Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Mój Avant, LZ5L, Zender 18, 40/40

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema przedstawiam mam mojego Avanta. Jest jest to 1.8 ADR z LPG Brc Sequent 24. Auto w tym momencie ma przejechane 302 tys km w czym 100 tys na gazie. Samochód posiadam od półtora roku i nie sprawia mi większych kłopotów. Kupiłem go w czerwcu 2013 roku i był typową serią ( niestety nie mam fotek). Z biegiem czasu dodałem od siebie:

* lampy tył obklejone folią ( coś typu black/red)

* felgi Zender 8J 18 ET35 z oponami 225/40/18

* zawieszenie supersport 40/40

* drl przód ( finalnie bd ori halogeny i w nich swiatła drl na module)

* we wnętrzu climatronic, elektryczne szyby , 4 poduchy tyle z grubszego wyposażenia :D

* dodałem od siebie dekory obklejone folią carbon 3m

* oświetlenie LED

Auto na dzień dzisiejszy prezentuje się jak na zdjeciach ale jeszcze chce dołożyc polift lampy i grill ewentualnie jakieś przyciemnione szybki. Więcej mi raczej nie potrzeba :)

7rkteubn.jpg7jloxru6.jpg55bz3dgk.jpgtrhzhtq6.jpg

Edytowane przez Olszak86

Opublikowano

ładniutka :D wrzuć foto wnętrza.. ;D

Opublikowano
  • Autor

Jutro dodam wnętrze i setup zimowy na 15 :D

Opublikowano

Czym predzej rob ori halogeny bo ledy paskudza przod B5. I zastanow sie nad bixami gdzie w miejscu dlugich masz DRL na zarowkach SMD ;) ladnie to wyglada. Duzo fur na forum ma bixy i podobno rwa suty :decayed:

send by GT-I9505

Opublikowano
  • Autor

I mi też się to właśnie podoba. Czarny środek bixy i drl najlepsze rozwiązanie w B5. Tylko niewiem jakie to koszta mniej wiecej ktos kojarzy :)

Opublikowano

I mi też się to właśnie podoba. Czarny środek bixy i drl najlepsze rozwiązanie w B5. Tylko niewiem jakie to koszta mniej wiecej ktos kojarzy :)

lampy polift ok 300,soczewki 100-150 to na poczatek

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Lepiej chyba kupic lampy i oddac qwerty.

Opublikowano

ciekawe koła koego

Opublikowano

Lepiej chyba kupic lampy i oddac qwerty.

jak ktoś ma prawą i lewą sprawna sam ogarnie bez problemu temat przeróbki

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ładna :kox:

Opublikowano
  • Autor

ciekawe koła koego

Dzieki, osobiscie aut na tym kole widzialem niewiele i moim zdaniem pasuje. Chcialem naciag ale nie to kolo chyba. :)
Opublikowano

Zacna fela :D
Nie chciałeś węższej opony dać?
Ja żałuję, że nie dałem 215 u siebie :/

Ten stickerbomb nad rej. to rozumiem, z powodu purchli na listwie z zamkiem ? :P

Edytowane przez j4s2c2vr

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Zacna fela :D

Nie chciałeś węższej opony dać?

Ja żałuję, że nie dałem 215 u siebie :/

Ten stickerbomb nad rej. to rozumiem, z powodu purchli na listwie z zamkiem ? :P

Felgi kupilem z takimi oponami, jak bd zmienial to albo 215/40/18 lub 215/35/18. Na 225 ADR nie jedzie :D co do stickerbomb mam go bo kiedys cos takiego zobaczylem na astrze 2 i mi sie spodobalo a po drugie mam tam jakies wgniotki a on je maskuje.

Wrzucam fotki wnętrza i setupu zimowego :) Nie ma się czym chwalić zwykłe 15 z nowymi zimówkami Dayton DW510 ( jestem w fazie testów, 629 zł za komplet) ale lepsze alu niż kołpak :)

67x84j3t.jpgz5zu8cnq.jpg7rja42ti.jpgj3qckcn2.jpgcivwukxd.jpg

I foto na moich poprzednich kółkach, monoblock 17 w polerce ET35 205/45/17 i 215/45/17

54cxcmg2.jpg

U mnie cos tam sie dzieje. Zalozylem nowy altek. Zmienilem z valeo 90A na Bosch 120A. Alternator pochodzil z adr z 95 r. Wiec tak jak u mnie trafil sie alternator na srubki zeby podlaczyc nie na kostke wiec wszystko pasowalo p&p. Jestem zadowolony ze zmiany.

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

Edytowane przez Olszak86

Opublikowano

Ładnie się prezentuje na tych Zenderach audiczka :wink: a na setupie zimowym też masz -40/40 bo coś nisko siedzi?? :eusathink:

Opublikowano
  • Autor

Tak na zime nic nie zmienialem, mysle ze nie bd wiekszego problemu ;)

Opublikowano

ładny avancik :) ciekawe, rzadko spotykane fele zender (były kiedyś moje) :P heh

tylko oczek polift brakuje

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Na nowy sezon wpadaja polift oczka i ciemna szyba ;)

Panowie mam problem. Moje podgrzewane siedzenia grzeją tylko po bokach na środku nie. Mata sie przerwała czy może jakiś mały kabelek ktory moge dolutowac ??

Siema :) Sezon letni się zbliża i postanowiłem odmalować moje felgi żeby być z nich jeszcze bardziej zadowolonym :) Mam dwa kolory na oku : biały i pure orange. Zrobilem sobie VT i w obu kolorach audiola mi się podoba. A wy co sądzicie ??

fd703144464c7036m.jpgb7544647b497b0d3m.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie to w pomarańcz bym szedł :) ale jak kto lubi

Opublikowano

Ja też stawiam na pomarańcz:)

Opublikowano

A moim zdaniem albo jakiś grafit albo zostać przy srebrnym z jakimś grubym ziarnem, kolorowanki nie są dla takich aut ;) Powywalaj wlepy z klapki i tylnej blędy, pasek z przedniego zderzaka, daj seryjne halo ewentualnie dopasuj z octavi, opony 215/35 i deczko niżej ;) I wtedy wrócisz do zadbanej serii która będzie się wyróżniać z pośród innych aut ;)