Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Listwy Dekory LED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

drzwi to powinna fabryka montować już w tym modelu. deska to już bajer, ja za kierownicą nie widzę, ale jak siadłem z tyłu to już za***iście wygląda :naughty:

czyli teraz będziesz tylko z tyłu jeździł? :D

musze bardziej się napierdalać żebym nie miał siły z przodu wsiąść :grin:

:D:D:D
Opublikowano

Właśnie obejrzałem filmik i kozacko to wygląda :kox: Gratki kaju, podświetlenie jest bardzo delikatne i pasuje ten czerwony kolor, myślałem że będzie gorzej :) Ja u siebie już zostawię tak jak mam, tylko wymienię podświetlenie wewnątrz na ledowe żeby barwa odpowiadała temu z dekorow ;)

Opublikowano

Fajnie byłoby to podłączyć przez ściemniacz, np. http://allegro.pl/sciemniacz-radiowy-96w-12v-do-tasma-led-gwarancja-i4842138925.html

można by wyłączyć i dopasować światło, tylko kable trzeba nowe ciągnąć do wszystkich drzwi :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

przecież to działa pod ściemnianie z licznikiem

Opublikowano

Kaju u Cie ie to wyglada oblednie, podswietlenie nadalo szyku wnetrzu ;) Czekam az ktos zrobi to w b5, choc tak patrze i jakos nie widze tego...a przynajmniej nie bedzie to tak dobrze siedziec jak w b6/7

Opublikowano

Każda B6 miała ściemniacz licznika?

Edytowane przez bart1907

Opublikowano

Każda.

+ - na liczniku.

Opublikowano

Poważnie jutro to sprawdzę :naughty: nigdy nie korzystałem z tego :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Kaju u Cie ie to wyglada oblednie, podswietlenie nadalo szyku wnetrzu ;) Czekam az ktos zrobi to w b5, choc tak patrze i jakos nie widze tego...a przynajmniej nie bedzie to tak dobrze siedziec jak w b6/7

ja pracuje nad wnętrzem auta, bo tam spędzam czas, nie zależy mi już tak bardzo na wyglądzie zewnętrznym, chociaż może po zimie się wezmę za to o ile dotrwa ze mną to auto do wiosny :wink: najlepiej jest to obadać na żywo, jest gnój :banan:
Opublikowano

Wczoraj szukalem tych tasm ledowych to są w kazdym sklepie budowalnym i elektrycznym cen za 5 m ok 70 zl i 2 lata gwarancji czyli za tydzień reżanko:)

Opublikowano
  • Autor

jak wolisz przepłacić to spoko, ale polecam hurtownie typowo elektryczną, wtedy płacisz prawie połowe mniej :wink:

Opublikowano

Teraz na allegro zobaczylem ze to polowe tańsze dzieki:)

Opublikowano
  • Autor

:wink:

Opublikowano

widzę, że połowa forum choinkę na święta robi:D

Opublikowano

Ja poczekam do wiosny :)

Ale tylko dlatego że nie mam garażu :P

Opublikowano
  • Autor

ja mam garaż ale wąski i wczoraj rezałem przy -3 stopniach. smarkam i kaszle, ale warto było :decayed:

Opublikowano

fajny modzik :) chyba w moim a4 do świąt też "choinke" ubiorę :D

Opublikowano

No i super to wygląda. Najważniejsze, że nie trzeba podcinać dekorów i kombinować zbyt wiele.

Dzisiaj jadę do sklepu elektronicznego, bo moje LEDy nie dotarły na piątek. Zapowiada się, że czwartek wezmę wolne od pracy, bo z żoną muszę na badania pojechać, więc po badaniach będę miał trochę czasu żeby się pogrzebać.

@kaju - nie dałoby się trochę zmniejszyć tej przerwy pomiędzy podświetleniem frontowego a bocznego dekora? W bocznych dekorach widziałem, że nie dawałeś LEDów do samego końca, a jak dawałeś pod frontowym? Też po jakieś 1-2cm od końców?

Opublikowano
  • Autor

kaju - nie dałoby się trochę zmniejszyć tej przerwy pomiędzy podświetleniem frontowego a bocznego dekora? W bocznych dekorach widziałem, że nie dawałeś LEDów do samego końca, a jak dawałeś pod frontowym? Też po jakieś 1-2cm od końców?
wiesz co, nie dałem do końca bo akurat się łączyłem na końcach do zasilania taśmy, to raz, dwa odcinki taśmy tnie się po 5cm i nie dałoby rady tego wymierzyć, chybe, że zagnie się ledy, a ja tego stosować nie chcę, bo wtedy taśma ma dwie grubości i może się stworzyć niepotrzebny dystans. Dla mnie jest dobrze jak jest :wink:
Opublikowano

Że co 5cm się tnie to wiem - już trochę się z tym grzebałem. Gięcie tych pasków to nie wchodzi w rachubę, bo pękają. Przynajmniej ten silikon, w którym są zatopione.

W całości to dobrze wygląda. Wiadomo, że na zdjęciach to różnie wygląda i często w realu jest lepiej niż na fotce. W każdym bądź razie też będę podświetlał dekory i jak zrobię to sie pochwalę :)