Radekst Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Ciekawe czy dałoby rade ogarnac to w B5 w B5 nie ma takiego 'daszka' nad dekorem jak w B6/B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Ciekawe czy dałoby rade ogarnac to w B5 w B5 nie ma takiego 'daszka' nad dekorem jak w B6/B7 Za ciasne dekory kolego w b5 ciężko będzie naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan024 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 W B5 wszystkie dekory są zaokrąglone do środka, więc ciasno siedzą, nie ma żadnych szpar, którymi przedostałoby się światło.. Ale myśle, że przy odpowiednim podcięciu dekorów dałoby się uzyskać ich ładny obrys Trzeba próbować, sam się pokuszę, jak doprowadzę do ładu wygląd auta na zewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek1001 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Pany wyrezałem wczoraj to cudo, tylko jeden mały problem z dekorem centralnym. Od dołu jest szczelina i świeci mi po drzwiach schowka i pod tą listewką nad przełącznikami i kubkiem. Jest na to sposób ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Pany wyrezałem wczoraj to cudo, tylko jeden mały problem z dekorem centralnym. Od dołu jest szczelina i świeci mi po drzwiach schowka i pod tą listewką nad przełącznikami i kubkiem. Jest na to sposób ?Mozesz pod ledami przykleić uszczelkę tą z gąbki co sie przykleja na okna lub drzwi.Wysłane z iPhone Edytowane 3 Grudnia 2015 przez shakal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek1001 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Hmm spróbuje Nic z tego, dalej przebija światło :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek 1.9 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Pokaż foto jak ci to świeci jak ustawiałeś ledy na desce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek1001 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Listwe przykleiłem do kokpitu w tej szczelinie jakby, próbowałem coś wykminić i podkleiłem tasmą od spodu troche i jest sporo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 był ten problem poruszany na pierwszych stronach tematu. nie czytacie i robicie na pałe. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas231 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) DZIĘKI secio za pomoc! Miodzio wyszło Edytowane 5 Grudnia 2015 przez lukas231 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek 1.9 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Taśma mleczna robi robotę montowalem pakiet kumplowi i wyszło malina ... Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fish3r Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Panowie a gdzie można dostać te taśmy mleczne? Bo widzę, że z tymi taśmami efekt jest mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas231 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Ja Mam zwykłą Taśmę led nie mleczną i jest gitara [emoji14] * NOTE 3 * Panowie dzisiaj zabieram się za prawe drzwi z przodu, Mam 3 kable które idą do przełącznika otwierania szyb -brązowo zielony -fioletowo niebieski -brązowy W które się wpiac? Edytowane 6 Grudnia 2015 przez lukas231 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Panowie a gdzie można dostać te taśmy mleczne? Bo widzę, że z tymi taśmami efekt jest mega. Przyłączam się do pytania. Jakiś link można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Wes miernik i zmierz na którym jest prąd po przełączeniu na postój naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 DZIĘKI secio za pomoc! Miodzio wyszło Łukasz, kupowałeś te z castoramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikeforce84 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 No i te ledziki są bombowe hmmmmmmmmmmm czemu szybciej tego nie widziałem ajjj ajjj no nic szkoda zmieniać specjalnie ale innym sie przyda ale z tego co pisałeś to masz tyle samo diod czyli 60/m Coś musiałeś nie w tym miejscu umieścić pasek że masz taki kiepski efekt. Kolega secio84 ma 120 na metr Panowie a gdzie można dostać te taśmy mleczne? Bo widzę, że z tymi taśmami efekt jest mega. Przyłączam się do pytania. Jakiś link można. Taśmy mleczne są w sklepach papierniczych po około 10zł rolka chyba 10m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas231 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 @Pucek kupiłem na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 @Pucek kupiłem na allegro No to rzuć linkiem dla potomnych, jak ogarnę się czasowo to też planuję wykonać te mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 @Pucek kupiłem na allegro No to rzuć linkiem dla potomnych, jak ogarnę się czasowo to też planuję wykonać te mod Pucek wpadasz do mnie i robimy dobrze wiesz ze ja to już mam 4 lata i wszystko działa naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi