Magicbattle Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 fajne rozwiazanie. mod chyba zaczerpniety z nowszych modeli audi bodajrze z q7?? fajnie to wyglada trzeba bedzie sie pobawic troche u ojca w b6. w b5 raczej kiepsko z miejscem bedzie a w dystanse na dekory raczej niema sie co bawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegolas Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 a jak jest z poborem prądu przez te taśmy niech się wypowie jakiś elektryk no bo jak by nie było taka listwa 75cm na pewno czerpie więcej prądu niż jedna dioda która oświetla klamkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ja juz mam tak 2 lata nic się nie dzieje i jest oki wszystko. fajne rozwiazanie. mod chyba zaczerpniety z nowszych modeli audi bodajrze z q7?? fajnie to wyglada trzeba bedzie sie pobawic troche u ojca w b6. w b5 raczej kiepsko z miejscem bedzie a w dystanse na dekory raczej niema sie co bawicJa to widziałem w a6 c5 jako ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Taki pasek led idzie dostać gdzieś w zwykłym sklepie? Nie mówię tutaj o allegro. Jutro bym kupił, a w sobotę działał sklep/hurtownia elektrycznano właśnie też mnie to dziwi nie robiąc nic dekorom (dziurek itp) to listwa jest przyklejona i jak jest zamontowany dekor świeci w strone drzwi, światło się rozprasza i wychodzi każdą możliwa szczeliną i właśnie pytanie jak to ukierunkowałeś że wypada światło na dół albo jakieś dokładniejsze foto widać na fotce jak jest zamontowane - taśma led ma to do siebie, że ma szeroki kąt świecenia stąd efekt Fajnie to wyszlo. a w przypadku gdy nie mamy pakietu swiatlo to gdzie/w co najblizej mozna by sie wpiac?sterowanie elektrycznych szyb Fajnie to wyszlo. a w przypadku gdy nie mamy pakietu swiatlo to gdzie/w co najblizej mozna by sie wpiac?Podświetlenie przycisków elektrycznych szyb. Nakładam prawa autorskie na zdjęcia ;-) o to to. dokłanie, fotki to robota bidzia, ja tylko mówiłem jak aparat ustawić secio, zrobiłem u siebie pół na pół i mi się nie podobało, dlatego zrobiłem w silikonie. kristof, patrz wyżej. grzegolas - krzywdy to na pewno nie zrobi instalacji, secio lata kupe czasu, w b5 też kombinowałem z ledami w lampkach podsufitki, tylnych lampach i nic się nie działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ja juz mam tak 2 lata nic się nie dzieje i jest oki wszystko. fajne rozwiazanie. mod chyba zaczerpniety z nowszych modeli audi bodajrze z q7?? fajnie to wyglada trzeba bedzie sie pobawic troche u ojca w b6. w b5 raczej kiepsko z miejscem bedzie a w dystanse na dekory raczej niema sie co bawicJa to widziałem w a6 c5 jako ori w C5 takie bajery były?? chyba C6?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Pierwsza co z dużym gliem wychodziła to już to było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 c6, c5 nie miało takich bajerów. ja to widziałem w q7 lift i mnie podjarało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegolas Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Skoro nic nie dzieje się z instalacją to trza się brać za oświetlenie dekorów na Święta jak znalazł będzie Ok a są jakieś doświadczenia co do rodzajów diody ? chodzi mi o wielkość. Są z popularnych SMD 3528 , 5050 moim zdaniem to chyba jak najmniejsza co by tylko podświetlało dekory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 takich ledów do mam od .... zawsze zostają mi jakies małe odpady po montazach mebli bede miał do rezac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Siemian tez w swoim ma zrobione Ledy w dekorach ale jemu świecą tylko dołem Najlepiej zrobić dziurę w boczku aby przeszła mała wtyczka taka jak w podłączeniu podświetlania np: kubka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekw2 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Rozumiem że listwa świeci się z zza dekora przez szczelinę ? Bo tak nie do końca jarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Rozumiem że listwa świeci się z zza dekora przez szczelinę ? Bo tak nie do końca jarze tak, zza dekora. nic nie trzeba ciąć w boczku - jest otwór montażowy na klips/zatrzask dekora, przez który puszcza się kabel, tam wtyczka typu oświetlenia lampek co są w boczkach śmiało przejdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 c6, c5 nie miało takich bajerów. ja to widziałem w q7 lift i mnie podjarało c6 miało w pełnym pakiecie ambiente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 c6, c5 nie miało takich bajerów. ja to widziałem w q7 lift i mnie podjarało c6 miało w pełnym pakiecie ambiente tylko tam chyba w dekorach światłowód jest. w c6 fajnie regulujesz natężenie światła z pozycji MMI oczywiście na fotce też jest lekko podkręcone oświetlenie, bo na żywo aż tak to nie napierdala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 manual http://smotra.ru/autos/audi/a6/49956/blog/174457/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 manual http://smotra.ru/autos/audi/a6/49956/blog/174457/ tak jak mówiłem, światłowód. szkoda że biały tam jest, ja jednak wolę czerwień, nie skupia tak wzroku, jak biel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 A nie próbowałeś taśmy przykleić zamiast do dekoru to do boczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 http://allegro.pl/pret-sr-3mm-z-plexi-bezbarwnej-walec-pleksi-walek-i4731811485.html I jedziemy z koksem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekw2 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 http://allegro.pl/pret-sr-3mm-z-plexi-bezbarwnej-walec-pleksi-walek-i4731811485.html I jedziemy z koksem. Wałek z pleksy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Z tego kiedyś robili ringi ;-) a światłowod to nic innego przecież. Tyle że jest z tyłu 'ponacinany' i na tych nacieciach jest właśnie załamanie światła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi