GreGoriO Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Nikt nie skusił się na diody RGB? żeby mieć pakiet "ambiente" I KOLOR zależny od nastroju? roboty przy tym przecież tyle samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) Był juz jeden z diodami RGB, ale wrzucał zdjęcia chyba tylko do swojego tematu w odpowiednim dziale. Niby fajny bajer, ale jak dla mnie zbędny. Sam mam dół każdego dekoru na pewnej długości w drzwiach podświetlony na biało i jakoś nie wyobrażam sobie tam innego koloru. No ale wszystko zależy od podejścia danej osoby do tego tematu Wysłane z jabłka Edytowane 26 Listopada 2015 przez kaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Sorki pany byłem to sprawdzic u mnie na 1 metrze jest 120 świecidełek naciepane z GT-I9195 A rgb tez myślałem ale nie ma tak wąsko osadzonych naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas231 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Dzięki secio o taką odp. Właśnie mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gac3k Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Z rgb więcej jest babrania z ciągnięciem przewodów do 'sterownika' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 ja do siebie na dniach będę wrzucał białe 120/m. b6 sprzedałem, a w b7 jednak czegoś brakuje i postanowiłem zmienić barwę... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Dzięki secio o taką odp. Właśnie mi chodziło Nie ma sprawy jak cos to pisz nawet pw diody które mam świecą juz 5 lat bo dekory robiłem właśnie wtedy i w kilku autach doświadczenie jakieś małe jest :-)naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek 1.9 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Kaju a masz może foto jak osadzales Ledy na kotpicie Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka Najgorsze jest to ze mam pierdzielone korby i tyłu nie mogę zrobić ... a moje dekory strasznie ciasno siedzą Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 tylko te foty co w pierwszym poście. innych nie robiłem bo zimno mi było Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk tylko te foty co w pierwszym poście. innych nie robiłem bo zimno mi było Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LChris Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 tylko te foty co w pierwszym poście. innych nie robiłem bo zimno mi było Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk tylko te foty co w pierwszym poście. innych nie robiłem bo zimno mi było Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jest szansa na fotorelacje z montażu w B7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 nie obiecuję, ale się postaram porobić więcej fot, bo wszystko jest tak samo, jak w B6 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LChris Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 nie obiecuję, ale się postaram porobić więcej fot, bo wszystko jest tak samo, jak w B6 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Niby tak, ale zawsze można coś poprawić. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek 1.9 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 tylko te foty co w pierwszym poście. innych nie robiłem bo zimno mi było Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk tylko te foty co w pierwszym poście. innych nie robiłem bo zimno mi było Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Szlak szkoda że nie masz z montażu na desce ... osadzałeś na dekorze czy na plastiku bo tam jest problem z osadzeniem na środku jak masz tunel diody kierowałem do góry a nie na bok tu może być wina tak kiepskiego efektu .. ;/ u mnie było -3 jak robiłem czy coś takiego hehe kurde drażni mnie to zdeka i łaczenie leda chyba to wywale i jeszcze raz zamontuje Ale najgorszy jest ten tył pod klamki niewiem co z nim pokombinowac .. MK mam full ale przy korbach to nie ma tego jak zamontowac ... chodz zauważyłem w przodzie przy silniczkach że jest kawałek wiązki odcięty tylko nie zlukałem jakie kable tam lecą może akuratnie to te co potrzeba tylko jak je wpiąć do tyłu pomysły ? Kaju ratuj Aaaaa i jeszcze temat jak schowki w przednich drzwiach podświetlaliście ten modzik też bym dzisiaj robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Ale kolego jaki Ty masz problem. Wystarczy dołożyć 2 kabelki na tył od iluminacji, albo robisz tylne szyby w prądzie i masz problem rozwiązany Edytowane 27 Listopada 2015 przez biggman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek 1.9 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Karol sprawa jest tego typu .. mam klamki tył podświetlane z ori wiązką do pakietu światło wszystko zapięte ale niewiem czemu nie świeci mam coś pokminić gdzie się wpiąć ? może jakieś foto poglądowe bo nie rozkminiam tych korb i jak sie wnerwie to pokminie 4 szybki Skąd dokąd trzeba od MK czy można z przodu jakoś to rozkminić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 poszukaj w temacie MK info odnośnie osadzenia pinów w przelotce na słupku B, jak masz MK obsługujące wszystko, to może wystarczy tylko odpowiednio wpiąć się w illuminacje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek 1.9 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 I o to mi chodziło dzięki kaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazio Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Siema tez postanowiłem sobie podświetlić dekory zamontowałem ledy w oprawie silikonowej kolor biały zimny Led przykleiłem na dekor tak jak to ma kaju pokazane w pierwszym poście tylko ze on ma na gorze przyklejone a ja na dole Zasilanie podłączyłem się pod dolna lampkę drzwi także ledy świeca się tylko przy otwartych drzwiach co do dekorów to nic nie podcinałem Wyszło coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas231 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Siema tez postanowiłem sobie podświetlić dekory zamontowałem ledy w oprawie silikonowej kolor biały zimny Led przykleiłem na dekor tak jak to ma kaju pokazane w pierwszym poście tylko ze on ma na gorze przyklejone a ja na dole Zasilanie podłączyłem się pod dolna lampkę drzwi także ledy świeca się tylko przy otwartych drzwiach co do dekorów to nic nie podcinałem Wyszło coś takiego Miodzio [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 też taki miałem plan na b7 sympatycznie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi