groszekNH Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Witam to mój nowy nabytek jak w temacie. Audi a4 w oryginalnym pakiecie belgijskiej firmy Caractere Najważniejsze to to że silnik po wymianie wałków i regeneracji pompy wtryskowej Wyposażenie: -listwy sline -autoalarm+jakieś tam dodatki -pakiet Caractere wraz z certyfikatami tuv podpis na każdym elemencie + znaczki tył-przód -wszystkie szyby w elektryce -nakładki na wydech -elektryczne podgrzewane lusterka -skóra z podgrzewanymi fotelami -climatronic -nagłośnienie bose -reflektory led+xenon (tak wiem nie oryginał ) -tempomat -radio dvd-gps Pioneer z hdd Avic -przyciemnione szyby tył -alufelgi 18 Sline oponki 225 40 zimowe Edytowane 10 Grudnia 2014 przez groszekNH
afroo. Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Fajne to masz. Reflektory zmień na ori bix z malowaniem środka w czerń i soczewkami z B8 to nie dość, że będzie wyglądało o niebo lepiej to jeszcze będzie świeciło jak należy. Felgi też bym dobrze zregenerował i zostawił, dobrze leżą. Co to są "listwy sline" ? Bo poza znaczkiem to nic z sline nie mają wspólnego. ; ) Jakieś większe plany na przyszłość? Edytowane 1 Listopada 2014 przez afroo.
groszekNH Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Felgi raczej sprzedam jak dla mnie za duże, leżą idealnie mam wystawione na olx ale jak by ktoś chciał z forum mogę zrobić zniżkę http://olx.pl/oferta/alufelgi-jak-bbs-5x112-19-cali-rant-nowe-opony-CID5-ID7EerH.html Na lato jakieś 18 a na zimę chcę wsadzić 17 asa revolution. Muszę ogarnąć auto pożegnać się ze spalaniem 1.9 tdi i siądzie jakiś delikatny program na 200km Edytowane 1 Listopada 2014 przez groszekNH
east-import Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Kolego co do spalania nie ma tragedi Mam ten sam motor więc max 10l przy mocnej nodze Fajne dokładki zderzaków . Laminat ? czy ori od s4? Co do Lamp mam ten sam model tyle że moje jak by mocniej świeciły Może zdjęcia pod tym kontem nie ukazują dokładnie Gratki zakupu Fajny czarnuch
kamelus_ Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Fajne dokładki zderzaków . Laminat ? czy ori od s4? To teraz pojechaleś... Forumowicz z takim pytaniem...
Marynarz____ Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 kolega ma na samochodzie wrzucony pakiet o nazwie CARACTERE, to nie laminat a oryginalne tworzywo do zderzaków. Pakiet- kwestia gustu, lampy out na oryginały bo te to wioska, radio też bym wykopał i wrzucił coś z oryginału. Felgi do regeneracji i bym je zostawił w czarnym macie na aucie- ładnie leżą.
garry99 Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Na żywo ten pakiet dokladek calkiem fajnie wygląda u mnie w pracy gosciu ma taka.
groszekNH Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) Sprzedam zagłówki lcd dvd Edytowane 18 Listopada 2014 przez groszekNH
amaradaar Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 nie no litości ... poprszę o jakieś fotki z 21 wieku
groszekNH Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 Jutro zrobię dziś nie miałem kiedy.
groszekNH Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) Zagłówki nie aktualne. Edytowane 18 Listopada 2014 przez groszekNH
Rederyk78 Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 Gratki furki. Z jedynie słusznym motorem . No i w końcu coś innego niż pakiet S4 czy S-line. Lampy wymień na bixenon. Koło zostaw bo później możesz żałować
groszekNH Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Dzięki nie ma to jak dźwięk tego silnika Koła sprzedane, aktualnie śmigam na 18 sline na wiosnę się coś pomyśli Jak będę miał czas wrzucę foty Zdjecia na zimowym setupie Edytowane 7 Grudnia 2014 przez groszekNH
Jaro666 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Czarna piękna Kiedy szyby w czerń ??
groszekNH Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2014 Nie wiem czy zrobię jak na razie to chyba a4 pójdzie na sprzedaż eh. Ale jeszcze zobaczę W sumie przód by siadł przyciemniony.
Rekomendowane odpowiedzi