Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BDG] Podgrzewanie foteli - jeden nie grzeje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie , d*pa dalej marznie ;(

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A szkoda bo mi też marznie i lipa straszna :confused4:

Opublikowano

a ja cytacikim podjade " (...) jest zima, to musi byc zimno - moje usznowanie (...)"

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

witam koledzy chciałbym odswiezyc troche temat bo dostałem juz opere ze nie uzywam opcji szukaj tylko od razu pisze nowy watek :embarrassed: ale i tak nie moge znalezc odpowiedzi na mój problem. Chodzi mi oto ze jak włączam grzanie po stronie pasazera to grzeje sie fotel kierowcy a jak od strony kierowcy to zaden nie grzeje co to moze być? czy ktos grzebać w panelu i mógł sobie przełączyć sterowanie

Opublikowano

jakie błędy pokazał VAG?

• 1 rok później...
Opublikowano

No i omawiany fotel dalej nie grzeje...Poczytalem to ide sprawdzac co moze byc uszkodzone :)[br]Dopisany: 21 Sierpień 2010, 09:10_________________________________________________I duoa,brak odpowiedniego klucza.Czym Wy odkrecaliscie fotel?

No chyba,ze idzie sie dostac do maty bez wyjmowania siedziska.

Opublikowano

U mnie jeden nie grzeje a drugi grzeje na maxa nawet jak jest wylaczony... :shocked:

Musialem wyciagnac bezpiecznik zeby d*py zonie nie zjaralo... :evil::polew:

Niech ktos w koncu ruszy jakos ten temat :gwizdanie:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zaizolowałem przepalone miejsce specjalną taśma na temperatury i nieprzewodzącą

Sorry że odgrzewam kotleta ale co to za taśma ? Możesz coś dokładniej jak ona się nazywa i gdzie można ją kupić ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam ten temat żeby nowego nie zakładać a nie znalazłem odp na moje pytanie. Podgrzewanie fotela kierowcy mi nie działa. VAG pokazuje błąd czujnika G59 (jeśli dobrze pamiętam). Wg mechanika do wymiany jest cała mata grzewcza łącznie z tym czujnikiem. Zna ktoś może nr tych części? Chciałbym zapytać w serwisie ile takie coś kosztuje. Na allegro nic nie znalazłem. A jeśli w serwisie będzie drogo to chyba zostaje kupno używanego fotela z podgrzewaniem i wyjęcie maty. Jeśli się mylę to poprawcie mnie :)

• 1 rok później...
Opublikowano

No i mi przepaliła się tapicerka w fotelu kierowcy po lewej stronie. Jest szansa że pomoże mi ta taśma o której mowa wyżej. Muszę podjechać do jakiegoś tapicera bo i tak mi będzie musiał to jakoś ładnie zszyć.

PS. Ale odgrzałem temacik ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja też pobawię się w gastronomię i odgrzeję kotleta :D

Niestety na zimno, bo fotel kierowcy nie grzeje a pasażera grzeje...

Czy ktoś jest w stanie napisać algorytm postępowania przy diagnozie i ewentualnej naprawie usterki.

Myślę, że ktoś jeszcze poza mną skorzysta z tej wiedzy.

Pozdro.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Koledzy gdzie pod fotelem można znaleźć kostkęodpowiedzialną za grzanie fotela?? Czy jest ona połączona z kostką od poduszki i czy aby ją rozebrać należy odłączyć aku?? Mi po ostatnim praniu tapicerki przestał grzać lewy fotel i zastanawiam się czy padła elektryka czy też może coś poluzowało się w kostce przy manewrowaniu fotelem w trakcie prania auta.

Sprawa wyjaśniona. Elektryk zrobił całą diagnostykę instalacji i okazało się, że padło sterowanie w klimatroniku. 20 minut roboty elektronika samochodowego i po problemie :D

Opublikowano

Qrcze...Wczoraj i mnie dopadła dolegliwość mat grzewczych po stronie kierowcy :/

Jak rozumiem tematu tak na poważnie nikt jeszcze nie grzebnął... ?

Wcześniej padło pytanie która to kostka od grzanych foteli (chodzi mi o te pod fotelem kierowcy) ?

Nie chciałbym żeby mi coś strzeliło w czasie grzebania...

Fotostory z rozbiórki fotela tez jakos jeszcze nie znalazłem.... :/

---------- Post dopisany at 08:30 ---------- Poprzedni post napisany at 08:01 ----------

Ten plik powinien pomóc: http://www.sendspace.pl/file/56bd2vLQ/

Od strony nr 142 zaczynamy lekturę :decayed:

Ten plik "nie dziala" :/