "slash". Poszukuje jeszcze wiekszego suba, ale modelu ktory mnie interesuje za "godziwe pieniadze" nie moge dostac. Interesuje mnie Cerwin Vega albo JL Audio 12w3d4. Moze w przyszlym sezonie bede was reprezentowal w rookie cup. Na ten sezon sie juz nie wyrobilem. pzdr.
wojtas-audi Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Autko bardzo ladne, moze kiedys takie bede mial :roll:
heluś Opublikowano 2 Maja 2006 Opublikowano 2 Maja 2006 Mi rowniez sie podoba, a co do sprzetu to juz jest dosyc niezle, rob, i kiedys moze zademonstrujesz. Pozdrawiam, ladna furka
Gość Murzyn Opublikowano 2 Maja 2006 Opublikowano 2 Maja 2006 Bardzo ladniutkie autko Co do radyjka to mialem identyczne w poprzednim autku - gra rewelacyjnie
hudymc Opublikowano 2 Maja 2006 Opublikowano 2 Maja 2006 Po tych twoich fotkach az strach ze swoimi wyskoczyć,piekne autko!! Pozdrawiam
Szuder Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 ładniutki avancik... kilka zabiegów stylistycznych i bedzie booomba....
Pelex Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Bardzo ładna wsumie tylko felga mogła by być wieksza i ładniejsza
ykk Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Piekna! Pomaluj dokladki pod kolor nadwozia, lekka sciema. Proponowalbym takze jakies ladne felgi i lekko obnizyc zawias. Auto duzo zyska przez to :>
kamil21 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 swietny avancik planuje w przyszlosci zamianke na podobnego avanta
Rekomendowane odpowiedzi