Miłośnik Opublikowano 1 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 13 godzin temu, black_edition napisał(a): Uszkodzone są maty grzewcze. Maty grzewcze nawet jeśli są uszkodzone to nie wykryje błędu w Audi. Musi być przerwany obwód żeby pokazał błąd. Mam maty grzewcze od ręki do każdego rodzaju fotela w b6 b7 Jaka cena na 2 przednie fotele ? Fotele kubełki z wysuwanym podudziem audi a4 b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black_edition Opublikowano 1 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 840 z rabatem już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłośnik Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 (edytowane) 17 godzin temu, black_edition napisał(a): Panowie mam nowy trop tzn mam drugie takie samo audi a4 b6 i również ma grzane stołki i tam jest wszystko ok więc dla doświadczenia odpiołem zieloną wtyczke z pod fotela kierowcy i zrobiłem pełny scan i oprócz błędu czujnika temperatury pojawił się następny błąd , foto poniżej , o dziwo w tej audi co mi nie grzeją fotele tego błędu nie ma , jest tylko błąd związany z czujnikiem temperatury i tu pytanie do znaców dlaczego tak ??? Czyżby był to problem climatronika ? Dlaczego nie ma tego drugiego błędu , o co chodzi ? Edytowane 2 Marca 2023 przez Miłośnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłośnik Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 W dniu 2.03.2023 o 10:04, Miłośnik napisał(a): W dniu 1.03.2023 o 16:35, black_edition napisał(a): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłośnik Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 (edytowane) Witam, to tak wymieniłem termistor tzw czujnik temp siedziska i fotel grzeje , błąd również zniknoł lecz coś jest nie tak ponieważ fotel nagrzewanie się długo i mimo zadanej temperatury 67 stopni osiąga tylko 48-50 stopni , co może być nie tak ? Czy to nie jest wina tego czujnika , kupiłem taki termistor NTC 10k Ohm, może powinien być inny ? Tu macie link allegro.pl ALLEGRO.PL Edytowane 3 Marca 2023 przez Miłośnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłośnik Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Ktoś pomoże ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieqq7 Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Witam zmieniałem klimatronik na grzane fotele , zrobiłem adaptacje przyuczenie VIN, kupiłem gotowe wiązki i fotele nie grzeją, w kanale 20 i 21 mam takie wartości, błędów brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black_edition Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 W dniu 16.11.2023 o 12:44, Misieqq7 napisał(a): Witam zmieniałem klimatronik na grzane fotele , zrobiłem adaptacje przyuczenie VIN, kupiłem gotowe wiązki i fotele nie grzeją, w kanale 20 i 21 mam takie wartości, błędów brak Na podstawie tych wartości można stwierdzić , że włączniki są ustawione na 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieqq7 Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 38 minut temu, black_edition napisał(a): Na podstawie tych wartości można stwierdzić , że włączniki są ustawione na 0 Włączniki były na 6 , problemem właśnie były przełączniki, po wymianie klomatronika grzanie działa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black_edition Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 W dniu 18.11.2023 o 12:30, Misieqq7 napisał(a): Włączniki były na 6 , problemem właśnie były przełączniki, po wymianie klomatronika grzanie działa:) A bedzie ci potrzebny ten klimatronik czy wyrzucasz do śmieci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazz2 Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października A próbował ktoś może montażu uniwersalnych mat grzewczych? Zdaje to egzamin? Można jakoś podłączyć pod oryginalny przełącznik czy to gra nie warta świeczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black_edition Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października 2 godziny temu, bazz2 napisał(a): A próbował ktoś może montażu uniwersalnych mat grzewczych? Zdaje to egzamin? Można jakoś podłączyć pod oryginalny przełącznik czy to gra nie warta świeczki? Kiedyś dawno temu zamontowałem u siebie w aucie i spalily mi fotel. Do mnie jak przyjeżdżają ludzie na wymianę mat grzewczych tak samo popalone na węgiel są one, bo nie mają zabezpieczenia poprzez wyłączenie napięcia wtedy gdy jest przerwa . Powstają iskrzenia wtedy na macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi